Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 16 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 227

Téma: Panasonic TX-P42S10E, TX-P46S10E, TX-P50S10E - nastavení, zajímavosti, problémy...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    8

    Takže dnes jsem se stal majitelem TV Panasonic TX-P46S10E, doufám, že se tady najde komunita, s kterou si budeme navzájem užiteční.Prozatím jsem ji jen zprovoznil, zítra se jí budu věnovat více. Jediný postřeh, který jsem si během asi dvou hodin odnesl je to, že televize je limitována pouze kvalitou dodaného signálu, když je dobrý, tak je perfektní i obraz, i když se jedná o DIGI TV nebo vestavěný set-top box. DVD apod. jsem neměl čas studovat, taktéž jsem ji nenastavoval, ale bude to potřebovat. Takže prozatím spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    Ahoj, mám TX-P42S10E asi dva týdny a jsem spokojený. Zatím mě tam jde analog. kabelový signál, ale tak za měsíc by měli pustit digitál. Chci se zeptat, když budu používat DBV-C tuner co je v tv, jestli mě půjdou i programy v HD?
    Mám tam firmware 1209 a nevím, jestli má smysl nahrát 1215 co jsem našel na tomto fóru, jestli se něco zlepší. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    4

    HD programy s vestavěným tunerem fungují. Už více než 14 dní jej takto používám s UPC a CA modulem od společnosti Lica a zatím žádný problém. Mám TX-P42U10E, což je chudší verze řady S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Deklik Zobrazit příspěvek
    HD programy s vestavěným tunerem fungují. Už více než 14 dní jej takto používám s UPC a CA modulem od společnosti Lica a zatím žádný problém. Mám TX-P42U10E, což je chudší verze řady S.
    Tak jsem si obě televize porovnal a nepřipadá že je chudší. Co ti na ní chybí.

    Tady je porovnání
    http://www.datart.cz/porovnat/index.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    Co jsem vyčetl, tak tam chybí jeden HDMI konektor a PC vstup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Habix Zobrazit příspěvek
    Mám tam firmware 1209 a nevím, jestli má smysl nahrát 1215 co jsem našel na tomto fóru, jestli se něco zlepší. Díky
    Co jsem tady na fóru vyčetl, tak ta 1215 odstraňuje problém s hraním her přes PC, PS3 a pod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od PEDRONIK Zobrazit příspěvek
    Tak jsem si obě televize porovnal a nepřipadá že je chudší. Co ti na ní chybí.

    Tady je porovnání
    http://www.datart.cz/porovnat/index.html
    Mně osobně na ní nic nechybí, ale oproti S10 má jen 2x HDMI, nemá PC vstup, nemá V-Audio Surround, nemá ECO režim, který mění nastavení obrazu podle osvětlení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Deklik Zobrazit příspěvek
    Mně osobně na ní nic nechybí, ale oproti S10 má jen 2x HDMI, nemá PC vstup, nemá V-Audio Surround, nemá ECO režim, který mění nastavení obrazu podle osvětlení.
    Já ji mám asi 2 měsíce a nejdřív jsem si myslel, že ji půjdu vrátit a že si vezmu řadu G.
    Ale teď jsem to nastavil tak perfektně,že to je bomba. V obchodě jsem je porovnával a když jsem na S přidal kontrast a barvy, tak jsem extra velký rozdíl mezi nima nenašel.
    Firmware jsem tam dal 1215 a myslím, že to ve spojení s PS3 má naprosto plynulý pohyb, takže teď už plná spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    fru fru je offline
    Nováček Avatar uživatele fru
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od tomveve Zobrazit příspěvek
    Já ji mám asi 2 měsíce a nejdřív jsem si myslel, že ji půjdu vrátit a že si vezmu řadu G.
    Ale teď jsem to nastavil tak perfektně,že to je bomba. V obchodě jsem je porovnával a když jsem na S přidal kontrast a barvy, tak jsem extra velký rozdíl mezi nima nenašel.
    Firmware jsem tam dal 1215 a myslím, že to ve spojení s PS3 má naprosto plynulý pohyb, takže teď už plná spokojenost.
    můžeš napsat jaké máš nastavení? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od fru Zobrazit příspěvek
    můžeš napsat jaké máš nastavení? Dík
    Takže: mód zobrazení: nomální
    kontrast: 50
    jas: +1
    barevná sytost: 48
    Ostrost: 8
    Teplota barev: Chladné
    Správa barev: Zapnuto
    x.v.Colour:Automatický
    Režim eco:vypnuto
    Redukce šumu obrazu vypnuto
    další nastavení:IFC vypnuto
    úsporný režim: vypnuto
    převzorkování: vypnuto
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    Nazdarek, prominte ze otravuji soukromou zpravou. Chtel jsem se zeptat, zda porad skutecne vse bezi jak ma: TX-P42U10E s CA modulem od Lica (cena cca 1300,-) a kartou od UPC? I HD kanalay bez problemu bezi? Mohu s klidnym svedomim koupit? Kde nejlip? a co nastaveni? Nekde jsem cetl, ze musi byt vybrano Svedsko nebo Finsko...


    Diky za odpoved.

    Lecho
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    173

    prosím jak mám dohnat NOVU archýv na panasonicu . zatím jsem internet nezprovoznil a nebyl internet zapnutý - chybý mi kabel - jen když zapnu na DO VIERA CAST tak mám nabídku eurosport , pikaso , JEŠTĚ NĚCO ALE BEZ ikony NOVY archýv . Když jsem novou TV pustil tak jsem dal jednou češtinu jako řeč a víc nic nenastavoval .Možná ted o víkendu tam propojím poprvé kabel s internetem tak čekám že se mi objeví NOVA archýv - okénko na VIERA CAST nemáte zkušenosti s tím ? Možná budu muset neco i dopnit třeba region , IP adresu ATD. a pak to půjde kabelovku nemám a UPS TAKY NE .
    Naposledy upraveno uživatelem standawrc: 09-12-2009 v 11:33
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    67

    Nova archiv pres VIERA CAST ma jen V10, G15 a Z11 takze sis bud vybral spatne tema nebo model televize...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od standawrc Zobrazit příspěvek
    prosím jak mám dohnat NOVU archýv na panasonicu . zatím jsem internet nezprovoznil a nebyl internet zapnutý - chybý mi kabel - jen když zapnu na DO VIERA CAST tak mám nabídku eurosport , pikaso , JEŠTĚ NĚCO ALE BEZ ikony NOVY archýv . Když jsem novou TV pustil tak jsem dal jednou češtinu jako řeč a víc nic nenastavoval .Možná ted o víkendu tam propojím poprvé kabel s internetem tak čekám že se mi objeví NOVA archýv - okénko na VIERA CAST nemáte zkušenosti s tím ? Možná budu muset neco i dopnit třeba region , IP adresu ATD. a pak to půjde kabelovku nemám a UPS TAKY NE .
    musis mit zem nastavenou na cesko,ne jen jazyk,jinak ti nova archiv nepojede
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    61

    Napište, jak Vám u P42S10 nebo P42S46 hučí větráky. Já jsem právě vrátil G10 kvůli hukotu, který byl slyšet při absolutním tichu cca i ve vedlejší místnosti.
    Popř. při hlasitosti 10 a vzdálenosti 3 metry byl stale slyšitelný např. na pozadí hovoru (mysleno diskuzni porad nepodbarveny hlukem ani hudbou)
    Mozna rada S10 neni potreba tak chladit a tak to maji mozno pusteno na nizsi otacky a tudiz mozno nizsi hluk.
    Napiste,prosim,... nerad bych si kvuli hluku a pozadavku fullHD musel kupovat nejake LCD.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 16 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic TX-P42V10E, TX-P50V10E - nastavení, zajímavosti, problémy...
    Od PaJaSoft v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1479
    Poslední příspěvek: 27-06-2016, 21:09
  2. Plazma: Panasonic TX-P37X10Y - zkušenosti, nastavení, problémy
    Od Pomalej Joe v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 18-09-2012, 18:56
  3. Panasonic tx-p50s10e
    Od Gemaxim v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-03-2010, 10:15
  4. Plazma: PANASONIC TX-P50S10E alebo LG 50PS8000
    Od Zmurky v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 11:02
  5. Panasonic tx-p42s10e
    Od honejs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 19:09