Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Monitor začne blikat po připojení TV do PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Zdravím mám plazmu LG 50PS7000 a když ji spojím s PC přes HDMI do graf. karty ATI HD4850 tak mi monitor u PC začne blikat jakoby spadla obnovovací frekvence.

    Zkoušel jsem různá nastavení v Catalystech ale nic, výš než na 60Hz mě to tam nepustí.
    TV tam má frekvenci 59Hz.

    Nevím kde může být zakopaný pes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    103

    Po zapojení televize bliká monitor, nebo ta televize? Jak máš nastavený obraz, klonování, nebo rozšířenou plochu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od eviljack Zobrazit příspěvek
    Po zapojení televize bliká monitor, nebo ta televize? Jak máš nastavený obraz, klonování, nebo rozšířenou plochu?
    Ahoj, začne blikat monitor, TV je v pohodě, myslím, že to nebude v nastavení v počítači, protože když zase vrátím k práci na monitoru a TV je vyplá tak to stále bliká (jako by se snížila frekvence). Když vytáhnu z grafiky ATI HD4850 ten HDMI kabel tak to blikat přestane.

    Ještě jsem zapomněl dodat že mám z grafiky ten monitor zapojeny přes VGA tak jestli ho ten další zapojený kabel HDMI nějak neruší...

    Nevím co s tím, dá se to řešit jedině tak, že když budu chcít sledovat na TV film z PC tak prostě kabel zasunu a když skončím tak vysunu, což je docela nepraktické
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Aha, to vypadá na klasický problém se zeměmi. Zkus vytáhnout anténu z TV a pokud závada zmizí, použij na anténu galvanický oddělovač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    jak píše mirekv a ještě předtím můžeš zkusit zapojit TV a PC na stejnou zásuvku, pokud to předtím neházelo ruchy, při zapojené anténě (na TV), tak by nemělo ani po připojení PC na stejnou zásuvku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    tak jsem zkus TV bez připojené antény a dělá to stejně. Jenom pro info doplním, že mám UPC digital TV a připojenou přes scart.

    Zkusím ještě zapojit PC do stejné zásuvky jako TV což bude oříšek.

    Taky mi bručí z repráků když mám zapojenout TV, zda se, že signal je pěknej shit, což potvrzuje i obraz, když jen PC nebo PS3 tak nebručí nic, takže to bude signálem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    tak už jsem zcela náhodou vyřešil ten brum z TV signálu a to tak, že jsem ze STB zapoji do TV kromě SCART taky obyč analogovou anténu. Brum je pryč a to tak, že úplně. Jedu pořád přes SCART, ale brum je pryč. Snad to někomu pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Tim si oba pristroje prizemnil na stejnou hladinu, stejne ti ale protekaji proudy pres privodni snuru od UPC

    Izolator(galvanicky oddelovac) stejne porid a dej ho na privodni koaxial jeste pres STB od UPC, zabranis tim ruseni a pripadnemu poskozeni pristroju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    Ok, galvanicky oddelovac koupim, je nejak narocna instalace? Zvladnu to v domacich podminkach? budu muset řezat koaxial?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    32

    díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    3

    Chtěl bych se zeptat dneska jsem připojil kabel z pc do televize.Vše funguje ale obrázek na ploše prostě bliká nevím si stím rady. Obrazovka jako cele neblíká jen ta plocha.Mám to připojené dvi redukce na VGA do televize VGA.Sice na grafice mám přímo VGA ale to nějak televize nechce vzít i když na monitoru jede normálně ale spíš mě trapý to blíkaní než tohle.Předem děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Připojení kamery s HDMI na DVI ( PC monitor )
    Od Drummer v sekci Videokamery
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-03-2012, 16:52
  2. DVB-T2 začne v česku v roce 2018
    Od interfernet422 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2012, 21:12
  3. Philips 32PFL5604H - připojení k NTB jako monitor
    Od pmlynar v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-11-2009, 10:10
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 19:39
  5. Při grabování začne pískat audio
    Od Dragic v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-05-2006, 09:22