Prosím o radu, jestli je lepší koupit interní, nebo externí, jestli pokud je určena pro digitální signál bude umět přijímat i současný analogový.
Mámm Win XP, Pentium III, 733 MHz, 320 MB RAM
Prosím o radu, jestli je lepší koupit interní, nebo externí, jestli pokud je určena pro digitální signál bude umět přijímat i současný analogový.
Mámm Win XP, Pentium III, 733 MHz, 320 MB RAM
V threadu "Než se zeptáte" máš spousty recenzí tv karet. Zkus si vybrat.
Hlavně ne hybrid (analog + digital současně).
Tak si odpovímPůvodně odesláno od Ivo Mašek
![]()
Už ji mám v kompu. JetwayBT878. Přišel jsem o pár nervů, ale už to maká. Pokud bude zájem, časem poreferuji a udělám na to návod + recenzi.
U Leadteka mi odešel kanál pro barvonosnou.![]()
U BT8x8 snad není co řešit!? Z čeho ty nervy? Že by WDM ovladače (pro W98SE) nebyly WHQL??![]()
![]()
Jenže on ten Jetway je něco jako Leadtek. Je to čip Conexant BT878 a má na to extra drivery. Ale o to nejde. Velmi komplikovaná instalace - složitý a nelogický postup. Drivery od Jetway, ovladače od Honechstan (či jak se to nazývá). Teletext jsem neinstaloval (také zvlášť od jiného výrobce).Původně odesláno od StD
Menu i ovládání je jinak dobrý. Teď už to umím, tak zítra provedu debordelizaci registrů a celý systém udělám na novo.
Dyk já mám přeci totéž v růžovém (PCTV Pro)... tak o tom "pořadí" dávno vím. Mimo jiné i to, že si obslužný SW (můj!) dokáže dodatečně sám vyčmuchat v systému DVD-vypalovačku nebo odlišné nastavení overlaye (aneb to, co se nabízí jako zdroje - to funguje následně i u SW-DVDplayerů)![]()
![]()
![]()
Jo to je pravda. Na to jsem tam narazil. Ale to já časem všechno prozkoumám. Zatím mě překvapilo to, že software si sám od sebe rozezná normu. Dále je tam spousty věcí, co leadtek neměl. Takže mám co zkoumat.![]()
...tak nebuď překvapený, až ti bude "grab" najednou" nabízet volby, které tam před tím nebyly... U mne stačilo cca před 10 měsíci dodat LGinu (DVD-RAM) a nestačil jsem se divit, jaký z toho hned byl rekorder![]()
Tak na to se těším.![]()
Karta Jetway MagicTV-PVR883 s čipem BT878 je nainstalována a perfektně běží. Stahuji screenshoty a na své web. stránky připravuji fotonávod na její instalaci (je velmi odlišná od Leadteka, protože drivery jsou od jednoho výrobce, ovladače od jiného výrobce, atd.), + zkušenosti s jejím provozem.
Časem napíši i recenzi na Tvfreak.
------
S výsledkem jsem nadmíru spokojen, přece jenom postarší čip BT878 má něco do sebe.
Ivo Mašek
Jaký je rozdíl mezi drivery od jednoho výrobce a ovladači od jinýho výrobce?![]()
![]()
Pro neomylné šťouraly (co ale dobře chápou):
Software od Jetway., ovladač PVR od Honestech
![]()
...myslím, že si tu rozumíme.
Ahoj, chtěl bych poradit s výběrem karty. Mám následující kriteria:
1) Dobrá citlivost
2) Zvuk přes PCI sběrnici, ne přes zvukovku
3) DO s podporou v Girderu
4) Bezproblémová funkčnost s ATV2000
Co mi navrhnete?
Díky,
Vláďa
Opravdu ta karta poběží bezproblémově přes ATV2000? Proč se ptám. Protože já jsem si Vladovi netroufl nějakou kartu nabídnout, která by splňovala jeho podmínky. Upřímně řečeno, já takovou totiž neznám.