Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 27 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 396

Téma: Jakou interní TV kartu?

  1. #31

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od Bullback
    Nejhorší a téměř nefunkční jsou AIW, to zná každý kdo jí měl. (A za takový hříšný prachy)
    A tys ji měl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    in0 in0 je offline
    Je tu občas Avatar uživatele in0
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od StD
    Hlavně si nepleť dojmy s pojmy a cenami.
    Pinnacle Studio PCTVpro stereo, rádio
    http://www.czechcomputer.cz/product....no=21614<br />
    znamena to teda, ze v PRO verzi neni stereo? a co znamena teda to co maj na czechcomputeru?

    rozodnu se teda jednoduse, jak (ne)funguje PCTV PRO a EXPERT XP s ATV a iUVCR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    in0: Pochopils to dobře: PCTV Pro JE stereofonní TV karta s FM radiem. U mne s ATV2000 funguje OK (ovladače nastaveny na INTERNAL WDM). IuVCR jsem nezkoušel, používám jen PCTV Vision nebo ATV, ale když jsem s ní začínal, tak jsem risknul instalaci VirtualVCR a okamžitě se rozjížděl (rozsynchronisovával) zvuk už jen při sledování TV, ne jenom při zachytávání... Tudíž následovala reinstalace OS
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Je dobrý že tady zvažujete jestli karta pude vůbec nainstalovat Ovšem jakej má obraz nikoho nezajímá, no dobrý ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    in0 in0 je offline
    Je tu občas Avatar uživatele in0
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    150

    Bullback: co se divis? po tom co sem tu precetl predpokladam ze kvalita bude vicemene identicka a hlavne nazory na kvalitu budou tak subjektivni, ze mi to stejne k nicemu nebude, ne? (nebo snad mas nejakou zajimavou informaci, ktera by me mela presvedcit o jedne z tech karet?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Převším bych koukal na to zda je řádně odrušen tuner, např. AVER nepoužívá žádné odrušení, je pak jasný že ve videu budou pruhy, zvuk bude šumět, měl se Avera ... PCTV má tunër odrušen a je celkem dobrý ...
    Zkus najít nějakýho ruskýho prodejce kde jsou vyfoceny karty a podívej se jak jsou provedený, to je jediný v čom lze asi vybírat, zvuk musí být kodovaný na tý samý kartě (aby se nezozcházel) apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...OK, ale proč je tam nahoře vytrženo odněkud pár příspěvků z kontextu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    StD: pochybuji, že na ty příspěvky bude ještě někdo odpovídat, tak to máš fuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tak je smázni! Takto to nemá smysl.
    ---
    I na to dojde. Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Já mam Avera a musim ohlásit, že má celkem solidní obraz, ale hodně špatnou citlivost. To ale bude problém většiny karet. Co se týká HW problémů, nesnese se mi se zvukovkou Audigy 2 na VIA KT333 od MSI. Přehrávání funguje, ale při nahrávání začnou vypadávat kusy řádek. Osobně bych se při výběru rozhodoval podle chipu. Conexant bt8xx má výhodu, že je podporovanej skoro všema programama a systémama. Poměrně dobře je na tom i Philips SAA713x, naopak do těch novych chipů od Conexantu bych asi nešel. Hlavním kriteriem je pro mě, aby s tou kartou běžel alternativní SW, hlavně ATV2000.
    Mít na TV kartě AD převodník pro zvuk synchronizovaný s TV chipem je určitě výhoda, ale osobně takovou kartu neznam. Na štěstí se mi zatím se žádnou zvukovkou nestalo, aby se mi zvuk rozjížděl. Měl sem SB Live, Yamahu 754, integrovanou AC97 a teď mam Audigy 2. Plno lidí s tim problémy ale má a někdy se dokonce rozjíždí zvuk nepravidelně, což je potom neřešitelný.
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mít na TV kartě AD převodník pro zvuk synchronizovaný s TV chipem je určitě výhoda, ale osobně takovou kartu neznam.
    Nahrávám (sice málo) z Leadteku přes originál PVR a s nějakým rozjížděním nemám problém. A nejsem jediný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a Mpeg2 od Pi encoduje "VideoLock/AudioLock"... takže jsem také za vodou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Testoval jsem jak WinFastExpert,Deluxe tak GeniusVWP3 a muj samozrejme SUBEKTIVNI nazor je, ze Delux je nejslabsi, potom Expert a nejlepsi Genius. Jak Expert, tak Genius maji interni zpracovani zvuku - proto se nikdy nerozhodi zvuk s obrazem... Mel jsem tu moznost mit vsechny tyto kousky pred tim, nez jsem si jednu z nich vybral, doma na otestovani a nejhezci obraz mela ta Geniuska... V kombinaci s Fly200TV je opravdu v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Ja mam TV Kartu Fly TV Prime34 s chipom Philips SA 7134 a v kombinacii so softom FLY2000TV slape ako hodinky uz rok.
    Nemam sice moznost porovnavat s inymi,ale podla par snimkov zverejnenych(na tvfreak) s inych kariet sa mi zda,ze po obrazovej stranke je na tom velmi dobre.Grabuje (nahrava) aj externe video (VHS,kamera-analog) az do rozlisenia "plny PAL" to znamena 768x576,len na to treba mat nadupane PC.


    Pre tych,ktory sa nechcu dlhe hodiny trapit so spojazdnenim tejto karty vsak tuto kartu neodporucam,kedze original soft je absolutne nepouzitelny.No ale tento problem sa asi tyka viacerych kariet.

    Tu su nejake snimky,len neviem,ci to bude fungovat,kedze s tvorbou www len zacinam:

    http://www.milosbb.szm.sk/index.html

    alebo sem prihodim rovno ten mensi obrazok:Avril Lavigne z koncertu-vysielane na STV2,kompresia Xvid 480x360



    dajte vediet,ci ten image funguje

    ----------------------
    dik,Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Obrázky vidět nejsou. Máš špatné adresování. Adresa musí začínat: http:// a potom tvá úvodní "indexová" stránka a lomítkem "/" se dostat na umístění obrázku.
    ----
    ...už to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 27 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou kartu?
    Od osteidl v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 18:28
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 09:47
  3. Doporucte interni kartu s podporou Vista x64
    Od gomez v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 12:20
  4. Kterou interni TV kartu do PC?
    Od quicksilver v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 13:59
  5. jakou kartu pro upc?
    Od 777 v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 20:42