Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Prehravani DVD pres TV out

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    nevite nahodou nekdo kde by mohl byt problem:
    kdyz prehravam DVD pres TV out tak mi jede pouze zvuk - obraz se vubec neobjevi - proste cerna obrazovka. Pokud prepnu na monitor vse je v poradku.
    Jen pro upresneni mam RIVA TNT 2 s TV out a system winxp.

    dik moc

    Patrik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Jakékoli filmy z PC do TV přes grafickou kartu - říkám to dobře ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Ne DivX a tak jsou v pohode, problem je pouze DVD.

    Patrik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Mě se nelíbí ta TNT. Mrkni na moje web. stránky (adresa je pod čarou tohoto příspěvku) do sekce "grafické karty". Ono se jedná o tu vezri TV-OUT čipu na modelech TNT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    moc se v tom nevyznam - na co presne se mam zamerit - tam moje TNT ma na sobe chip conextant xxxxxx presne cislo nevim.
    Jsem si stoprocentne jisty ze pred posledni reinstalaci windows mi to jelo. ted jsem tam dal nejnovejsi ovladace od nvidie predtim jsem mel nejake starsi snad neco jako 27.xx presne nevim protoze mi odesel disk a s nim i ty ovladace

    P
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Myslíš detonátory. Nemůžeš na starší modely grafik dávat poslední detonátory. Dělají dost paseku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    OK zkusim tam teda supnout neco starsiho - mas nejaky tip? Je to sice jen na chvili, pac budu kupovat novy PC ale i tak bych to rad rozchodil.
    Jinak mas nejake zkusenosti s kvalitou tv outu pro intelovskou grafiku ktera je na zakladnich deskach s chipsetem 865G?

    Patrik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    OK zkusim tam teda supnout neco starsiho - mas nejaky tip?
    No, to nemám. Já mám řadu MX, ale dočasně - během týdne montoji Titana (detonator 43.45). Mrkni na www.zoneg.net (je to česky), tam by to měli vědět - věnují se tam pouze řadám InnoVision.
    Jinak mas nejake zkusenosti s kvalitou tv outu pro intelovskou grafiku ktera je na zakladnich deskach s chipsetem 865G?
    Ty si chceš pořídit integrovanou grafiku ?? Nedoporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Vzhledem k urceni PC - programovani a obcasne shlednuti videa se mi zda zbytecne vyhazovat penize za dalsi grafickou kartu. abych upresnil chci si kupoat S-Presso, zatim jsem ho nikde nemel moznost vyzkouset ale vychvaluji ji u nej to ze ma direct dvd paly tedy prehravani dvd bez zapnuti pc a tak budou muset tu kartu mit vychytanou - nebo ze by to pousteli pres TV tuner - tan tam je take.

    Patrik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Nezapomeň, že integrovaná grafika si bere pro svoji práci paměť z desky, a ukrojí značnou část z procesoru. A deska je nerozšiřitelná. Pokud v budoucnu budeš chtít výkonější grafiku, budeš muset kupovat novou desku.
    Na to, co to chceš používat v dnešní čas, ti to stačit bude. Ale co ty víš, co budeš chtít třeba za rok
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele patrikm
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Do budoucna jsem klidny - ma to volny AGP port takze se tam da strcit i neco lepsiho. chci tam dat 2.4 P4 a 1gb ram to by mohlo na to video stacit i pri integrovane grafice. no sak uvidime co z toho bude.
    Ale jinak diky.

    Patrik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    To bude určitě stačit - nemusíš mít obavy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Já bych doporučil zkusit 2 věci -
    1) Utilitku TVTool, jestli to nějak nerozchodí
    2) DVD přehrávač s výstupem na VMR9 (DX9 je nutný). Zkusil bych MPC a MV2Player, tam se to dá nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak na přehrávání z PC na TV přes HDMI ?
    Od mvancl v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 117
    Poslední příspěvek: 24-07-2019, 15:51
  2. LCD: výběr TV- přehrávání přes USB
    Od Holi v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 12-04-2012, 22:19
  3. Přehrávání mkv přes USB
    Od borgi v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-09-2011, 14:50
  4. LCD: Prehravani MKV pres USB
    Od zellda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2011, 04:00
  5. Přehrávání DVD filmů přes USB
    Od šaman17 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-09-2009, 14:50