Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problém s Ifoedit !!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    Čau lidi, už nějaký pátek používám úspěšně Ifoedit. Ale dnes jsem dělal DVD trochu jinak, místo audio stopy AC3 jsem do Ifoeditu chtěl vložit stopu dts. , jelikož si chci udělat DVD9 a s původní audio stopou. A ikdyž Ifoedit by s dts neměl mít problém, tak mi to hned při startu hodí hlášku: Too many Frame drops !

    NEstalos e to už někomu? nebo nevíte cos tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Zkontroluj si ty streamy. Tohle dělá, když najde (jakoukoli) chybu - špatně demuxováno? (třeba)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    Na mně musíš více laicky Jak si mám zkontrolovat streamy?
    NApadlo mě že to je špatně demuxnuto....DVakrát jsme to demuxnul VobEditem a pořád to samé...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Adamit Zobrazit příspěvek
    Na mně musíš více laicky Jak si mám zkontrolovat streamy?
    NApadlo mě že to je špatně demuxnuto....DVakrát jsme to demuxnul VobEditem a pořád to samé...
    VobEdit dělá občas při demuxu chyby, zvlášť když jde o špatně ripnutý chráněný obsah...

    Demuxuj PGCDemuxem nebo přinejhorším DVDDecrypterem.

    Kontrola videostreamu = ReStream a především GSpot (ten ti ukáže i graficky místa, kde jsou "slabiny"). U audiostreamů přehráním a eventuelně načtením do BeSweetu zjistíš, že tam je třeba taky ochrana... Doma jsi si to DTS určitě nevyráběl, že?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    Stáhl jsem si 1080p BR-rip v mkv ....... Ten jsem převedl na dvd9 v ConvertxToDVD.....takže to dvd už vlastně mám....ale chtěl jsem tam přes ifoedit strčit kapitoly, jelikož tam chchí dát menu a chci aby seděly kapitoly...
    Pomohlo by mi i poradit program ktery mi vloží kapitoly do DVD ? Ale znám jen ten ifoedit... Kapitoly mám demuxnute pomocí PCGDemux v CellTimes souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Adamit Zobrazit příspěvek
    Stáhl jsem si 1080p BR-rip v mkv ....... Ten jsem převedl na dvd9 v ConvertxToDVD.....takže to dvd už vlastně mám....ale chtěl jsem tam přes ifoedit strčit kapitoly, jelikož tam chchí dát menu a chci aby seděly kapitoly...
    Pomohlo by mi i poradit program ktery mi vloží kapitoly do DVD ? Ale znám jen ten ifoedit... Kapitoly mám demuxnute pomocí PCGDemux v CellTimes souboru.
    No a co ti brání v tom si to m2v zkontrolovat? Já tedy ConvertXtoDVD neznám (podobným pirátstvím se nezabývám), ale obávám se, že ta konverze nebude zrovna košer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    Zkontrolovat m2v ? Teď se asi trošku nechapem....mám jednoduše DVD9 s DTS auidem (DVD jsme převedl z mkv BR-ripu) všecko jede v pořádku, akorát potřebuju vložit do tohoto DVD původní kapitoly, a jelikož neznám jiný program než Ifoedit tak jsem to chtěl zkusit s ním ale blbne mi to .dts, pokud je teda chybné to audio .dts , neznáš program, kteryý by mi vložil kapitoly do toho DVD aniž bych musel video, audio a titulky demuxovat??

    Btw: Zkoušel jsme ten PGCDemux a když nastavím Demux all audio stream a dám process tak se mi v to 53% zastaví, hodí to Finished OK a udělalo mi to audio .dts ale jen 1 hodinu z původních 1hodiny a 55 minut
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Adamit Zobrazit příspěvek
    Zkontrolovat m2v ? Teď se asi trošku nechapem....mám jednoduše DVD9 s DTS auidem (DVD jsme převedl z mkv BR-ripu) všecko jede v pořádku, akorát potřebuju vložit do tohoto DVD původní kapitoly, a jelikož neznám jiný program než Ifoedit tak jsem to chtěl zkusit s ním ale blbne mi to .dts, pokud je teda chybné to audio .dts , neznáš program, kteryý by mi vložil kapitoly do toho DVD aniž bych musel video, audio a titulky demuxovat??

    Btw: Zkoušel jsme ten PGCDemux a když nastavím Demux all audio stream a dám process tak se mi v to 53% zastaví, hodí to Finished OK a udělalo mi to audio .dts ale jen 1 hodinu z původních 1hodiny a 55 minut
    Ad A) NE!
    Ad B) =Evidentní chyba v LayerBreaku. Tzn. zpackané DVD9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    AHa kurec, tak to nevím.... DVD9 normálně jede jak v pc tak i v přehrávači, tak nevím co je na něm špatně

    Zkoušel jsem vzít dts i přímo z původního mkv souboru a stejný výsledek.

    Tak díky.

    Ještě mě napdaá ejdna otázka je nějaky spolehlivý program podobný IfoEditu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Adamit Zobrazit příspěvek
    ...je nějaky spolehlivý program podobný IfoEditu?
    Kupy, ale to jsou spolehlivé profesionální authoringové věci, ne pro laiky. Si tady trochu prolez sekci Mastering a budeš vidět, která bije, nebo spíš nebije...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ak mas problem s LayerBreakom, alebo je nejaka chyba vo video streame, tak si to DVD-9 shrinkni (so starym DVDShrinkom, je to zakladny soft pre DVD) na DVD-5, zvuku sa to nedotktne a separuj ho pomocou toho IfoEditu a video stream si nevsimaj...

    Kapitoly by mal vediet pridat aj PgcEdit alebo VobBlanker (bez remuxu), ale kedze budes muxovat DVD znova, tak mas celltimes, dts, videostream a tak v IfoEdite by uz nemal byt problem.
    Naposledy upraveno uživatelem stayman: 07-02-2010 v 01:13
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s programom IfoEdit
    Od Andyno v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 07:39
  2. IfoEdit
    Od Diablo v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-09-2006, 20:25
  3. IfoEdit a problém
    Od PcBuh v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 10:03
  4. IfoEdit mi neodstraňuje P-UOP
    Od kirk v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2005, 09:56
  5. Problem s titulky u IFOEDIT
    Od Benyy v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 20:30