Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: TMPGEnc DVD Author

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Jak můžu v TDA nějak rozumě "počeštit" anglické názvby tlačítek (ne samotných menu, to umím) - prostě aby ch si třeba mohl "play all" nebo "return" nebo "chapter menu" převést do češtiny. Ne že bych neuměl anglicky, ale působí to v mých "dílech" rušivě.
    Dík
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    AleK
    To počešťuje i menu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od mirekv
    AleK
    To počešťuje i menu?
    tak to fakt nevím ale až to Whitejoker testne tak se s námi určitě o zážitky podělí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele stanimir
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    19

    No já to dělám tak že jsem si vytvořil názvy tlačítek jako obrázky a ty tam pak vkládám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Citace Původně odesláno od AleK
    tady máš češtinu
    Díky moc, jak to bude možné stáhnu a vyzkouším a podělím se.
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    tak se počeštilo se skoro vše, ale ne názvy tlačítek v menu:



    Zkusil jsem udělat názvy tlačítek jako obrázky - ve formátu BMP.
    Při pokusu o natažení do menu se to sice natáhlo, ale obrázek tlačítka se roztáhnul přes celou plochu menu - byl jakoby na pozadí a nešlo s ním hnout a zmenšit ho.
    Ještě mne napadla jedna věc: ty menu musí být někde v samotném programu jako obrázky uloženy. Asi to není uloženo s příponou klasických obrázků, ale zkusím to najít a upravit přímo ty obrázky, které tvoří samotná menu.
    Ale na to budu mít čas až přes víkend, tak se pak podělím o zkušenosti.
    Zatím dík všem za rady.
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Zkus, taky by mě to docela zajímalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele millos
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Natahl jsi obrazek pro pozadi, ne pro button... v "Edit menu theme" klikni pravym na to tlacitko a zde na "edit"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Dík, zkusím.
    Ale asi budu mít čas až o víkendu.
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Citace Původně odesláno od millos
    Natahl jsi obrazek pro pozadi, ne pro button... v "Edit menu theme" klikni pravym na to tlacitko a zde na "edit"...
    Tak se mi to povedlo, jak píšeš (dík), jen to nechce editovat přednastavená menu samotného programu (mně by se zrovna líbil ten "Cool", ale ten mi to editovat nenechá) - musím si vybrat tvorbu vlastního layoutu a ten mi to pak dovolí editovat.
    Jinak program přednastavené layouty má uloženy v souborech, které se mi nepovedlo po přejmenování otevřít jako běžné obrázky (jpg, bmp, gif). Asi si tam ukládá ještě nějaké další informace a používá svůj vlastní formát.
    Čau
    Wj
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele hekok
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    OK,mal som aj ja tento programcek,sikovna vecicka-len som to potom vzdal lebo som nebol schopny tam vlozit titulky.Niekomu sa to podarilo??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    hekok
    Bohužel asi ne, dokonce i když do toho dáš DVD z Ifoeditu, tak se titulky ztratí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. gui for dvd author
    Od dalibor dovicin v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-04-2009, 10:18
  2. Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 14:42
  3. Náhrada za TMPGEnc DVD Author
    Od milsyr v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 17:16
  4. dvd author
    Od peca v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 12:25
  5. Problém s TMPGEnc DVD Author 1.6
    Od x-treme v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-06-2005, 12:42