Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Z vhs na dvd

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Zdravím Vás , jsem se rozhodla , že naše domácí video již 10let staré přetáhnu na DVD . Poradí mi prosím někdo jak ?? firewire v počitači mam s ním pracuji při zpracování DV kazet z kamery stávající. a zda koupit externí nebo interní díky moc za pomoc

    používám:

    Operační systém Microsoft Windows 7 Ultimate.......Pinnacle ultimate14

    DirectX DirectX 11.0

    Typ CPU DualCore Intel Core 2 Duo E7600, 3066 MHz (11.5 x 267)

    Grafický adaptér NVIDIA GeForce GT 240 (1024 MB)

    Název základní desky MSI P41T-C31/C33 (MS-7610) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN)

    Pracovní paměť 3072 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    17

    Pocitac na to nema nejak vplyv, len musis mat dobre (S)VHS video najlepsie s TBC (JVC) a kameru s DV-IN.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od camera Zobrazit příspěvek
    Pocitac na to nema nejak vplyv, len musis mat dobre (S)VHS video najlepsie s TBC (JVC) a kameru s DV-IN.

    vodeo mam pannasonic cca 7let staré a dv in do kamery nemám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Stolní DVD rekordér
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Stolní DVD rekordér
    skrátka chci z kazety VHS přes video panassonic ,.....napojit ho do počítače a z PC pak vytáhnout totéž alr na DVD

    prosím poradte díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Lidkyn78 Zobrazit příspěvek
    skrátka chci z kazety VHS přes video panassonic ,.....napojit ho do počítače a z PC pak vytáhnout totéž alr na DVD

    prosím poradte díky moc
    ...a což takhle nás nejprve obohatit o poznatky, jakými vstupy a vybavením tvé PC disponuje (to za A) a mezitím (za B) trošku zapracovat na pravopisu? Nejsme tu sice v nedělní škole, ale nemíním se zase příště hádat s akademiky, kteří tvrdí že špatná užívanost je dobrá užívanost a že mám přizpůsobovat své jazykové znalosti těm slabším...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Lidkyn78 Zobrazit příspěvek
    skrátka chci z kazety VHS přes video panassonic ,.....napojit ho do počítače a z PC pak vytáhnout totéž alr na DVD

    prosím poradte díky moc
    To je moc složitý (pro tebe) a drahý - potřeboval bys HW A/D převodník a za něho dáš 2x tolik co za obyč. stolní DVD rekordér.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    tak to jsem potom debil asi já ..........................

    já žádám o pomoc a vy na mě takhle ....... tak nevim už kde se obrátit

    myslela jsem že poradíte co zakoupit ......poradíte konkrétně co...
    četla jsem hodne a udajně by mi stačil pinnacle usb pro převod nebo něco jiného jde to převect za par 1000 max 2000 a cvy jste tu asi lajci tak se budu prát jinde dik za nic , LE POKUD SE TU NAJDE NĚKDO KDO RÁD PORADÍ A BUDE CHTÍT SOLVENTNI ODPOVĚDI BUDU RÁDA PA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Lidkyn78 Zobrazit příspěvek
    tak to jsem potom debil asi já ..........................

    já žádám o pomoc a vy na mě takhle ....... tak nevim už kde se obrátit

    myslela jsem že poradíte co zakoupit ......poradíte konkrétně co...
    četla jsem hodne a udajně by mi stačil pinnacle usb pro převod nebo něco jiného jde to převect za par 1000 max 2000 a cvy jste tu asi lajci tak se budu prát jinde dik za nic , LE POKUD SE TU NAJDE NĚKDO KDO RÁD PORADÍ A BUDE CHTÍT SOLVENTNI ODPOVĚDI BUDU RÁDA PA
    NZ, stačí si ještě něco trochu přečíst a přijde i klidný spánek... Já totéž vyrábím zdarma a ty jsi SOLVENTNÍ?, tož dobrá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek


    NZ, stačí si ještě něco trochu přečíst a přijde i klidný spánek... Já totéž vyrábím zdarma a ty jsi SOLVENTNÍ?, tož dobrá.

    já jsem laik

    a co mé pc má píši výše prosím co dokoupit tv kartu jakého druhu , aby video šlo do pc z vhs přehráveče
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Laik nelaik: opakuji svou 1. (první) větu: Jakými vstupy a vybavením tvé PC disponuje?
    To si myslíš, že vidíme přes křišťálovou kouli na dálku, co máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Lidkyn78
    Potřebuješ A/D převodník (nejlépe s HW podporou). Máš 2 možnosti:
    1. Video se nebude dál upravovat (mimo střihu) - převodník do MPEG-2 (např. http://www.hshop.cz/dazzle-video-cre...103-retail.htm)
    2. Video se bude dál upravovat - převodník do DV. Převodníky s HW podporou do DV jsou o dost dražší, ale softwarově to umí i ten Dazzle.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    pokud má ta kamera i možnost nahrávat přes cinche případně Svideo, tak bych použil jí, stačí jednoduše propojit kameru s počítačem (přes Firewire) a VHS s kamerou (přes cinche), pokud to ale neumožňuje, tak jsou dvě možnosti, buď koupit některými lidmi tady zmiňovaný převodník a nebo jak zmiňoval Pitomec, DVD rekordér (klidně bez HDD), který se přímo propojí s VHS a nahrává se na DVD bez jakékoliv úpravy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Laik nelaik: opakuji svou 1. (první) větu: Jakými vstupy a vybavením tvé PC disponuje?
    To si myslíš, že vidíme přes křišťálovou kouli na dálku, co máš?

    máš namysli USB2.0 , WireFire, a to je vše zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od Alf Zobrazit příspěvek
    Lidkyn78
    Potřebuješ A/D převodník (nejlépe s HW podporou). Máš 2 možnosti:
    1. Video se nebude dál upravovat (mimo střihu) - převodník do MPEG-2 (např. http://www.hshop.cz/dazzle-video-cre...103-retail.htm)
    2. Video se bude dál upravovat - převodník do DV. Převodníky s HW podporou do DV jsou o dost dražší, ale softwarově to umí i ten Dazzle.
    ale nikde se nedočítám zda podporuje win 7 Dazzle Video Creator DVC103 Retail
    má to vliv i na operační systém??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední