Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Out u kamer?

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    546

    Ahoj, omlouvám se za asi banální dotaz, ale čím propojím kameru (když budu točit full hd) s televizí (která není full hd ale obyč) abych viděl jaký je zrovna záběr na tv? Dá se použít klasické S-Video? Nebo je nějaký problém s reálným převodem a zobrazením full hd do sd? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    cez s-video fullhd urcite nedostanes
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    546

    to vím že s-video full hd nepřenáší, ale v tomto případě by mohl z té kamery převést už jen sd když ta tv taky není hd.. a jak se to teda dělá? nebo to zobrazit hned v reálu na obyč tv nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Jo, záleží co máš za kameru, ale snad u všech, když je s-video, tak je ten výstup aktivní i při HD natáčení (samozřejmě jen PAL).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jasne .. kamera ma downconvertor a konvertuje HD do SD .. otazne je , ci na kamere vobec svideo, pripadne composit bude ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A taky jestli ta kamera ten downconvert zvládá v okamžiku, kdy nahrává...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    pitomec : no samsung za 5000 asi neee
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    546

    díky všem a jak se tato funkce značí nebo jmenuje (anglicky), že by to bylo u kamer psané v technických parametrech.. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Hledej něco ve stylu "realtime preview on analog TV OUT"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Bych nic nehledal a prostě to vyzkoušel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    332

    A to tam není AV out? Většinou je to u spotřebek mini jack a ke kameře je pak kabel s minijackem vs. tři cinche (bílí, červený, žlutý).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Databáze kamer
    Od Ivo Mašek v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-05-2011, 10:54
  2. synchronizace 2 kamer
    Od Terka v sekci Videokamery
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-11-2010, 20:18
  3. Ceny Kamer
    Od dalizije v sekci Videokamery
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-04-2009, 09:46