Viděli ste to 9-) :-E Celkem zajímavý a můžu říct že před těma borcama co to dělali bych smekl i když ty dialogy jako celek moc příběh nedávají. Ale předabovat 3 hodinovej film - to už chce vytrvalost :-E :-E :-E
Pro fanoušky Lotra je to boží :-E Fritol Vůdce, Šmajdalf a Celník Chodník (CHodec hraničář - Aragorn) Saruman má absták z toho že mu Šmajdalf schoval hélium. A ta technoparty na Šourkově oslavě odchodu do Rohlenky (hledat Matrix) je taky good :-E :-E :-E :-E :-E I ta hudba se tam hodí.
Však účelem předabování bylo asi dát tomu trochu jiný význam.
Něco podobného bylo už ve filmu "Kung Pow". Vzali dva kung-fu filmy, slepili a dotočili pár scén a hurá vznikl nový film.
Něco podobného bylo už ve filmu "Kung Pow". Vzali dva kung-fu filmy, slepili a dotočili pár scén a hurá vznikl nový film.
jj, u první části jsem málem spadnul ze židle :-E , super je i ta hudba, kterou do toho přimixovali.
czh7 - jo první cd se mě taky líbilo víc, je fakt že druhy už je trochu stereotip.. Přece jenom 3 hodiny pořád toho stejného. Ale i tak bych smekl.
jj..je to vynikajici...cekal jsem kravinu,ale mile me to prekvapilo...jednou jsem se tak zasmal uz jsem u toho brecel jak malej harant :-(((
Akorat se to jmenuje Par parmenu...
:-D :-D :-D
Akorat se to jmenuje Par parmenu...
:-D :-D :-D
Co to bylo za hlášku ? Mě se líbila ta že 9 intelů ukradli romští spoluobčané, kteří byli chyceni a prsteny jim vzali králové :-E
Ja ani nevim...ale az si to skouknu znova,tak to sem hodim...Asi pet minut jsem se rehtal jako krava a tekly mi slzy jako hrachy :-E
Musel jsemk ten film dokonce zastavit a moje holka ktera zrovna neco delala do skoly se zacala rehtat taky a ani nevedela cemu :-E
Musel jsemk ten film dokonce zastavit a moje holka ktera zrovna neco delala do skoly se zacala rehtat taky a ani nevedela cemu :-E
Je to Pan prstenu:Spolecenstvo prstenu ale je udelan cesky dabing nekolika nadsencema-vek asi okolo 15 let.
Da se stahnout bud jen audio nebo cele...DC
Da se stahnout bud jen audio nebo cele...DC
Tak som kukol na DC, ale tam kde ja obcas zavitam to ma jeden a ma nizku rychlost pripojenia.
Teoreticky by mi stacilo aj to audio. Original Lotra vlastnim, takze by som si to mohol aj spravit ? Kdo ma potesi?
Teoreticky by mi stacilo aj to audio. Original Lotra vlastnim, takze by som si to mohol aj spravit ? Kdo ma potesi?
Takze podla prislovia, pomoz si clovece i boh ti pomoze som si zabezpecil uvedeny titul. Ak je fakt, ze to robila 15rocna mladezi tak klobuk dolu. 9-)
nedávno mi to poslala kamoška. težkej úlet. málem jsem z toho dostal kýlu. první CD je skutečně excelentní... a ta hudba se perfektně hodí. mě se nejvíc líbil ElBond a jeho narážky na Matrix :-)
@ikc: ten předabovanej StarTrek se jmenuje Sexenprise a točili to lidi z místnosti Hvězdná flotila na Xku a ze StarNetu.
lidi, kdybyste měli někdo druhý (a případně i další) díl(y) Sexenprise, poslali byste mi to prosím? nedaří se mi to sehnat...
@ikc: ten předabovanej StarTrek se jmenuje Sexenprise a točili to lidi z místnosti Hvězdná flotila na Xku a ze StarNetu.
lidi, kdybyste měli někdo druhý (a případně i další) díl(y) Sexenprise, poslali byste mi to prosím? nedaří se mi to sehnat...