Zdravim, potreboval bych poradit s timto problemem - sestrihal sem jedno svatebni video na cca 28minut a kdyz chci dam "render as...", vyberu format wmv, 4.8 Mbps HD 720-24p Video a dam save, tak se mi vzdy po par vterinach ukaze hlaska "The system is low on memory. You may be able to reduce memory usage by closing other applications." Na internetu sem se to snazil vyhledat, ale nenarazil sem na zadny reseni. Na disku, kam video ukladam je misto vic nez 60gb. Pamet je pri renderovani zatizena na cca 3gb. Moje PC je - Core2Q, 8gb ram, ati4890 a win 7 64bit.. nainstalovany mam sony vegas 9.0c. Zkousim uz vse mozny, dokonce sem jak idiot dokoupil dalsi 4gb ram v domeni, ze se to vyresi. Drive sem to zkousel v sony vegas 9.0a 64bit a prave s 4gb ram, a tak sem stahl 9.0c 64bit a dokoupil ty ramky a porad to nejde. Kdyz v renderu vyberu 3mbps a upravim si rozliseni na 1280x720 (ktereho chci dosahnout), tak to stejne nejde. Uz si s tim opravdu nevim rady, nemohl byste mi prosim nekdo pomoct? btw. windows 7 mam cerstve preinstalovane (i predtim to neslo)