Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 27 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 396

Téma: Jakou interní TV kartu?

  1. #61
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    len SATA HDD mi ruší obraz keď HDD pracuje. Teraz zisťujem, kde je chyba, pravdepodobne matica, alebo TV karta
    Ani jedno, ani druhé.
    V čom je problém?
    Pýtam sa preto, lebo v PATA mám 60 GB HDD a chcem k SATA pripojiť ďaľší HDD 120 GB. (MB ASUS P4P800-X)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Aplikace tv karty nemůže rušit svůj obraz. HDD pravděpodobně také ne. Obraz ruší harmonická složka, prostě nějaká frekvence. Stačí, když bude "rozhozená" FSB (po přetaktování), špatný PC zdroj, ventilátor v těsné blízkosti tv karty, nebo její kabeláže. Špatným signálem z tv bytové zásuvky. Atd., atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček Avatar uživatele richie
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    86

    tusim pred rokom(dvoma) som nahraval VHS do PC .. (lord of dance) a preslo mi to na nasledovnej konfiguracii
    HW: AMD900@1100,512MB,kt3ultra,lifeview fly98
    SW: najprv s iuvcr a huffyv kodek na disk bez kompresie (cca 40GB) a potom nasledne uprava s virtualdubom

    je to uz dost davno tak som to snad napisal tak ako to bolo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček Avatar uživatele richie
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    86

    otazka:
    skusal uz niekto tuto kartu ?
    http://www.lifeview.com.tw/html/prod...lydvbt_duo.htm

    s akym vysledkom ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    To je karta pro DVB-T (digitální televize). Tebou avizovaný výrobek se u nás neprodává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček Avatar uživatele caco
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Leadtek TV2000XP-Expert. Minimální CPU pro sledování je, tuším, 500MHz.

    kdyby to umělo ukládat do nějakého schopného formátu v reálném čase, byl bych rád.
    S CPU 600MHz na to zapomeň. To neumí žádná tv karta. S takovýmto CPU pouze sledování. To bys musel mít alespoň 1GHz.
    cafko no musím ti oponovať.Bez urážky ,ale kecáš.Mám cpu duron700Mhz
    256ddram a grafiku mam Matrox marvel 16Mb.Stahujem bez problémov 720x576 a to či z digitálnej kamery,analogovej,tv tuneru.Video je vo vynikajúcej kvalite.Žiadne vypadávanie snímkov atd.Nevýhoda:slabá na hranie.Našťastie na to mám 12 hodín v práci,takže ma to netrapi i ked mam ešte na výmenu 3d kartu,ale nepoužívam ju.Sťahujem v W98 SE pretože na XP nie sú ovládače a tak používam ovládače z NT2000,kde sa však nenachádza možnosť stahovania cez tuner a ja nejak nerad používam kadejaké externé programy ktoré niesú napísané na určený hardvér.
    PS:kamoš ma tú istu zostavu len ma cpu 500Mhz celeron a tiež nemá problémy z robením videa.Možno trvá konverzia na dvd formát dlhšie,ale nieje sa kam náhliť \/ \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček Avatar uživatele caco
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Milosbb
    Aj s 2000 MHz CPU budes mat pri zachytavani problemy.
    \/
    kecy!Mám 700 Mhz duron 256Mb Ram a jedu v pohode 720x576 karta Matrox marvelG400 16Mb
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Caco: Předlož důkazy. Ověřitelné, že je grabováno z Durona 700MHz.
    Jinak, mezi 600MHz a 700MHz je rozdíl. A vůbec ne nepatrný.
    ...ale musí to být s takovým CPU ohromná pohoda

    ma tú istu zostavu len ma cpu 500Mhz celeron a tiež nemá problémy z robením videa.
    Tak tomu nevěřím ani náhodou. Já nejsem hlupák, abych věřil těmto pohádkám \/ .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ze se vmesuju, graboval sem i s 350mhz p2, 720x576 slo jen s huffem a max tak deset minut, jinak 480x360 bez problem do mjpegu, tohle vsechno ve winME s PV951
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček Avatar uživatele barnabas_666
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    Ok, tak vás budu otravovat ještě jednou . Zkuste se podívat na tohle, jestli to reálné http://www.aukro.cz/show_item.php?item=41603850
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Ano je to realné. Tuto kartu jsem používal s Duronem 900 a s kodekem MJPEG i do plného PALu pomocí iuVCR, jiné aplikace mi neumožnily nastavit plný PAL. Do pů PALu šel i Xvid. Ztracené snímky nic. Ten procesor 450 MHz šel, ale jen sledování, ne záznam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Citace Původně odesláno od caco
    Citace Původně odesláno od Milosbb
    Aj s 2000 MHz CPU budes mat pri zachytavani problemy.
    \/
    kecy!Mám 700 Mhz duron 256Mb Ram a jedu v pohode 720x576 karta Matrox marvelG400 16Mb
    Potom si kuzelnik.A este napis,pomocou coho grabujes to video?TV tunerom urcite nie,iba ak s hardverovym koderom.A skus to grabnut do Xvid 720x576 a potom sa zasmejeme,ked ti exploduje comp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Milosbb
    MJPGE PIC by to snad ještě mohl zvládnout, DivX nestíhá ani 2G.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Mám P4 2,4 GHz a zachytávam DivX i Xvid v plném PALu - snímky neztrácám a zatížení procesoru je na cca 70-80 %.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Brko
    To tak vychází, můj Athlon 2100 by chytal DivX asi 80-90%, u reklam začnou spolehlivě vypadávat snímky (bych chytal píšu, protože bych takovou blbost nedělal).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 27 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou kartu?
    Od osteidl v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 18:28
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 09:47
  3. Doporucte interni kartu s podporou Vista x64
    Od gomez v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 12:20
  4. Kterou interni TV kartu do PC?
    Od quicksilver v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 13:59
  5. jakou kartu pro upc?
    Od 777 v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 20:42