Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Procoder 2.0

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    5

    Zdravim, muze mi zde nekdo poradit kde se da stahnout procoder 2.0? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele darren
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    10

    skus hladat, ale ja ho mam. je to bomba. prvy soft, ktory vie korektne prepisat tnsc do pal. vlastne ktory to vie vobec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele m-bryo
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    441

    Ibaze ProCoder 2 by pytal patch, nakolko preteka VBV, prekracuje zadanu max. bitrate etc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Darren: Proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě, viď Nevidím jediný důvod, proč převádět NTSC na PAL, když s NTSC nemají přehrávače žádné problémy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Aha, tak tady někdo nepochopil, k čemu je CPC primárně určen...
    Manuály se nečtou,, animované instruktáže nesledují, že?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele darren
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    10

    kirk: no a preco nerobit hned zavery, ked nevies preco bol nutny prepis formatu. skusal si uz ztocit film z dvd ntsc na nase obycajne vhs? no ono to nejde. video si to nevie odkodovat ako tv
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kirk
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    492

    Darren: Hele, nevím, co je to za nápady nahrávat z DVD na primitivní VHS kazetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele darren
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    10

    Kirk: no tento krat musim s tebou suhlasit, lebo si myslim to iste, ale ked to zakaznik chce, tak co by som za par stoveciek nespravil este aj ta samoena kazeta je 5x drahsia
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od m-bryo
    Nevím zda jsem odkaz pochopil správně,ale odstranil jsem 2 (www2. na www.) , ale přesto mi odkaz nefunguje.Co dělám špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Zmazat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    6

    Opravdu nevím co dělám špatně , ale odkaz (http://www.fixdown.com/en/soft/18945.htm)mi opravdu nejde.
    Zkouším to již několik dní.Pokud by někdo znal jiný rád ho
    vyzkouším , mě se žádný najít nepodařilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  2. ProCoder je s.h.i.t ???
    Od stayman v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 93
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 07:57
  3. Procoder 2.04 versus Procoder 1.5
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:05
  4. CCE/Procoder 1.5
    Od Jouza v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-11-2004, 09:02
  5. Procoder 2.0
    Od bata v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2004, 09:13