Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: 5V na konektoru HDMI

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Vždy musí mít ovládací část aspoň nějaký minimální příkon, jak bys to chtěl zapnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Citace Původně odesláno od termit256 Zobrazit příspěvek
    Ach jo, je to porad dokola.
    Kazda takova master zasuvka, snimac proudu z AR apod. musi mit z principu nejakou vlastni spotrebu.
    Je tedy uplne jedno, jestli mi bude zrat elektriku nejaka priblbla zasuvka, nebo rovnou moje zarizeni v stb ne?
    no jo .. ale len jedno zariadenie berie prud .. ostatnych 10 ti master zasuvka vypne ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od mirekv Zobrazit příspěvek
    Vždy musí mít ovládací část aspoň nějaký minimální příkon, jak bys to chtěl zapnout?
    No prave tim relatkem na HDMI. Jenze se mi nechce kupovat kabel za petikilo, kdyz mi bude pak k nicemu.
    Proto se tu snazim nekoho pozadat aby mi zmeril jestli tam tech 5V je nebo neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    no jo .. ale len jedno zariadenie berie prud .. ostatnych 10 ti master zasuvka vypne ..
    no, ale ja tam zadnych deset zarizeni nemam, mam tam jen jedno (psal jsem v uvodu) s odberem na prazdno podobnym jako ta zasuvka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    hmm .. potom by som nic neriesil .. ja mnan vsade 10 a viac pristrojov .. takze master je fajn ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    TO termit: v úterý Ti to změřím, dneska jsem v režii neměl čas.
    Tedy budu měřit +5V na pinu 18. Tedy při zapnutém a vypnutém monitoru JVC v režimu stb.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    31

    To by bylo skvele, uz jsem prestaval doufat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    TO termit: Tak to funguje. Na pinu 18 a 19 je +5V pouze když je TV zapnutá. V režimu stb. tam není nic. Ani na tom pinu 19.
    Jinak celkem dobrá stránka kde je zapojení všech možných konektorů a kabelů je:
    http://pinouts.ru/VideoCables/hdmi_d...e_pinout.shtml
    Tady je konkrétně zapojení HDMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    31

    Zaujimave riesenie, doteraz som o prepatovych ochranach s touto funkciou nevedel.
    Naposledy upraveno uživatelem rizo: 01-01-2012 v 16:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Vím, že je tohle téma dávno out, ale pro spínání spotřebičů televizí je podstatně jednodušší zapojit ono spínací relé do USB v TV, kde nehrozí žádné rušení a odběr 500mA je garantován, což na napájení relé zcela postačuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Průměr konektorů
    Od Noel82 v sekci Bastlení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 15:55
  2. HDMI - DVI kabel uříznutí konektorů
    Od apocalypto v sekci Bastlení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 17:42
  3. Zapojeni konektoru
    Od Dolphy v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 18:06
  4. Zapojení AV konektoru na PSX2
    Od Gembler v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-10-2004, 07:35