V čom je problém?Původně odesláno od Ivo Mašek
Pýtam sa preto, lebo v PATA mám 60 GB HDD a chcem k SATA pripojiť ďaľší HDD 120 GB. (MB ASUS P4P800-X)
V čom je problém?Původně odesláno od Ivo Mašek
Pýtam sa preto, lebo v PATA mám 60 GB HDD a chcem k SATA pripojiť ďaľší HDD 120 GB. (MB ASUS P4P800-X)
Aplikace tv karty nemůže rušit svůj obraz. HDD pravděpodobně také ne. Obraz ruší harmonická složka, prostě nějaká frekvence. Stačí, když bude "rozhozená" FSB (po přetaktování), špatný PC zdroj, ventilátor v těsné blízkosti tv karty, nebo její kabeláže. Špatným signálem z tv bytové zásuvky. Atd., atd.
tusim pred rokom(dvoma) som nahraval VHS do PC .. (lord of dance) a preslo mi to na nasledovnej konfiguracii
HW: AMD900@1100,512MB,kt3ultra,lifeview fly98
SW: najprv s iuvcr a huffyv kodek na disk bez kompresie (cca 40GB) a potom nasledne uprava s virtualdubom
je to uz dost davno tak som to snad napisal tak ako to bolo
otazka:
skusal uz niekto tuto kartu ?
http://www.lifeview.com.tw/html/prod...lydvbt_duo.htm
s akym vysledkom ?
To je karta pro DVB-T (digitální televize). Tebou avizovaný výrobek se u nás neprodává.
cafko no musím ti oponovať.Bez urážky ,ale kecáš.Mám cpu duron700MhzPůvodně odesláno od Ivo Mašek
256ddram a grafiku mam Matrox marvel 16Mb.Stahujem bez problémov 720x576 a to či z digitálnej kamery,analogovej,tv tuneru.Video je vo vynikajúcej kvalite.Žiadne vypadávanie snímkov atd.Nevýhoda:slabá na hranie.Našťastie na to mám 12 hodín v práci,takže ma to netrapi i ked mam ešte na výmenu 3d kartu,ale nepoužívam ju.Sťahujem v W98 SE pretože na XP nie sú ovládače a tak používam ovládače z NT2000,kde sa však nenachádza možnosť stahovania cez tuner a ja nejak nerad používam kadejaké externé programy ktoré niesú napísané na určený hardvér.
PS:kamoš ma tú istu zostavu len ma cpu 500Mhz celeron a tiež nemá problémy z robením videa.Možno trvá konverzia na dvd formát dlhšie,ale nieje sa kam náhliť \/ \/
\/Původně odesláno od Milosbb
kecy!Mám 700 Mhz duron 256Mb Ram a jedu v pohode 720x576 karta Matrox marvelG400 16Mb
Caco: Předlož důkazy. Ověřitelné, že je grabováno z Durona 700MHz.
Jinak, mezi 600MHz a 700MHz je rozdíl. A vůbec ne nepatrný.
...ale musí to být s takovým CPU ohromná pohoda
ma tú istu zostavu len ma cpu 500Mhz celeron a tiež nemá problémy z robením videa.
Tak tomu nevěřím ani náhodou. Já nejsem hlupák, abych věřil těmto pohádkám \/ .
ze se vmesuju, graboval sem i s 350mhz p2, 720x576 slo jen s huffem a max tak deset minut, jinak 480x360 bez problem do mjpegu, tohle vsechno ve winME s PV951
Ok, tak vás budu otravovat ještě jednou. Zkuste se podívat na tohle, jestli to reálné http://www.aukro.cz/show_item.php?item=41603850
Ano je to realné. Tuto kartu jsem používal s Duronem 900 a s kodekem MJPEG i do plného PALu pomocí iuVCR, jiné aplikace mi neumožnily nastavit plný PAL. Do pů PALu šel i Xvid. Ztracené snímky nic. Ten procesor 450 MHz šel, ale jen sledování, ne záznam.
Potom si kuzelnik.A este napis,pomocou coho grabujes to video?TV tunerom urcite nie,iba ak s hardverovym koderom.A skus to grabnut do Xvid 720x576 a potom sa zasmejeme,ked ti exploduje comp.Původně odesláno od caco
Milosbb
MJPGE PIC by to snad ještě mohl zvládnout, DivX nestíhá ani 2G.
Mám P4 2,4 GHz a zachytávam DivX i Xvid v plném PALu - snímky neztrácám a zatížení procesoru je na cca 70-80 %.
Brko
To tak vychází, můj Athlon 2100 by chytal DivX asi 80-90%, u reklam začnou spolehlivě vypadávat snímky (bych chytal píšu, protože bych takovou blbost nedělal).