Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 106 z 156 PrvníPrvní ... 65696104105106107108116 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,576 až 1,590 z 2327

Téma: Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E

  1. #1576
    Nováček Avatar uživatele lordadjunkt
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od vally_ny Zobrazit příspěvek
    Zdravím, určitě už se to tu řešilo, ale nějak se probírat 100 stránkami je celkem masakr, takže určitě mi rádi odpovíte.

    1) dotaz na titulky: používám externí HDD a u filmů, které mají titulky (srt) se mi titulky ukážou, nastavím si jazyk, respektive "latinka2" a titulky se mi ukazují v CZ, ale televize nezná některé české písmena, jako je "ž" apod. Místo totho se mi ukáže prázdné místo, takže třeba slovo "můžeš" mi to napíše takto:"mů e "
    2) druhý dotaz je také na titulky, dá se někde zvětšit velikost těch titulků, sakra, tak velká televize a titulky jsou tak malé
    Titulky se dají přeformátovat v PC v programu PSPad na formát ISO 8859-2 (otázka asi dvou vteřin). Program je zdarma a v češtině.Velikost titulků se měnit nedá.
    Nejdříve jsem to taky takhle řešil,ale nyní jsem už zakoupil "WD TV Live Media",ten přehraje i soubory mkv....televize tak slouží už "jen" jako zobrazovadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1577
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Da sa vam upravit v mode THX GAMA ? Obraz mi najviac vyhovuje v tomto mode, ale trosku je ako keby "zastrety" - skusal som zmenit hodnoty GAMA ale na obraze sa to vobec neprejavilo... V Prof1,prof2 vidim zmenu ked menim hodnotu GAMA...
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1578
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    649

    THX je nastavenie obrazu ako má správne vyzerať. Pokiaľ máš správny zdroj obrazu. Takže asi preto sa gama nastaviť nedá. Každá zmena čo vykonáš je nesprávna. Pri sledovaní TV vysielania to je problém, lebo každá stanica aj každá relácia je vysielaná ináč a THX s tým nič nespraví. Preto neexistuje univerzálne nastavenie obrazu. THX ocení zanedbateľný zlomok divákov. "Správny" obraz musí mať absolútne čierne plochy, žiarivé čisto biele plochy a nedzi tým žiarivé farby. To ti THX nikdy nezobrazí lebo taká čierna ani biela nikdy na obraze nie je. Oproti LCD aj "zle" nastavenej PDP bude vždy pôsobiť "zastrene". Npr. na sledovanie športu alebo kreslených rozprávok to asi nie je moc vhodný režim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1579
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    284

    Já mám gamu nastavenou na default, každé jiné nastavení je špatně, TV jsem přesně kalibroval s měřicí sondou a mám to potvrzeno tudíž i takto. Nastavování gammy bohužel probíhá v dost velkých krocích, chtělo by to pro přesnou kalibraci mnohem jemnější změnu.

    Obraz z bluray či dvd perfektní, HD vysílání skoro perfektní, SD vysílání koukatelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1580
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Zdravím znalce. Upgradoval jsem konečně svoji 7letou CRT TX-29PX20P na plazmu a měl bych menší dotaz. Je nutné to nějak vypalovat těma slideshow, co jsou tady ke stažení? Nebo to prostě můžu používat rovnou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1581
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od noaid Zobrazit příspěvek
    Já mám gamu nastavenou na default, každé jiné nastavení je špatně, TV jsem přesně kalibroval s měřicí sondou a mám to potvrzeno tudíž i takto. Nastavování gammy bohužel probíhá v dost velkých krocích, chtělo by to pro přesnou kalibraci mnohem jemnější změnu.

    Obraz z bluray či dvd perfektní, HD vysílání skoro perfektní, SD vysílání koukatelné.
    a nemohol by si sem hodit setting po kalibracii ? viem ze kazdy kus je iny (aspon si mylsim) ale aspon by osm to vyskusal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1582
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Citace Původně odesláno od Shr3k Zobrazit příspěvek
    ......Je nutné to nějak vypalovat těma slideshow, co jsou tady ke stažení? Nebo to prostě můžu používat rovnou...
    ja osobne odporúčam, šak to už tých pár dní vydrž, nech to ešte TX-29PX20P chvílu potiahne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1583
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    284

    Už jsem tady tu kalibraci párkrát dával, hledej tak jaro léto, někde to tu bude, dost se to tu řešilo. Ta kalibrace se ale s časem mění, až bude někdy čas, tak to provedu znovu, nejdříve ale počátkem roku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1584
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od vkmen Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    Mám tx-p42g20e a k tomu jsem dokoupil wifi usb adapter netgear. Propojil jsem se vcelku jednoduše na router - tenda w311r+ , ale v tu chvíli mi přestala fungovat wifi na ostatních zařízeních (2x notebook). Na notebooku je sice wifi vidět, ale nepřipojím se. Nevíte někdo prosím co s tím dělat?
    Předem děkuji za jakoukoliv radu.
    Zkontroluj IP adresu na TV. Musí být jiná než na PC. Měl jsem to taky, obě adresy stejné. TV fungovala a na PC to nešlo. Jedině když jsem odpojil síťový kabel z TV. Pak jsem nastavil v TV jinou IP adresu a vše jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1585
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravím, mám TX- P42G20E a potřeboval bych k ní multimed. přehrávač. Takový co by zvládl i nahrávat z TV. TV umí nahrávat na HDD, ale i na kompaktibl. zařízení. Může mi někdo poradit o jaké zařízení jde. Nechci mít u TV HDD pro nahrávání a multi centrum pro přehrávání. Chci mít vše v jednom s jedmím integrovaným HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1586
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    5

    chcem sa este opytat - na zapinanie TV dialkovym ovladacom - ci je to normalne ze tlacitko na zapnutie musim drzat viac ako sekundu, pokial ho stlacim len raz tak TV sa nezapne...
    Ked TV vypinam staci stlacit na DO tlacitko na vypnutie len 1 krat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1587
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od xardas1977 Zobrazit příspěvek
    chcem sa este opytat - na zapinanie TV dialkovym ovladacom - ci je to normalne ze tlacitko na zapnutie musim drzat viac ako sekundu, pokial ho stlacim len raz tak TV sa nezapne...
    Ked TV vypinam staci stlacit na DO tlacitko na vypnutie len 1 krat....
    Ano. Aj G15 funguje rovnako.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1588
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    3

    tak konečně něco nového pro naše miláškyNemusí pršet, stačí, když kape

    http://avmania.e15.cz/Bleskovky/Pana...2/default.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1589
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od houzka Zobrazit příspěvek
    tak konečně něco nového pro naše miláškyNemusí pršet, stačí, když kape

    http://avmania.e15.cz/Bleskovky/Pana...2/default.aspx
    Týden mám V20E a zpravodajství tn.cz tam bylo již od začátku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1590
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    Zeptám se tady, protože to je nejrzošířenější forum o letošních modelech. Chci koupit externí disk kvůli nahrávání. Přemýšlel jsem o 1,5TB, který bych rozdělil na 1TB pro Panasonic, a 0,5TB pro data, tak aby Panasonic ty svoje kodovaný pořady nahrával na tu primární část a zbytek mi detekoval notebook pro ukládání dat. Funguje to rozdělení nebo televize svým formátováním toto rozdělení "smaže" a vrátí to do defaultního nastavení na kapacitu 1,5TB?

    Co je pro nahrávání z TV důležitější parametr: rychlost otáček nebo velikost cache (8, 16, 32MB)?

    Jo a kolik zabírá 1hodina v SD a kolik v HD? Díky
    Naposledy upraveno uživatelem Zigáč: 23-12-2010 v 09:02
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Zvuk Panasonic P50G20E
    Od vildab v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 11:56
  2. Panasonic P50G20e
    Od gumir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2010, 17:09
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-08-2010, 13:54