Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 54 z 54

Téma: Instalace karty Leadtek WinFast TV2000 XP

  1. #46
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zálaží, jestli ti ta špatná funkčnost timeshiftu tak moc vadí... pokud máš ty Win2k jinak stabilní, tak si to pořádně rozmysli.

    přechod na XP sice není bez rizika, ale podle tvé GK a mainboardu usuzuju, že nemáš zrovna slabý PC. po nainstalování WinXP se ti zrychlí nabíhání systému (výrazně) a pokud povypínáš zbytečnosti (omalovánky, otravné hlášky atd), tak ten systém běží hodně svižně, podle mého subjektivního názoru je přinejmenším stejný jako Win2k, ale spíš rychlejší. podotýkám, že se na XP věnuju hrám a programování, střih videa moc neumím, takže jenom občas ostříhám nějaký klip z TV od reklam
    pro jistotu si můžeš své win2k zazálohovat, kdyby ses k nim chtěl vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Ivo Mašek

    byl jsem tam, ale Roll-up jsem nenašel, možná jsem špatně hledal....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    DoomHammer

    Mám docela slušný stroj /Prescott 3Ghz, 1GB DDRII RAM, 2x200GB SATA Barracuda atd, takže možná budu o XP uvažovat, ale strašně se mi nelíběj. První co bude si nastavím starý vzhled. Co SP2? Prý sou s ním problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od mironic
    DoomHammer

    Mám docela slušný stroj /Prescott 3Ghz, 1GB DDRII RAM, 2x200GB SATA Barracuda atd, takže možná budu o XP uvažovat, ale strašně se mi nelíběj. První co bude si nastavím starý vzhled. Co SP2? Prý sou s ním problémy?
    Z počátku ano. Teď už ne. (co se týče driverů pro tv karty/tunery)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    SP2 mám tady v práci a kromě občasného řvaní firewallu o něm nevím. doma jsem pařil SP1, teď mám SP2 a zatím taky pohoda jazz.

    vzhled XP jsem si taky vypnul hned jako první po instalaci (a do své bezobslužné instalačky XP SP2 jsem si "lentilky" pro jistotu ani nepustil)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Tak už jsem aplikoval XP a WinFast chodí v pohodě. Ale spíš to bylo nastavením vstupů/výstupů na FM. U TV se automaticky nastavily správně na CD, ale u FM ne, tam to bylo jinak a tak to nechodilo. Nevšiml jsem si toho. I time shifting funguje. Ale vyvstal jiný problémek. Nemůžu zprovoznit GPRS modem přes COM, tak jak jsem to měl na předchozím PC. Mobil komunikuje/SMS/, ale modem se nechce připojit, tak nevím.
    Mám tam SP1. O co jde v SP2? Má to cenu tam dávat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    na to GPRS se podívej na stránky výrobce modemu....
    v SP2 jde v podstatě hlavně o kumulativní záplatu systému přinášející zvýšení bezpečnosti (občas za každou cenu, třebas technologie DEP nebo firewall). svého času se tady na fóru řešilo, jestli SP2 ano nebo ne, někomu to dělalo problémy, většina to ale přežila ve zdraví
    já osobně jsem doma přežil bez SP2 od doby jeho vydání až do minulého víkendu. ale můj domácí PC není připojen k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    GPRS modem je v mobilu Siemens C55 a kabelem napojen na COM1. Divné je, že na starém PC to šlape, na novém ne. Že by byl jinak zapojen COM port?
    Anebo koupím USB kabel a bude klid.
    jaké máš zkušenosti s nahráváním z FM? Do MP3 tam mají max. 56kbps, což je dost málo, chtělo by to alespoň 128.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    nahrávání z FM do MP3 jsem vyřešil instalací enkodéru "Fhg Radium MP3 codec" - ve windows se hlásí jako professional
    Ve standardu XP je obsažen "advanced" MP3 enkodér zvládající pouze hroznou kvalitu. po doinstalování "professional" enkodéru budeš mít k dispozici plnou škálu bitových toků (do 320 kbps)
    při instalaci toho kodeku si vypni program pro FM


    a COM port by neměl být zapojen jinak, na zapojení portů je určitá norma.
    [OT: problém s COM kabelem jsem řešil u svého Sony CMD J7, na starém PC mi šel, na novém PC už ne (novější COM porty mají trochu nižší napětí, zjednodušeně řečeno), pomohl mi jiný kabel]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Leadtek Winfast TV2000 XP DeLuxe(Instalace)
    Od StrikerGIGI_CZ v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 05:10
  2. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 17:17
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 08:59
  5. VIVO u WinFast Leadtek TV2000 XP
    Od imported_matej v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 08:26