Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 51

Téma: Notebook na střih videa- vaše zkušenosti?

  1. #16
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Citace Původně odesláno od maron Zobrazit příspěvek
    Ahoj lidi,
    když jsem si stavěl poslední PC na střih videa, tak mi to přišlo podstatně jednodušší...

    Zaujala mne Toshiba Satellite A500-1C0
    http://ce.computers.toshiba-europe.c...ibaShop/false/
    Co na ni říkáte?
    Nenašel jsem tam firewire port, tak ani dál nemá cenu zkoumat tu sestavu...
    (nebo jsem ho přehlídl a je tam někde?)
    Jinak celkem za ty peníze dobrý, mě by teda (kromě firewire) vadilo ještě docela malé rozlišení...
    Naposledy upraveno uživatelem MIHI: 21-11-2009 v 21:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    http://www.cstore.cz/eshop/detail/i-...0___br___.html

    Spíš je zajímavý, že ta Toshiba podporuje SD karty jenom do 16GB (byť se to dá samozřejmě vyřešit externí čtečkou, pokud je kapacita karty větší)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    kamarat predava uplne novy MACBOOK Pro 15"

    http://www.electrozone.cz/post218520...acbook#p218520
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele maron
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    96

    Ty brdo...

    To IEEE1394 fakt nemá!!!!! No to je teda pecka, to bych udělal volovinu. Ale myslím, že bych to snad včas odhalil.
    Každopádně MOOOOC děkuji za upozornění.

    Toho Apple bych se bál, nedovedu si představit, že bych opustil "W". Ne, že bych je tak miloval, ale asi bych přišel o program, který potřebuji k zaměstnání. A dva ntb fakt nemusím

    Tak a jsem zase v loji a na začátku. Na tu Toshibu jsem se už skoro začal těšit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Výše máš odkaz na kartu do Express Card slotu a hned budou FireWire x2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele maron
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    96

    Tak jsem z toho jelen!
    tady není o IEEE1394 ani slovo:
    http://ce.computers.toshiba-europe.c...ibaShop/false/

    a tady píšou, že ho má:
    http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-a500-1c0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    maron : Zena sa zamestnala v praci , kde maju vsetci Macbooky (IT firma) .. Stary notebook jej v praci znicili , takze bolo treba objednat novy NTB .. Tak sme objednali Macbook .. Ona robi uctovnictvo , cize k nemu paralels a windows .. Z Macbooku je totalne nadsena .. Windows ma skutocne len kvoli tomu uctovnictvu ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele maron
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    96

    To: Pytkin
    ...cize k nemu paralels a windows .. Z Macbooku je totalne nadsena .. Windows ma skutocne len kvoli tomu uctovnictvu ..

    Nerozumím ti... (jazykem to není, protože matka je z Blavy...)

    To jako že tam má i Windows? Myslel jsem, že to na Mac nejde?
    Nebo jsem zase něco nepochopil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    maron ; jasne .. mas dve moznosti .. priamo OSX obsahuje BOOTCAMP .. cize na zaciatku si zvolil si chces nabootovat do OSX alebo do Windows .. samozrejme Windows si musis kupit , tak ako na bezne PC .. druha moznost je kupit si Paralells alebo Vmware Fusion a to ked si naistnalujes , tak mozes bezat OSX a Windows naraz .. paralelne ..

    Inak Windows normalne na MAC nainstalujes bez problemov .. macky uz dlhu dobu maju Intel procesor ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček Avatar uživatele maron
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    96

    Tak se mi to zamotává, mám možnost koupit nového Maca.
    MacBook Pro 17” 2.5GHz Intel Core 2 Duo/2GB/250GB/SD/AP/BT

    Je to předváděcí kousek za 29tis.
    Nevíte někdo, jak bych z něj dostal konfiguraci? Pokud by to byl Win, tak bych použil Everest z flešky. Fakt nevím.
    Ale za 29tis. a jen C2D 2Ghz...? No, nevím. Co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    252

    je to mac a tam se plati nejen za GHz...ale dost i za znacku a taky za software!! (osx) navic je silenost davat na maca widle....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    maron : v OSX ides hore na ikonku jablcka , tam si das ABOUT THIS MAC .. a vydis tam zakladne veci ako CPU , RAM , .. a hned v tom okne je ikona na SYSTEM PROFILER , ktory ti potom zobrazi uplne vsetko .. ako EVEREST .. alebo si SYSTEM PROFILER najdes v APPLICATIONS/UTILS ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele maron
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    96

    Děkuji za instrukce s tím Macem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    44

    Macbook Pro, docela mě překvapuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    78

    Zdravim .
    A ja chcem kupiť notebook na spracovanie AVCHD z kamere tak do 750 €
    ale ked vydim požiadavky Pin.Studio 14
    Je niečo možne aj slabšie ?
    A čo 1394 ? ako to riešiť?
    Doporučte nejaký ten notebook .Kupu HDkameri budem riešiť až po notebooku


    Minimální systémové požadavky

    o Windows 7, Windows XP SP3 nebo Windows Vista (SP2)
    o Intel Pentium nebo AMD Athlon 1.8GHz a vyšší (2.4GHz doporučeno)
    - pro formát AVCHD je vyžadován procesor Intel Core™2 Duo 2.4 GHz a vyšší
    - pro formát AVCHD1920 je vyžadován procesor Intel Core™2 QUAD 2.66 GHz nebo procesor Intel Core i7 a vyšší
    o 1GB RAM
    - pro formát AVCHD 1920 je vyžadováno 2GB
    o Grafická karta kompatibilní s rozhraním DirectX9 a vyšším s alespoň 64MB paměti (128MB doporučeno)
    - pro editaci formátu AVCHD 1920 je vyžadováno alespoň 256MB
    o Zvuková karta kompatibilní s rozhraním DirectX9 a vyšším
    Naposledy upraveno uživatelem stanob: 27-05-2010 v 20:06
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Notebook na střih HD videa do 15 tis. kč??
    Od Palib v sekci Editace videa
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-05-2012, 18:39
  2. Plazma: Panasonic TX-P55VT30E problém nepravidelné bzučení a vaše zkušenosti
    Od spacerer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 07:16
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-09-2010, 19:21
  4. Notebook na strih
    Od VideoP v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-12-2007, 15:59
  5. IDE HDD Hitachi (IBM) -vaše zkušenosti?
    Od Nasty_tvf v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 08:49