Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: DVD recorder LG RHT 498 H

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit ohledně DVD recorderu LG RHT 498 H.Když kopíruju film z HDD na DVD,tak mi to DVD nejde v žádném jiném DVD přehrávači přehrát,dokonce ani otevřít v počítači.Kdeyž ale použiji přepalovatelné DVD tak je to v pořádku a přehraji všude.Máte s tímto nekdo zkušenosti?Děkuji všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    5

    Opravdu nemáte s tímto žádné zkušenosti?U jiných recordérů to jde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    S rekordery zkušenosti nemám, leč s DVD ano. Zřejmě to DVD není uzavřené (finalizované). Pokud to tam není někde v Menu, tak halt používej RW. Na přenesení dat je to stejně lepší volba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    5

    Moc děkuju za tip.Hned to menu projedu.Jen ještě když vložím RW,tak mi to nabídne možnost ,,inicializovat" DVD a bez toho mne dál nepustí.Ale u klasického DVD mi tuto možnost nenabídne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Vitezslav2 Zobrazit příspěvek
    Moc děkuju za tip.Hned to menu projedu.Jen ještě když vložím RW,tak mi to nabídne možnost ,,inicializovat" DVD a bez toho mne dál nepustí.Ale u klasického DVD mi tuto možnost nenabídne.
    Tou "inicializací" je míněno formátování UDF/ISO. To logicky už z principu u normálních "jednorázových" DVD +-R nejde. To si snadno najdeš třeba na Wiki.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    5

    Děkuju za vysvětlení.Já myslel,že to je nějaká vada recordéru.Protože když tam dám k přehrání film v AVI na RW,tak mi ho sinicializuje a tím vlastně smaže obsah a už nejde přehrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od Vitezslav2 Zobrazit příspěvek
    Děkuju za vysvětlení.Já myslel,že to je nějaká vada recordéru.Protože když tam dám k přehrání film v AVI na RW,tak mi ho sinicializuje a tím vlastně smaže obsah a už nejde přehrát.
    Tak už aspoň chápeš, co je formátování...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DVD recorder
    Od Fany53 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-05-2011, 18:00
  2. DVD recorder DVR + STB DVB-S/S2
    Od slamape v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2011, 22:39
  3. DVD recorder s DVB-C
    Od xx v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 31-01-2010, 11:16
  4. dvd recorder
    Od gamers v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-12-2006, 12:59
  5. DVD Recorder a DVB-T?
    Od killerGBU v sekci DVB-T
    Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 15:19