Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: winfast tv200xp expert, nezachytí zvuk při nahrávání videa

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele mickstein
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2

    Vše u této karty funguje správně, pouze při zachytávání videa se uloží pouze obraz, zvuk není. kde je problém??? )
    nelze měnit také hlasitost pomocí dálk. ovladače. není zvuk někde vypnut? ale kde, nemohu nalézt. Jinak při sledování tv zvuk normálně běží.
    su zmatený.. )
    díky.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mrkni na můj web do sekce "návod na tv2000xp-expert. Mám tam obrázky, kde je znázorněno, co musí být nastaveno pro audio při grabování. Je tam vzor pro video v mpeg_2, interní zvukovka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele mickstein
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2

    to už jsem vše udělal, ale nic, je tam valstně ofocená příručka a vaše nastavení jsem už zkoušel dopo. nefunguje. kabel k zvukovce připojen, a všehcny parametry stejné, no, zítra zkusím dát tv-kartu do jiného compu, ale nevím. vše je fajn,a le to co jsem od karty chtěl, nefunguje,...
    někdo jiný s tím nemá zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    koukni do nastavení sys. mixeru, zkontroluj, jestli máš pro ZÁZNAM povolený vstup ZK, kde je připojená TV karta. jestli ti jde zvuk při sledování TV, tak to musí být někde v mixéru

    a ta "dálka" - fakt máš správně nastavený vystup na zvukovce? a běží ti program WinfastWizard (ten se stará mimo jiné právě o dálku)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    V nastavení zvuku (ikonka reproduktoru v systemtray) koukni, jestli u něčeho nemáš zatrženo "ztlumit vše" nebo tak něco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Napíš , čo máš nastavené v Capture Setting konkrétne v:
    -Audio-Out Control Line
    -Audio Recording Line
    -Zaškrtnuté Capture Audio
    Ja mám Zvuk z TV karty privedený do AUX (biely konektor na MB) a preto tu mám nastavené Zařízení AUX.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele doktor23
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    2

    Mám podobný problém, který se mi nepodařilo vyřešit ani nákupem silnějšího stroje: Celeron 2,4 GHz, 512 MB RAM, Inno3D 5700-LE, HDD Seagate 160 GB. Zkoušel jsem vše, co jsem tu k tomuhle problému našel, ale niiiiiiic. Docela vopruz!!! Jestli to už někdo vyřešil, prosím pište!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Je to chyba v nastavení audia pro nahrávání. Na dálku těžko poradit, konfigurace PC je u každého jiná.
    Lze pouze nasměrovat, kde asi "závada" je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele doktor23
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    2

    Tak už to mám!!!! Dííííííky všem přispívajícím, hlavně Ivo Maškovi, páč má tu samou kartu jako já a dobře to popsal. Jinak bych měl takovej (zřejmě) naivní dotaz: když to budu zachytávat do MPEG2, je to dost velký, jak dosáhnu toho (pochopitelně za cenu nižší kvality), aby to bylo v nějaký rozumný velikosti souboru. 5-7 GB za dvouhodinový film se mi zdá příliš vysoká cena. Díky Dr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Zachytávat do nižšího rozměru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele greba
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Měl jsem ten samej problém a pomohlo mi prohodit vstupy do zvukovky.Mel jsem CD-in a dal jsem Aux-in a v FinFast nastavil Aux-in.S nastavením na Cd-in mě to nefungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WinFast TV200XP Expert
    Od datcom v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 13:49
  2. Leadtek WinFast TV200XP Expert - nejde obraz
    Od dvitner v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 09:14
  3. Leadtek WinFast TV200XP Expert
    Od mir77 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 18:36
  4. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04