Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 54

Téma: Instalace karty Leadtek WinFast TV2000 XP

  1. #31
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    Reinstal OS jsem už dělal a pokoušel se dostat TV kartu do čistých Win. Je fakt že to byla starší verze biosu. Co mi neje do hlavy proč to zařízení ten počítač neidentifikuje, není možný aby bylo něco zakázanýho nebo povolenýho v biosu...nenapadá mě co. pokud se pokusím narvat tam ovladače ručně systém spadne a po restartu hlásí chybu cd romka a nejde zvukovka(žlutý vykřičník)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Je fakt že to byla starší verze biosu. Co mi neje do hlavy proč to zařízení ten počítač neidentifikuje,
    Zkus to všechno zopakovat s tím novým BIOSem. Je to otravný, ale jinak to asi nerozchodíme.
    Nevím, jaká by tam mohla být ještě chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele bobik14
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    9

    zdravim. tak se mi nejakou záhadou podařilo nainstalovat vše potřebné, rozchodil jsem radio ale nepovedla se televize....když připojím signál z videa tak jede, video se dá zachytávat ale televize nejde..ani jeden kanál se mi nepodařilo najít, je tam jen modrá obrazovka....ani na kanálech kde mám naladěnou normální televizi. neměl někdo podobný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Mám také Mám WinFast TV2000 XP Expert, model 3 a nemohu ji řádně zprovoznit v nové instalaci WIN 2000. Jede pouze TV, avšak při každém pokusu o Time Shifting program spadne s tím, že "generoval chybu...". U FM není vůbec zvuk. Antény jsou zapojené, dálka funguje.
    CO DĚLAT??? Už jsem i přeinstaloval ovladače.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nepoužíváš náhodou antivir Norton?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Ne, ne. Žádný antivir tam nemám. Když nainstaluju WIN2000, service packy 4, ovladače na grafiku /nVidia GT6600/ tak potom tam nainstaluju ovladače na WinFast z orig.CD a chová se to tak jak jsem popsal. Když dám poslední ovladače stažené z webu, tak úplně spadli WIN a už nenaběhly. Tak co dělat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jakou máš základní desku? není to nějaká VIA? s těmi bývají problémy
    a máš nainstalované ovladače pro zákl. desku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Ne ne,MB je Asus P5GD2, grafika Asus N6600GT TOP, 2x Seagate 200, SATA atd. Nevím, zda to není, že tam mám win2000. Nechce to spíš XP? Doufám že ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já jsem Experta provozoval na Win2kSP4 (server i stanice) bez problémů včt. timeshiftingu. ovšem, se staršími verzemi PVR.

    máš DirectX 9c? v verzi 9b byla totiž chyba, která se týkala podpory TV karet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Aha, tak s DirectX si nejsem jistý. Stáhnu poslední a doma ověřím. Zítra dám vědět, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    je to jenom dohad, ta chyba se nemusí objevit zrovna s expertem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Stáhnul jsem opravu na 9b, tak uvidím. Kde se dá stáhnout Roll-up aktualizace na win2000? Na MS stránkách to chce ověřovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jo, to nevím, já stahuju celou instalaci DX (nebo použiju z PC časopisu), neboť doma nemám internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    12

    Doporučuješ přechod na XP, nebo je lepší zůstat na win2000? Dělám hlavně střih videa a fotky. Ta TV karta je jen pro občasnou zábavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    mironic:
    otevři si:
    www.majorgeeks.com
    a tam do Search napiš Win2000
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leadtek Winfast TV2000 XP DeLuxe(Instalace)
    Od StrikerGIGI_CZ v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 05:10
  2. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 17:17
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 08:59
  5. VIVO u WinFast Leadtek TV2000 XP
    Od imported_matej v sekci Bastlení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 08:26