Ty kokso tak to je pecka, je tam hadam vsetko pouzite, co sa vo filmarine da !!! Spickovo tocene, preostrovacky, spomalovacka, kompozicia, najazdy ... no kameraman sa riadne vysantil a vyber interierov a exterierov, jednoducho kvalita a radost pozerat a aj kvalita na DVD !!! Kam sa hrabu amerikani :-E ... ale fakt, toto sa Vam riadne podarilo, sice neviem o com to je, este som to nevidel, ale asi obsah nic moc nie, zda sa mi to nejaka kriminalka, tak aspon povedzte, ci to mam kuknut :-?
StayMan by €RikŁ€
Ak sa pamatas, ako tu zensku znasilnili a utopili pri Kralovej pri Senci cca pred 20rokmi. Ten pripad sa tiahne do dnesnej doby.
Ak sa pamatas, ako tu zensku znasilnili a utopili pri Kralovej pri Senci cca pred 20rokmi. Ten pripad sa tiahne do dnesnej doby.
No ak mas namysli tych studentov, tak jeden z nich je z mojej rodiny :-D Inak to je o tom??? Tak to si pozriem !!!!!!
Tak dozvedel som sa, ze ta pani reziserka si zobrala ako inspiraciu? tu kauzu ako spominas Joe-Joe, ale je tu jeden problemik, ta kauza nie je vobec ukoncena a ona tomu filmu dala verdikt (ako inac, ked film musis dopozerat ze?) no ale ten verdikt je, ze su vinní !!! Dakujem pekne za take ovplyvnovanie mas :-k :-k :-k do riti s takou reziserkou !!! :-k :-k :-k Ten film aj napriek tak vymakanej technickej kvalite stratil u mna absolutne cenu po obsahu, aj ked som ho nevidel a ani vidiet nechcem, ked uz viem o com to je.
Ja viem, ze to nie je ukoncene. Uz pri premiere bolo z toho velke halo. Je to presne ako hovoris: ovplyvnovanie sudov celeho procesu.
Ona sice tvrdila, ze to s tym pripadom nema nic spolocne, ale to uz bola len taka slaba obrana.
Ona sice tvrdila, ze to s tym pripadom nema nic spolocne, ale to uz bola len taka slaba obrana.
mjo aha no ale proc se hrabat ve 30let starym pripadu, navic film neni rekonstrukce ale inspirovanej tim pripadem ne, taky sem videl par filmu kde kennedyho zabil lee harvey oswald i kdyz to tak s nejvetsi pravdepodobnosti nebylo
http://www.joj.sk/tvarchiv/video/?video=10402
Lenze clee s tymto filmov sa naozaj ovplyvnili ludia a preco nedala tomu filmu zaver, ze tu zensku zabili arabi ??? To by bol medzinarodný skandal??? No podla teba nie :-D
PS: tiez som myslel Zinnerovu http://us.imdb.com/name/nm0957042/
Lenze clee s tymto filmov sa naozaj ovplyvnili ludia a preco nedala tomu filmu zaver, ze tu zensku zabili arabi ??? To by bol medzinarodný skandal??? No podla teba nie :-D
PS: tiez som myslel Zinnerovu http://us.imdb.com/name/nm0957042/
no kennedyho zabila nejspis CIA ale to je vedlejsi, nevim je mi to jedno, je neco jinyho co rikaj v televizi nebo tisku kde maj bejt nestranny (nerikam ze jsou) a neco jinyho je film kterej si upravi skutecnosti tak aby to dobre vypadalo na platne (bush dela neco podobnyho s tim rozdilem ze misto platna vyuziva FOX NEWS s podporou par set milionu tupejch americanu :-E )
Ale toto je fakt o niecom inom, zvlast ked nie je vyneseny verdikt, alebo je to uplne inac a to v tom filme nebolo vobec spomenute, takze nemali vobec vraviet, odkial maju inspiraciu, dost ubohe, kriminalku si vymyslim za par sekund hocjaku a az do konca nebudes vediet, kto je vrah :-E