Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Nákup Samsungu 46B65x

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Ahoj,
    mám dotaz, chci si koupit Samsung 46B65x. Jaké jsou rozdíly mezi verzemi 650, 651 a 652? 651 je červená, což se mi fakt líbí, ale nechci to na úkor nějaké funkčnosti.

    Jestli jsem to dobře pochopil, tak moderní telky jako je tenhle samsung umí přehrávat video i soubory jen z disku, který je do nich připojený do USB 2.0. To je ovšem celkem dobré. Umí to přehrávat .mkv, divxy a srt/sub titulky? Pak je jeste problem s prostorovym zvukem. Nechci koukat na full HD film a mit k tomu stereo z tech chrchlacku v telce. Da se to nejak napojit pres telku? 5.1 repraky s optikou bohuzel nemam .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele papinak2
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    105

    mám dotaz, chci si koupit Samsung 46B65x. Jaké jsou rozdíly mezi verzemi 650, 651 a 652? 651 je červená, což se mi fakt líbí, ale nechci to na úkor nějaké funkčnosti.

    - TV sú rovnaké,akurát inačie farebné verzie.

    Umí to přehrávat .mkv, divxy a srt/sub titulky?
    - Umí.

    Nechci koukat na full HD film a mit k tomu stereo z tech chrchlacku v telce. Da se to nejak napojit pres telku?
    - Dá.

    Ináč tu je komplet celé vlákno o B650 : https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=20036
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Diky za odpoved.

    To vlakno ale je o 40B650. Treba u sony W4000 co jsme kupovakli minuly rok mela az 40" verze 10 bit panel. Takze se ptam radsi na konkretni typ.

    Co je dotaz, na ktery jsem zapomnel. Na strankach samsungu postradam nejakou blizsi specifikaci toho LCD panelu. Mate nejakou?

    A ciste prakticka otazka.
    Koupim si treba tohle:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007H0962YHG3K
    a do toho jebnu 2GB WD Caviar Green.

    Box si pripojim na sit pres router, ke komplum a pres USB to pripojim do televize.

    V obyvaku budu mit jeste nejaky cas repraky Creatite Cambridge Soundworks DTT2220, ktery maji tusim jenom klasicky pripojeni pomoci 3 jacku. Jde tohle nejak propojit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    96

    to vlakno je skor o B6xxx (led neled plazma) aj v ramci jednej uhlopriecky konkretneho modelu mozes mat rozny typ panelu (je to v tom fore spominane, je to na dlhe citanie ale stoji za to). ale co sa tyka funkcnosti tak su takmer rovnake (odlisuju sa hlavne konektormi a 100/200 ... Hz)

    to ci ten box bude fungovat takym sposobom ako popisujes je skor otazka na vyrobcu boxu ako TV.. myslim ze sa spominanom threade tiez nieco podobne riesilo.

    zvukove vystupy na telke su ak sa nemylim - opticky, sluchadlovy a Audio Out
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Hm, takze kdyz potrebuju vytahnout 3 jacky pro (predni, zadni, cetr/sub), tak to nepujde, ale to jsem cekal. Musel bych to dostat ven optikou, ale tu repraky samozrejme nemaji. A to je jeste otazka, jestli by ta optika pustila ven opravdu 5.1 signal. Hm, to bude jeste zajimavy...

    vecer si udelam kybl caje a prokousu se tema 100 strankama threadu. pak se zeptam uz konkretneji .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Jeste dalsi dotaz, nemuzu se to nikde docist, asi se na ni zajdu podivat osobne. Ta telka ma jenom opticky audio vystup? Nema to takovy ten klasicky "analogovy" digital SPDIF? To by slo asi celkem resit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    ano, len opticky toslink.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    36

    Ano optika pusti von 5.1 (ale nie DTS)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Ach jo, takze audio 5.1 po jackach ven stejne nedostanu a i kdybych sehnal levny DTT2500, tak ty maji porad jen ten "analogovy" .

    Predstava, ze bych mel do PC zapojeny jenom disk a ona by si to pobrala uplne sama se mi hrozne libi, ale znamenalo by to nakup 5.1 repraku s optikou nebo receiveru s optikou a repraku. Coz nepada v uvahu, pac jediny 5.1 repro s optikou jsou nejaky logitech za 10 tacu a to proste za pocitacovy repraky nedam, ani kdyby mi trhali koule.

    Kdyz telku propojim pres DLNA, tak to moc na prehravani HD videa z PC nebude, co jsem pochopil z prislusne diskuse...

    Nakonec to dopadne tak, jak jsem si od zacatku myslel ze to dopadne. Puvodne jsem planoval HTPC, ale nejak se mi nechce mit doma dalsi kram. Takze:

    Nakup ctyrjadra misto dvoujadra
    Dira do zdi
    PC - TV pres HDMI
    Zvuk z PC do DTT2200 pres normalni kably
    Na stul k PC M-Audio Audiophile AV30 a hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    Tu mas tip na pouzitelne bedne (vzhladom k prachom) AIO, precitaj review ... na logitech sa vykasli...

    http://www.svethardware.cz/recenze-o...erni-sen/28621
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 10-02-2010 v 15:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    libi se mi, ale porad mi to neprijde jako rozumny. diru do zdi udelam rychlej nez vydelam 10 tacu . ale budu o nich premyslet... ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    pochybujem ze tvoje terajsie riesenie (DTT2200) je lepsie... ale rob ako chces, to bol len tip.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    to urcite neni, prestoze nejsou spatny, ty onkya budou urcite mnohem lepsi. jde jen o to, ze se mi nechce pul mesice vydelavat na repraky :-/. Uz ta telka je docela draha na me pomery. A nakonec bych nejspis stejne skoncil s propojenim na PC, takze to udelam rovnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,451

    stejne skoncil s propojenim na PC

    To samozrejme mozes, ale pouzijes optiku a DD a DTS streamy(nie analogom).Ale ide samozrejme o preferencie ... ja by som dal za repro kludne aj 5 mesacny plat .. pricom za TV tak maximalne 1mesacny.TV ale za 2 roky vyhodim a kupim si iny (alebo sa dovtedy pokazi a bude to kus nabytku bez hodnoty).

    Kvalitne repro vydrzia aj 10 rokov a ak nebudes narocnejsi, tak ti budu poskytovat stale svojich kvalit ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    36

    Pod to sa kludne podpisem!

    cca 9rokov dozadu som kupil zostavu B&W repro v cene cca 60tis, dodnes nemam potrebu ich menit, TV som za ten cas vystriedal 3kusy...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Novinka od samsungu
    Od mila001 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2012, 20:02
  2. LCD: Vyber ze Samsungu
    Od Tomasek1234 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-01-2011, 14:57
  3. Nové TV od Samsungu
    Od homieG v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-07-2010, 14:42
  4. Internet na Samsungu
    Od STiR v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2010, 20:44
  5. Teletex na Samsungu Q97
    Od Duše v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 20:56