Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 54

Téma: Instalace karty Leadtek WinFast TV2000 XP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Tuto kartu jsem používal asi půl roku pod W98 a byl jsem spokojen. Teď jsem však přeinstaloval na Windows XP a již ji nemohu zprovoznit. Zkoušel jsem instalační CD i jsem ztáhl nejnovější instalaci z webu a jen mi ve správci zaříze-hardware napíše chybné ovladače a ty co mám dělá, že je nezná. Zkoušel jsem i nainstalovat čistý windows a nic. Již začínám být bezradný . Může mi někdo poradit, kde dělám chybu?
    Předem díky za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7

    Mám tuhle kartu doma a na XP jede bez problémů. Taky jsem jí používal pod W98 SE a po přechodu na XP se mi zdá, že všechno funguje lépe. Ovladače jsem použil ty, které jsou na www.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Klingac
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    18

    Môžem aj ja potvrdiť kolegove slová. Ja mam tiež túto kartu nainštalovanú pod WinXP a nikdy som s ňou nemal ani ten najmenší problém...

    Mam nainštalované najnovšie ovladače a softvér. \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Karta je možná blbě daná ve slotu. Zkus ji vyndat a slot vyčistit, eventuelně ji dát do jiného slotu.

    Nebo... nebo máš někde hw konflikt... ten se dá zjistit přes Nápovědu a systémové informace.

    Mě WF Expert na Win2000 server SP4 i na WinME jede v pohode a bez problemu. (akorát, a to mě mrzí, po instalaci posledních ovladačů nejede Radiator a nevím proč )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Již se mi to konečně podařilo nainstalovat,ale když chci naladit nějaké TV stanice, tak to píše hlášku: "Cannot find any video capture device 5006107D&REV_11". Jinak rádio funguje bez problémů. Setkal se již někdo s tímto?
    Předem díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    asi je blbě nainstalovaná část PAL. (ve správci zařízení bys měl vidět 3 zařízení pro Experta: crossbar, pal tuner a hlavní kartu). zkus odstranit zařízení PAL a znova nainstalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Mám 4 zařízení Audi Capture, Crossbar, TV Tuner a Video Capture. Co tedy odstranit a co mohu zanechat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    hrabe:

    Já bych odstranil všechna zařízení související s Expertem a nechal wokna, ať si to najdou znova. Zkus stáhnout aktuální ovladače z www.levi.cz a podstrčit woknům ty stažené.

    Když budeš odebírat kartu, nemaž ji přes Správce zařízení, ale použij ovládací panel Přidat nebo odebrat hardware. A při odebírání HW si zaškrtni Zobrazit skrytá zařízení, kartu tam budeš mít možná několikrát...

    moment... ty máš Widle XP, že? aha, tak zpět. XP mají jiný panel Přidat HW, chybí jim možnost odebrat... tenhle můj postup je na Win2000. Ale ve Správci zařízení je v menu Zobrazit možnost Zobrazit skrytá zařízení, tak ji zkus zaškrtnout a uvidíš, co uvidíš. Rozhodně odstraň všechna zařízení, která souvisí s Expertem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Mam tuto kartu již dlouho a nebyly s ni problemy. Až nyní když jsem vyměnil pevný disk a spustil novou instalaci, tak karta nebyla systemem WIN XP vubec nalezena. Zkusil jsem ji tedy hodit do WIN 2000 kde bezela predtim, ale nastal stejny problem.
    Kdyz ji zapnu prehravani televize objevi se hlaska: Cannot find any video capture device 2818969725.

    Pokud mi nekdo muzete pomoct tak dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Mam dvojboot W98&XP a tiez som mal problem v XP lebo som tusim omylom nainstaloval iny model WinFast - su totiz dva, tak si over ktory naozaj mas.
    V device manageri mam tieto 3 ovladace - mam kartu "expert"
    WinFast TV2000 XP Expert WDM Crossbar
    WinFast TV2000 XP Expert WDM TVTuner.(PAL)
    WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture.(PAL)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Tak mam naistalovany primo winfast z dodaneho CD tak si myslim ze by mel fungovat. NEbo na windows xp potrebuju jiz aktualni winfast i s drivery?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    Mne to fungovalo aj s dodanymi driverami aj s novymi driverami a ani na WinFaste nezalezalo.
    Teraz mam tieto - najnovsie zo stranky vyrobcu.
    WDM Crossbar
    Ked otvorim Drivers File Details "WF88XBAR.SYS"
    File version 5.13.1.3301

    Ak to este stale nejde a mas nieco zlte v device manageri treba to vyhodit a nainstalovat znova - treba si dat pozor prave na model ktory vlastnis lebo jeden je expert a ten druhy je neviem co...(Ked to XP-cka raz blbo nainstalovali tak to budu chciet opat blbo nainstalovat, vtedy treba tomu pomoct rucne)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    OK, ja mam urcite ten druhy typ Deluxe, protoze kdyz jsem to kupoval tak jeste expert nebyl.
    System jsem uz nekolikrat preinstaloval ale alespon v tom mam praxi a mzu to udelat znova. Mozna jeste vyzkousim, ale nevim jak to pomuze, prehodit kartu do jineho PCI slotu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    42

    No prehodit kartu by som tiez skusil - najlepsie sa karta citi hned vedla AGP - aj IRQ s nou moze zdielat - u mna je to IRQ 19 a zdiela ho Realtek - sietovka, Matrox - grafika a Winfast.
    Dolezite je aby v ovladacom paneli nebolo nic zlte a treba nainstalovat tie tri horeuvedene drivery atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Ty tri tam jsou a je tam jeste audio driver, jenze u toho mi system neustale hlasi ze tam nei naistalovany zadny ovladac, i kdyz tam je. Ted jeste zkusim dat aktualnejsi directx.
    Jinak je vyborny odkaz na tyto problemy: http://www.tv-cards.com/messageboard...pic.php?t=2808
    Diky nemu jsme se pohnul dale a uz mi alespon funguje radio...tak snad se dostanu az k TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leadtek Winfast TV2000 XP DeLuxe(Instalace)
    Od StrikerGIGI_CZ v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 05:10
  2. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 17:17
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 08:59
  5. VIVO u WinFast Leadtek TV2000 XP
    Od imported_matej v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 08:26