Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: sledování TV na SS2

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Matyas
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Ahoj všichni,tento týden mě příjde SS2.Až to všechno nainstaluju a pozapojuju,tak nainstaluju progDVB a můžu koukat? Nebo musím mít ještě
    nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od Matyas
    Ahoj všichni,tento týden mě příjde SS2.Až to všechno nainstaluju a pozapojuju,tak nainstaluju progDVB a můžu koukat? Nebo musím mít ještě
    nějaký jiný soft.Myslím si ,že ne.Samozřejmě to bude jen začátek na odzkoušení volných programů,potom uvidím co dál.Díky

    zatím nemusíš mít nic jiného
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Správná metoda, jak se připojit k tisícům uživatelů s SS2, kteří vydatně zvyšují tržby za kliky z reklam na forech.

    80 % všech dotazů je ohledně toho, že něco kolem ProgDVB nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    ale ale pavelpt - noze ten progdvb tak nehan

    Ale je fakt ze ja by som ti tiez odporucil iny soft napr. dvbdream
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele bArokna
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    105

    hmm, tak posledních 2 verze dvbdreamu jsou příšerný. ani tam nejde nastavit aby sám od sebe přepnul třeba z 4:3 na 16:9, pak je tu ještě nutnost resetovat ddraw při přepnutí z STV na HDTV a i opačně, jinak zůstane černota. to mě docela pije krev!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Zdravím, zajímalo by mě, zda s kombinací SS2+softcam+pluginy chytnu nějaký z těchto paketů - Sky Italia, Multivision, příp i jiné. Přijímám signál z Astry a Hotbirdu.
    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    multivisiony a samozrejme cely paket TPS momentalne ide - takisto paket POLSAT.

    Skyitalia, digital + - NIE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Je len otazka casu kedy nepojde nic okrem FTA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    sa nejako vyznas.

    Zrovna u DVB-S kariet a prijimacoch s LAN toto nemusi platit.
    Mne napriklad ide momentalne viac ako pred rokom
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jakou LCD pro sledování ze 3m
    Od Baltazarek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 05:55
  2. Rekorder + sledovani TV
    Od mojmirus v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-04-2009, 13:29
  3. LCD, plazmy a sledování TV
    Od Lenkas v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-09-2008, 13:29
  4. Sledovani VHS signalu
    Od rodiercz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 08:30
  5. Sledovani DVD pres PC v TV
    Od puami v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 21-10-2005, 21:49