Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Synchronizace zvuku s obrazem je nad lidsky sily...

doxa (58)|29.1.2005 03:16
Po velkym souboji, jsem zjistil, ze chyba je uz v prvopocatku, ale nechapu proc. Kdyz pustim vob VTS_01_2 v power dvd, je to v poradku, kdyz tenhle samej vob otevru ve virtualdubmodu, je to rozjety (zvuk je zpozdenej), od toho se samozrejme odviji cela dalsi pruda. Pokud otevru prvni vob VTS_01_1, je to v poradku. Nevite nekdo cim nebo proc to? jsem s timhle programkem jinak spokojenej...
stayman (12393)|29.1.2005 05:12
Este povedz na co to otvaras :-D
doxa (58)|29.1.2005 09:09
[quote=StayMan by €RikŁ€]Este povedz na co to otvaras :-D[/quote]Bal sem se ze nekdo da tenhle debilni dotaz... Proste kamos potrebuje udelat DivX
stayman (12393)|29.1.2005 09:11
Vedel som to, ...este debilnejsia potreba :-D
Pitomec (10211)|29.1.2005 10:02
Že se chce někomu šušnit s DivX, když přepálení DVD>>DVD-R trvá sotva pár minut. Asi mají lidi volnýho času nazbyt a neví co s ním... :-I
doxa (58)|29.1.2005 10:29
Koukam, ze od ty doby co se zacali prodavat DVD vypalovacky, se tady z toho stalo forum chytraku. Samozrejme ze si radsi vypalim dvd, ale tohle je pro kamose, kterej dvd nema, ale hlavne MĚ TO ZAJÍMÁ , protoze kdyz mi neco nejde, tak tomu chci prijit proste na kloub. To vopravdu nikdo nevi v cem je problem???
p.s. Myslim, ze zrovna vy dva si lip pokecáte na foru nečitelné dvd disky :-D :-D :-D .
StD (8612)|29.1.2005 10:34
Doxa: Já bych tedy "závadičku" hledal v dekoderu CyberLink a otevírej vždy IFO, ne VOB. Ozkoušej si to raději v MediaPlayerClassicu (6.4.8.2 a výše). A jestli se to (předpokládám) VDModu nelíbí, tak si zkus ty VOBy natáhnout do Vidomi. Pokud je také "schroustá" rozsynchronisované (audio), tak bude někde závada v tom zdroji (zkus useknout nějakou vteřinku na začátku...)
Pitomec (10211)|29.1.2005 12:09
doxa: To si ale stejně můžeme pokecat i o nečitelných CD discích... :-E
exTNT (1421)|29.1.2005 13:08
doxa: Elegantní řešení je demux vobů v ProjectX (návod je v návodech, akorát místo vstupního *.ts tam natáhneš ty voby), ProjectX Ti ohlídá synchronicitu videa a audia, z demuxovanýho *.mpv a *.mpa si pohodlně uděláš DivX nebo XviD pomocí Gordian Knotu (návod opět v Návodech).
doxa (58)|29.1.2005 14:48
Diky za rady, uz jsem myslel ze vsichni jen pali :) Gordian Knot vypada jako hrozne dobrej soft, zatim se s tim ucim delat, skoda, ze se mi dostal do ruky tak pozde, kdyz uz vlastne budu taky asi jen palit...
doxa (58)|29.1.2005 18:57
[quote=exTNT]doxa: Elegantní řešení je demux vobů v ProjectX (návod je v návodech, akorát místo vstupního *.ts tam natáhneš ty voby), ProjectX Ti ohlídá synchronicitu videa a audia, z demuxovanýho *.mpv a *.mpa si pohodlně uděláš DivX nebo XviD pomocí Gordian Knotu (návod opět v Návodech).[/quote]

Joooo, udelal jsem to cely v Gordian Knotu a je to ok, vybornej program, moc diky! :)