Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 101

Téma: Jakou externí TV kartu?

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Mělo by to normálně fungovat bez jakéhokoli přepínání. A to i při současném provozu obojího zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele rasto
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    5

    Dakujem,
    v menu je nieco take, ze zmena modu a moznosti zapnut a vypnut, nic viac ???? Mal som moznosz na chvilku sa pohrabat v tom monitore, ale odskusat sa to nedalo, takze myslis, ze by to malo vstupny signal detekovat automaticky, mozno vdaka prave hore uvedenej moznosti v menu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Já jenom vím, že u monitorů to normálně funguje (Philips, HP, AOC - u těch to vím jistě). U LCD by snad neměl být v tomto nijaký rozdíl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele rasto
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    5

    Ok, tak este raz dakujem za ochotu, dufam, ze to bude fungovat. Doteraz som mal crt LIteon a vypinac som si vyrobil z paralerneho prepinaca na tlaciarne. Funguje to super, len to musim rucne prepinat. Ceny lcd uz znacne klesli a tak by som chcel uz prejst na placaty monitor a prave toto prestigio mi padlo do oka. Tak dik a cau
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Doteraz som mal crt LIteon a vypinac som si vyrobil z paralerneho prepinaca na tlaciarne.
    No to ovšem znamená, že to u všech monitorů nefunguje. Já bych se ještě někde optal někoho, kdo to má prakticky vyzkoušené (s tím LCD). Tak, jako některé monitory nemusí mít přepínač, tak i některé LCD také nemusí mít přepínač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu občas Avatar uživatele MarsSnickers
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Ivo už zase plácáš nesmysly? Ono to bude spíš tím že crt monitory mají jen vga(dsub) vstup a většinou jen jeden, proto ten přepínač. Oproti LCD monitorům, které mají (některé) dvi a dsub vstup. Na ten dsub se hodí ten tuner a na dvi comp. Mělo by to fungovat, ale myslím si že se to bude muset přepínat přes menu. Autodetekce je v tomto ohledu na nic, protože budou na obou vstupech signály.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Neplácám . HawletPackard má vstupy dva. Konkrétně ho máme v práci a ty dva vstupy nutně potřebujem. Přepínač nepotřebujem, nepoužíváme ale současně obě programovací zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele MarsSnickers
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Jenže pokud bys četl pořádně co tazatel psal, pochopil bys, že on má vstup jeden (crtčka se dvěma vstupy nejsou běžným zbožím) a zdroje přepíná oním přepínačem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    imported_Nalim
    Guest

    Zdravim,
    PCI pomalu zanika, predpokladam, ze v dalsim pocitaci uz ani PCI sloty nebudou. Proto se ptam, jsou uz dnes pouzitelne extrni USB 2.0 HW MPEG2 TV Tunery?
    Libi se mi treba AVer TV-USB2.0 Plus, ale existuje toho vice - Leadtek Winfast TV USB II Deluxe, Pinnacle Studio PCTV USB 2.0.


    Ocekaval bych od toho co nejlepsi prijem
    synchronni video a zvuk
    timeshift
    shedulovane nahravani
    HW MPEG2 (priplatil bych)
    cena tak to 3000 (4000 s HW MPEG)

    Pocitac mam silny - Barton 3000+

    Mate zkusenosti, pripadne radite rovnou externi tunery zavrhnout? A proc?

    Na DVB-T jeste doba nedozrala - ted jsem sice v Praze, ale za pul roku muzu byt v Ostarave - a nez to bude i na Severni Morave, tak budeme psat rok 2009
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Muzete mi prosim doporucit nejaky ext. tuter pro notebook?
    Je to uz starsi model P III 1G, RAM 256.
    Bohuzel nema video in a usb jenom v. 1.

    Puvodne jsem uvazoval o Aver TV Cardbus Plus, ale prej potrebuje 1 mA
    ve slotu pcmcia. U vyrobce notasu (HP omnibook 510) jsem
    nenasel udaj kolik slot muze max. dat.

    Tv tuner chci jenom na sledovani tv o nahravani neuvazuji, ale stereo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Bohuzel nema video in a usb jenom v. 1.
    To je pro dnešní zařízení velký problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Hello, podařilo se už někomu najít nějakou slušnou externí USB 2.0 TV kartu? Na notebooku P4/2.7GHz mám ověřené, že to může být jen s HW encoderem. Zkoušel jsem Hauppage DEC 2000T (set top box pro T s HW encoderem). Nahrávky do mpeg2 v plném PALu byly O.K. Samozřejmě, že po tuto dobu byl noťas tabu a nesmělo se na něj šáhnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Původně pro notebooky byl vyvynut Leadtek USB_II, nebo si počkej, až bude na trh uvedena novinka:
    Leadtek WinFast Walkie TV
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Ten Leadtek WinFast Walkie TV vypadá zajímavě. Zatím ale byl jen vzorek na CeBITu, tak jem zvědav, za jak dlouho se začne vyrábět a prodávat. Mám trochu obavy z toho Personal multimedia center. Většinou to je pěkně nabublanej soft, který nic jiného v PC nepustí ke slovu a taky nemá rád, když s ním něco jiného v PC současně běží.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 7 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou kartu do 5D?
    Od aaaron v sekci Videokamery
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 18:22
  2. Jakou kartu?
    Od osteidl v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 19:28
  3. Jakou TV kartu pro MAC?
    Od dast v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 10:23
  4. Jakou TV kartu k DVB-S
    Od xkosamurai v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 10:41
  5. Jakou PCI kartu na DVB-T?
    Od ZdenekDubnicky v sekci DVB-T
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 23:17