Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: TECHNISAT Digit HD8 SX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    21

    poradi mi nekdo,vlastnim TECHNISAT Digit HD8 SX,mam k nemu pripojeny Hdd Toshiba 320G a v nem uz i nejake nahravky,problem je teda v tom,ze kdyz bych chtel z tohoto disku vypalit nejaky zaznam co je na nem ulozen,Hdd odpojim od satelitu a pripojim k PC,myslel jsem ze si tyto zaznamy bezproblemu vytahnu a vypalim treba na DVD.Jenze disk se sice tvari ze je pripojen,ale na pc chce naformatovat.disk jsem nazacatku naformatoval samozdrejme na prijmaci.Jeste me napadlo,slo by treba pripojit externi vypalovacku a vypalit to primo z prijmace?je tam jeste jedno usb volne.A posledni vec,jak je to prosim s aktualizaci tohoto prijmace?Udajne typ SX moc neaktualizuji oproti -S,dekuji za kazdou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    96

    v manuale nie je pisane aky suborovy system pouziva?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od pavzat Zobrazit příspěvek
    poradi mi nekdo,vlastnim TECHNISAT Digit HD8 SX,mam k nemu pripojeny Hdd Toshiba 320G a v nem uz i nejake nahravky,problem je teda v tom,ze kdyz bych chtel z tohoto disku vypalit nejaky zaznam co je na nem ulozen,Hdd odpojim od satelitu a pripojim k PC,myslel jsem ze si tyto zaznamy bezproblemu vytahnu a vypalim treba na DVD.Jenze disk se sice tvari ze je pripojen,ale na pc chce naformatovat.disk jsem nazacatku naformatoval samozdrejme na prijmaci.Jeste me napadlo,slo by treba pripojit externi vypalovacku a vypalit to primo z prijmace?je tam jeste jedno usb volne.A posledni vec,jak je to prosim s aktualizaci tohoto prijmace?Udajne typ SX moc neaktualizuji oproti -S,dekuji za kazdou radu
    Ahoj. Prosím povez, zda máš nějaké novinky. Mám tentýž stroj a rád bych také funkci nahrávání na HDD využíval. Bohužel zatím jsem nepřišel na to, jak nahrát film a v zápětí jej přenést do počítače. Řekl bych, že satelit a počítač pracují na jiném FAT systému, proto musí být HDD naformátovaný buď pro počítač nebo satelit. Nevím - jen si to myslím...bohužel nikde žádná informace.... Honza Když na něco přijdu, dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od pavzat Zobrazit příspěvek
    poradi mi nekdo,vlastnim TECHNISAT Digit HD8 SX,mam k nemu pripojeny Hdd Toshiba 320G a v nem uz i nejake nahravky,problem je teda v tom,ze kdyz bych chtel z tohoto disku vypalit nejaky zaznam co je na nem ulozen,Hdd odpojim od satelitu a pripojim k PC,myslel jsem ze si tyto zaznamy bezproblemu vytahnu a vypalim treba na DVD.Jenze disk se sice tvari ze je pripojen,ale na pc chce naformatovat.disk jsem nazacatku naformatoval samozdrejme na prijmaci.Jeste me napadlo,slo by treba pripojit externi vypalovacku a vypalit to primo z prijmace?je tam jeste jedno usb volne.A posledni vec,jak je to prosim s aktualizaci tohoto prijmace?Udajne typ SX moc neaktualizuji oproti -S,dekuji za kazdou radu
    Nahrávku stáhneš přes prog. mediaport ke stažení je na stránkách TECHNISAT.DE Pokud máš nahrán nový fw v přijímači po přetažení pomocí Lan kabelu (křížený) do mediaportu mají nahrávky ozn. "ts" .dají se přímo vypálit v progr.dvr studio na dvd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,
    jsem nový na fóru.

    Jak nadpis říká, TechniSat Digit HD 8 SX mi nechce naladit nové HD kanály na frekvenci 12363. Zkoušel jsem jak automaticky, tak transponder, satelit
    i manuelně. Napíši údaje: Satelit Astra 23,5 E, Frekvence 12363, Symbolrate 29500, zvolím DVB S2. Dole na stupnici signálu se ukáže niveau 44, kvalita 0.
    Když zkusím vyhledávání, ohlásí se výsledek: žádný kanal nenalezen. Zkusil jsem i vyplnit PID hodnoty , a to PCR 5011, Audio 5021 a VPID 5011. Výsledek je stejný.
    Nikdy dříve jsem problemy s vyhledáváním kanálů neměl. Aparát mám asi 4 roky.
    Má někdo nápad, co dělám špatně?

    mod KZ: nezakládej nová témata, vlákno o Digit HD 8 zde je, přesunuto.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 07-01-2015 v 13:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Mas stare kanaly vymazane v hlavnom zozname?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Ne to nemám
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Tak skus vymazat uplne tie stare CT, a potom daj znova ten TP 12363. Musi to ist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    v tom problém nie je.
    Jednoznačne keď dáš ladenie podľa transpondéru, zadáš parametre ako píšeš 12363, polarizáciu, SR29500, DVB-S2 tak musíš mať na teplomeroch dole silu a kvalitu. Tento TP má u mňa 92% silu a ca 10,7dB kvalitu.
    Ak máš na kvalite nulu, logicky prijímač nič nenaladíš, môžeš zadávať aj PID-y aj čokoľvek iné.

    V prvom rade je potrebné nájsť prečo na tomto TP nemáš signál!
    čo ostatné TP - máš kvalitu na ostatných TP od skylinku cez 10dB ?
    skús pri ručnom ladení namiesto 12363 zadať 12359 alebo 12367.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Na ostatních TP mám 49 sílu a na spodní stupnici 9.8dB, Všechny ostatní kanály včetně starého HD- čt1 jdou perfektně .
    Já vidím, že síla signálu je u mne menší, mezi 48- max 68 na TP 11934, to je starý HD kanál.
    Ale zapoměl jsem říci, že sedím v Dánsku... mám parbolu 90 cm a nikdy nebyly problémy.
    Tu frekvenci jsem zkusil podladit i přeladit o ty 4 MHz jak píšeš Dagy2.
    Napadá mne, je možné, že by ten nový transponder 12363 pokrýval užší prostor a tudíž ho nezachytím zde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Stala se mi zajímavá věc. Znovu jsem si hrál s tou frevencí a měnil ji z 12363 na 12359, 12360. A při 12360 naskočila spodní stupnice na 8,7. Hned jsem nastartoval hledání kanálů, ale
    bohužel, žádný kanal nebyl nalezen. Zkoušel jsem to znovu nejméně 20x, střídavě okolo těch 12363+- 1-2-3-4 MHz ale už se mi to nepodařilo. Moc se mi to nelíbí, vypadá to na špatnou komunikaci mezi transponderem a přijímačem. Co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Opravdu nikdo nic podobného neslyšel? Má někdo z vás stejný přijimač, na kterém tyto 3 kanály fungují a snadno se naladily? Jak fungují ostatní modely od Technisatu? Rád bych tuto
    chybu lokalizoval nějak blíže. Fungují vůbec ty 3 kanály?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Na Isiu som ich naladil bez problemov, skus skontrolovat koax, konektory, parabolu. Mozno by pomohol flash reset a naladit nanovo.
    Ten reset je popisany v tipoch trikoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    6

    Jezus jak říkám, jsem nový. Co je Flash Reset a kde ho najdu? Hledal jsem mezi Tipy a triky ale nenašel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    U mne u ISIA S od začátku mám podobný problém s laděním.Pokud potřebuji naladit jen určitý program,transponder tak tam v ladící tabulce najednou neni kvalita...Přitom jinak vše ze 23,5 vše funguje,přepnu-li na 19, vždy to ukazuje i kvalitu. Párkrát se mi při ladění podařilo mít tam i tu kvalitu a pak bylo možné nový program naladit,ale jinak fungovalo vždy jen celé naladění-prohledání satelitu 23,5. Myslím si, že to bude záležitost co nejpřesnějšího nastavení paraboly( Mám třeba téměř 100% kvalita i signál, dotáhnu šrouby a je kvalita ta tam, myslíte si, že by pomohla výměna za jinou parabolu či LNB?(reakce na stan6 -jak fungují ostatní Technisaty,jinak bych psal do téma ISIO)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat Digit HD8-SX
    Od Bengi v sekci DVB-S
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 12-03-2014, 19:51
  2. Technisat Digit HD8-SX a UPC
    Od Ronymaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 20:00
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07