Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Odporúčané 120h nastavenie pre všetky modely Panasonic z panelom G12.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    5

    Dobry, pri surfovani na webe som narazil na tento link : http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1128487
    Co myslite je nutne postupit tuto proceduru "nastavenia" panelu zobrazovanim 120 hodin specialnych jpg.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    nie 120 ale odporucaju 200 hodin
    120 je tam jpg suborov
    osobne s tym skusenost nemam, ale čital som na jednej strane príspevky tých, čo to vykonaly a aj tak to nepomohlo a na druhej strane tých čo to vôbec neriešia a no problems.
    tak si z toho vyber
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    690

    Citace Původně odesláno od SlavoF Zobrazit příspěvek
    ...čital som na jednej strane príspevky tých, čo to vykonaly a aj tak to nepomohlo...
    Muzes dat odkaz? Ja o zadnem potvrzenem pripadu, kdy nekdo vypalil zahorenou plasmu nevim. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    649

    Mám druhú plazmu a nikdy som nezahoroval ani sa nič nevypálilo. Používam ich ale iba na sledovanie televízie. Manuál k druhej TV som nečítal ale prvý som prečítal dokonale a nespomínam si, že by výrobca niečo o zahorovaní písal. Keby to bolo dôležité, asi by to v manuály bolo spomenuté.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    653

    tak to jste jeste videli prd - to me se uz jedna panasonic doma pekne vysmahla - ale je to uz rok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    690

    Citace Původně odesláno od KOCOUR65 Zobrazit příspěvek
    tak to jste jeste videli prd - to me se uz jedna panasonic doma pekne vysmahla - ale je to uz rok
    A tu jsi zahoroval? Protoze o to tu jde. Ne, ze nelze plasmu vypalit, to lze, ale jak snadno lze vypalit plasmu zahorenou (po break-in).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    690

    Citace Původně odesláno od Jozef035 Zobrazit příspěvek
    ...Manuál k druhej TV som nečítal ale prvý som prečítal dokonale a nespomínam si, že by výrobca niečo o zahorovaní písal. Keby to bolo dôležité, asi by to v manuály bolo spomenuté.
    Porad dokola: V manualu nikoli, ale ve FAQ u vyrobce ano. Prvnich cca 100 h (lepe 200 h) snizit jas a kontrast, nezobrazovat loga stanic (= pouzivat Zoom), nekoukat s cernymi pruhy (dtto), nehrat dlouho hry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Mozna se mu bude hodit zahorovaci dvd ja jsem myslel ze je kalibracni a ono je zahorovaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    690

    Citace Původně odesláno od SPAWN Zobrazit příspěvek
    Mozna se mu bude hodit zahorovaci dvd ja jsem myslel ze je kalibracni a ono je zahorovaci.
    Ale bylo levny, ne?

    Kalibracni disk se da (taky) stahnout, ale uz jsou to BD (pro HD) a chce to kolorimetr nebo aspon filtry. Ja nastavoval na zaklade std. testovacich obrazcu (ZIP archiv jsem dal v mereni spotreby) a vypadalo to pak moooc pekne. Pak uz jsem jen doladil Eco rezim a ted opravdova spokojenost. Ale ten kolorimetr bych si proste vyzkouset chtel, kvuli objektivite. Uz to vypadalo, ze ho prinese Jezisek, ale nedopadlo to.

    Jinak na G10 (a podobnych) je pro zahoreni podstatne jednodussi to nahrnout ve FullHD na SD kartu a pustit slideshow, nez to hnat pres (SD) DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Citace Původně odesláno od mph1 Zobrazit příspěvek
    Ale bylo levny, ne?

    Kalibracni disk se da (taky) stahnout, ale uz jsou to BD (pro HD) a chce to kolorimetr nebo aspon filtry. Ja nastavoval na zaklade std. testovacich obrazcu (ZIP archiv jsem dal v mereni spotreby) a vypadalo to pak moooc pekne. Pak uz jsem jen doladil Eco rezim a ted opravdova spokojenost. Ale ten kolorimetr bych si proste vyzkouset chtel, kvuli objektivite. Uz to vypadalo, ze ho prinese Jezisek, ale nedopadlo to.

    Jinak na G10 (a podobnych) je pro zahoreni podstatne jednodussi to nahrnout ve FullHD na SD kartu a pustit slideshow, nez to hnat pres (SD) DVD.
    Zdroj : http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...58851&page=151
    Zdroj 2: http://www.eaprogramming.com/
    I successfully created a burn-in DVD last week using my MacBook Pro, and expect the same process should work with a Powerbook (assuming it has a DVD burner - not sure if this works with a CD-R or not). Here are the steps I followed:

    1) In the first post in this forum, follow the link to the Break-in DVD index. Click on _Breakin_DVD_R_ISO.zip to download to the file to your local disk.
    2) Double-click on the downloaded zip file to unzip; _Breakin_DVD_R_ISO Folder is created.
    3) Open that folder, and double-click on EA_BREAKIN_DVD.ISO to mount this disk image.
    4) Start up Disk Utility (in your Utilities folder).
    5) On the left of the Disk Utility window, you'll see a list of your mounted disks. Select EA_BREAKIN_DVD.ISO.
    6) Click on the Burn icon (in the top menu bar of Disk Utility). Insert a blank DVD-R, and the disk image will be burned to the DVD.

    I have an ancient Panasonic DVD player connected to my new Pioneer 6010 via component cables. When I insert the DVD-R, the disc starts playing automatically. It has 90 chapters, each lasting 30 seconds. After 45 minutes, it automatically repeats from the beginning. I've been running the break-in program almost continuously, with only a couple of short breaks to check out a bit of full-screen HD programming from my new Dish 721 HD-DVR (couldn't help myself ). I'm up to about 120 hours on the break-in, so not much longer to go!

    P.S: nekteri to taji ja jsem otevreny Vsem.
    Naposledy upraveno uživatelem SPAWN: 04-01-2010 v 18:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    828

    Citace Původně odesláno od SPAWN Zobrazit příspěvek
    P.S: nekteri to taji ja jsem otevreny Vsem.
    Ono staci nebyt liny a vyuzit funkce Hledat... vsechny tyto odkazy i informace tu jiz byly publikovany (pravda, z valne vetsiny moji malickosti) a naopak nektere jsi kolego vynechal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Citace Původně odesláno od PaJaSoft Zobrazit příspěvek
    Ono staci nebyt liny a vyuzit funkce Hledat... vsechny tyto odkazy i informace tu jiz byly publikovany (pravda, z valne vetsiny moji malickosti) a naopak nektere jsi kolego vynechal...
    Sorry, mas pravdu konkretne tento clanek tu byl uveden uz asi 4.5.09 nick neznam mozna to byl tvuj. Ja ho jen ozivil aby pomohl jinym majtelum PDP. Financni nebo jinou odmenu jsem nikdy nepozadoval. Chtel jsem byt napomocny nic vic. Jeden nejmonovany nick by mne uz nejradeji [BANOVAL].
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od SPAWN Zobrazit příspěvek
    Jeden nejmonovany nick by mne uz nejradeji [BANOVAL].
    - zdravím ťa...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Loňské modely z výprodeje LG nebo Panasonic
    Od Jan10 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-08-2012, 23:28
  2. Plazma: Panasonic TX-P... a externy SD signal (naj nastavenie)
    Od panasonic650 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2010, 14:57
  3. Plazma: PANASONIC TH-42PX80EA (nastavenie HDMI)
    Od jany v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-05-2010, 18:56
  4. zmena rozlíšenia pre všetky fotky naraz
    Od peco v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 07-10-2005, 06:38