Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 26 z 27 PrvníPrvní ... 1624252627 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 376 až 390 z 396

Téma: Jakou interní TV kartu?

  1. #376
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    152

    nj, vedet, ze na soucasnou Yagi chytim polskou TV napr. s vypadky, tak jsem spokojen a poridim si lepsi antenu a predzesilovac / regulovany zisk /, tak jsem slepec...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #377
    Nováček
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    71

    Zdravim, chtel jsem se zeptat zkusenejsich, jestli existuje karta do pc, ktera by chytila satelitni vysilani, programy jako hbo, nova sport, discovery. V dobre kvalite obrazu. Predem dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #378
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Akulla: samozřejmě že existuje, podívej se zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...-MediaPortalem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #379
    Nováček
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    71

    Jo, ale ja jsem myslel, jestli existuje moznost koupit kartu a dale se o nic nestarat, myslim tim uz neplatit zadne predrazene balicky za 5K rocne. Ta karta pak nejak postrada smysl, vzdyt to i tak stoji predplatit za nejakych 500 Kc / mesicne a clovek se nemusi obtezovat s televizni kartou, nebo jsem neco nepochopil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #380
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Citace Původně odesláno od Akulla Zobrazit příspěvek
    uz neplatit zadne predrazene balicky za 5K rocne

    no, myslim, ze ta posledna veta je spravna. Zial nic takto (uz) nefunguje. Bez (nejakej) dekodovacej karty sa dalej nepohnes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #381
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Akulla: jestli jsou pro Tebe předražené, tak je přeci nekupuj, to dá rozum! Ale pak se samozřejmě nebudeš dívat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #382
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    42

    Taky sháním nějakou lepší kartu, ideál by byl hybrid DVBT / DVB-S2 ale PCI-E ! páč na desce rozhraní PCI nemám. Nebo alespoň DVB-S2, jenomže nějak se na našem trhu nemohu dopátrat Na stránkách AVerMedia je to co by mi vyhovovalo --> AVer3D Quadro HD <-- ale *Russia Only* ... http://www.avermedia.com/Product/Pro...il.aspx?Id=553 Nemáte někdo nějaký typ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #383
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #384
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    42

    KamilZ: dík .. z toho odkazu by se mi líbila tahle karta http://www.tbsdtv.com/products/tbs69...pcie-card.html ale kde u nás koupit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #385
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Předraženou asi zde: http://www.asm.cz/zbozi/tbs-6928-pci...y-ovladac.html , nepředraženou venku (Amazon, eBay, ...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #386
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    42

    Tak to je opravdu předražená, zkusím objednat z toho odkazu, téměř za půl je to i s cam modulem. Ještě jsem mimo EU neobjednával, tak že asi proběhne i celník že?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PCI-E SAT.JPG 
Zobrazení: 141 
Velikost: 111.3 KB 
ID: 18009  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #387
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Netuším, jestli CI moduly pro náš Skylink nemají nějak mírně upravený firmware a jestli tedy bude zahraniční CI z UK bez problémů. S moduly bývají občas problémy. To ať Ti raději někdo znalý potvrdí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #388
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    42

    S tím modulem máš pravdu, ten by jsem raději koupil u nás. Ještě jsem vygooglil tento hybrid http://www.hauppauge.de/site/products/data_hvr4400.html na ebay se dá sehnat pod stovku a je to z EU. Pro mě by to bylo ideální řešení, ale tu značku neznám, na amazonu jsem se dočetl o nějakých problémech se SW, ale to je asi u všech když to tak sleduji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #389
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Neumím germánsky takže nevím, jak do toho dostaneš CI modul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #390
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Není kam ho dát. Pravděpodobně pouze pro frre kanály. Jinak, Hauppauge je dobrá značka. Patří kvalitou na špici.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 26 z 27 PrvníPrvní ... 1624252627 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jakou kartu?
    Od osteidl v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 18:28
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 09:47
  3. Doporucte interni kartu s podporou Vista x64
    Od gomez v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 12:20
  4. Kterou interni TV kartu do PC?
    Od quicksilver v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 13:59
  5. jakou kartu pro upc?
    Od 777 v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 20:42