Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: karta Matrox RT.X2. jakou k ní GRAFIKU?

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Plánuji sestavit nové nadupané PC pro střih (3,06 i7, 16 Gb Ram, Win 7 64 bit atd) s hardverovou podporou pomocí střihové karty Matrox RT.X2. Zajímalo by mě, zda má cenu investovat i do lepší Grafiky v ceně kolem 10 000 Kč, nebo je to v případě použítí střižny Matrox (výkon bere na sebe) vyhozený peníz a postačí mi stávající Nvidia 8800 Gt 512 DDR, nebo max 9800 1 GB DDR3.
    Díky, Johny A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288
    Naposledy upraveno uživatelem Pave1: 08-01-2010 v 20:39 Důvod: dopl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Díky Pavle, 8800 se zdá ok . Nechce se mi utrácet zbytečně za drahou grafiku pokud by nebyla využitá. Předpokládám, že v případě použití hardwerové střižny Matrox, by větčina zatížení byla na ní a na grafice až tak záležet nebude.
    Johny A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Klikni vlevo na ten výběr GPU, je tam seznam akcelerovaných (3D) efektů, typu letící kostka apod. Myslím, že bez toho se dá žít, navíc tvá grafika je plně podporuje.

    Trvalo mi to 5min, najít ten odkaz a prolistovat dvě stránky diskuze, takže to bys měl příště zkusit nejprv sám, tady moc lidí s RTX2 nebude.

    Dej pak vědět jak jsi s kartou spokojený (a bacha na základní desku, tu musíš trefit přesně .-) ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Sestavovat PC budu až v březnu/dubnu, zatím hledám nejvhodnější konfiguraci....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Tak se zastav v GIU, máš to po cestě .-) . Byl jsem si ji tam před dvěma lety vyzkoušet, běhalo to celkem dobře (RT downconvert na SD monitor, HW kodér dekodér, akcelerace). Jen ta premča mě tehdy odradila .-) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    No já vím, když zvyk je železná košile. A navíc dlouho mě už ničím nemile nepřekvapila, naposled s tím Laosem a Vietnamem, od té doby klid .
    A kde se mám zastavit, kde je ta GIA? Myslíš cestou na Kafky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Jo, mají tam obchod a předvedou ti to v reálu, hned vedle zastávky busu (směrem zpět k metru).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    192

    Díky....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jakou grafiku do PC
    Od tjurny v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2012, 19:12
  2. Jakou grafiku?
    Od nunyk v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 20:38
  3. jakou grafiku?
    Od stanix v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 06:50
  4. Jakou grafiku na LCD?
    Od Majky v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 20:28
  5. Jakou grafiku?
    Od exTNT v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-03-2005, 22:08