Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Pinnacle DC10+ driver

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Ahoj. Mám PCI kartu Pinnacle DC10+, ale nedaří se mi ji korektně nainstalovat. Ovladač, co jsem stahl z netu mi to nebere a když dám ručně zvolit instalaci - Pinnacle DC10plus VideoIO Board, tak se korektně nezavede ovladač ( bud je poskozený nebo zcela chybý ). Poradí někdo? Chtěl bych zdigitalizovat VHS nahrávky - nebo je lepší to nahrát na DVD recorderu? Moc dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no a nebylo by od věci sdělit také OS, do kterého to cpeš - jsou ty ovladače konkretně pro něj?
    Za druhé tam můžeš mít konflikt s něčím, co už ve stroji máš (modem, síťovka apod.) tož neuškodí ani mít přehled o tvém stroji podle systemového výpisu třeba z EverestuHome.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Mám WinXP SP3. Ovladače by měli bejt přímo pro něj, jelikož v předchozím PC to jelo OK. Ten systémový výpis bych udělal, ale nevím jak. Everest už tam mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od ludva10 Zobrazit příspěvek
    Mám WinXP SP3. Ovladače by měli bejt přímo pro něj, jelikož v předchozím PC to jelo OK. Ten systémový výpis bych udělal, ale nevím jak. Everest už tam mám.
    V Everestu: lišta menu - Zpráva - Rychlá zpráva - HTML. Načíst a uložit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    mám. A jak ten report teď hodit sem, má to moc znaků. Jinak ted je ve správci souborů: Toto zařízení nepracuje správně, protože systému Windows se nepodařilo načíst ovladače zařízením požadované. (Kód 31)
    Naposledy upraveno uživatelem ludva10: 20-12-2009 v 12:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od ludva10 Zobrazit příspěvek
    mám. A jak ten report teď hodit sem...
    Přejít na pokročilou editaci příspěvku - Spravovat přílohy - připojit soubor a soubor upladovat sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Snad je to takhle OK
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    No tak první, co mě tam v tom Reportu trklo do očí, tak bych řekl, že nejsou řádně nainstalovány ovladače základní desky a čipsetu - vůbec se tam nikde nehlásí, ani ovladače můstků nejsou korektní, jsou jen "univerzál" z Windows.
    Další věc je ta, že to máš teď ověšené věcmi jak vánoční stromeček - minimálně třeba ta videokamera nebo herní ovladač by mohly dělat neplechu.

    Ten ovladač DC10+ je tam řádně zaregistrován, ale zřejmě nefunguje, protože něco mu tam vadí v přístupu k IRQ.

    Doufám, že jsi si předtím, než jsi do toho začal takto sahat, udělal Bod obnovy OS, případně image disku C:. Tohle totiž bude na dlouho a hledat příčinu znamená jedno po druhém odpojovat, čistit od ovladačů a zkoušet. Možná že nejrychlejší by byl hned Re-install systemu.

    Ten počítač je koupený nebo jsi ho skládal sám?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Měnila se deska, procesor a paměti. Bod obnovy samo mám, už jsem to i obnovil do stavu před instalací Pinnaclu. Ovladače desky sem myslím nahrával, ale můžu to zkusit ještě jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    80

    Citace Původně odesláno od ludva10 Zobrazit příspěvek
    Měnila se deska, procesor a paměti.
    A jeje, tohle vetsinou znamena celkem prusvih ... pokud jsi pouzil instalaci windowsu z puvodniho hardwaru :mistake
    Pokus se preinstalovat kompletne vsechny ovladace desky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od ludva10 Zobrazit příspěvek
    ...Ovladače desky sem myslím nahrával, ale můžu to zkusit ještě jednou.
    Buďto to vim nebo nevim - myslím je víš na co. Ten Everest tu desku ani můstky neidentifikuje - všude tam máš napsáno unknown (neznámý) - pokud by nainstalováno bylo vše, tak se to musí řádně hlásit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Windows sem samozřejmě po výměně přeinstalovával, ty ovladače jsem znova nainstaloval - dávám nový report.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...kruzifix, proč je tohle zase v texťáku a ne HTML. Je to hrozně nepřehledné. Ty mi dáváš zabrat.

    Edit: Podívej se, tohle JE prostě zásadní problem -

    Název základní desky = Neznámý
    Čipová sada základní desky = Neznámý

    Edit2: Já bych tedy být na tvém místě jako první odebral veškerou tu bižuterii na USB, odebral DC10, vyčistil drivery, vypnul a kartu vyndal. Potom restart bez ní, reinstall ovladačů základní desky a znovu vypnout. Potom nasadit DC10 a nastartovat+nainstalovat.
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 20-12-2009 v 16:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    129

    Je ale zvláštní, že o kousek dál je to správně:
    Vlastnosti základní desky:
    Výrobce ASUSTeK Computer INC.
    Produkt M3A-H/HDMI
    Verze Rev 1.xx
    Sériové číslo MS1C85B11U02300

    V html jsem to nedával, jelikož mi to jako příloha nešlo vložit. Zkusím podle rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od ludva10 Zobrazit příspěvek
    Je ale zvláštní, že o kousek dál je to správně:
    Vlastnosti základní desky:
    Výrobce ASUSTeK Computer INC.
    Produkt M3A-H/HDMI
    Verze Rev 1.xx
    Sériové číslo MS1C85B11U02300

    V html jsem to nedával, jelikož mi to jako příloha nešlo vložit. Zkusím podle rad.
    Tam už je to převzaté z WIN, ten první údaj musí korespondovat s ESCDI-údajen BIOSu. Víckrát už ten výpis dávat nemusíš, dokud ti nezmizí ty DEBUG-hlášky na konci. Postupuj tak, jak jsem ti napsal.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Driver pro W 7
    Od dedekjirka v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-05-2010, 09:09
  2. BDA driver PXDVR3200
    Od Nitram v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-06-2008, 21:35
  3. Grabování pomocí Pinnacle DC10+
    Od Standafor v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 18:50