Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Převod PCM do AC3 , (nebo do DTS ?)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Přeinstalovával jsem comp ..... a přišel o spoustu drobných šikovných prográmků .....
    kdysi z jara jsem převáděl audio z PCM 5.1 do AC3 5.1 , jmenovitě Andrea Bocelli Blu-Ray ..... Nejprve demux na video a audio samostatně , následně jsem audio PCM 5.1 prohnal "nějakým programem" , a výstup byl AC3 5.1 ...... pak pomocí TSmuxeru zase dohromady do m2ts ..... Za žádnou cenu si nemohu vzpomenout respektive najít "ten" prográmek , kterým jsem to provedl ...
    eaC3to to není , .... možná němu podobná utilita ..... pokud jste to někdo někdy dělal , či víte jak nato, prosím poraďte .... WD TV to jinak nepřehraje ...... Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od jkmusic Zobrazit příspěvek
    Přeinstalovával jsem comp ..... a přišel o spoustu drobných šikovných prográmků .....
    kdysi z jara jsem převáděl audio z PCM 5.1 do AC3 5.1 , jmenovitě Andrea Bocelli Blu-Ray ..... Nejprve demux na video a audio samostatně , následně jsem audio PCM 5.1 prohnal "nějakým programem" , a výstup byl AC3 5.1 ...... pak pomocí TSmuxeru zase dohromady do m2ts ..... Za žádnou cenu si nemohu vzpomenout respektive najít "ten" prográmek , kterým jsem to provedl ...
    eaC3to to není , .... možná němu podobná utilita ..... pokud jste to někdo někdy dělal , či víte jak nato, prosím poraďte .... WD TV to jinak nepřehraje ...... Díky za radu

    Do toho "nějakého programu" jsi načítal stopy 5.1 samostatně? (L,R; l,r, C, S)?? Pokud ano, tak třeba starý dobrý Sonic SoftEncode.(?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Právě že ne .... , celý soubor tam , celý soubor ven ..... mam podezření na nejakou součást (programek ve starší verzi) eac3 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele artam
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,161

    eac3to + aften
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od jkmusic Zobrazit příspěvek
    ...celý soubor tam, celý soubor ven...
    No tak to připomíná snad jenom "neposkvrněné početí Panny Marie..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Ano .... , tak jsem na to došel .... eac3to , ale pomocí EAC3GUI2 aplikace ...... v dowloadech ta aplikace není , doinstaloval jsem si ji a světe div se , fungujeme ..... musel jsem prolézt několik diskuzních fór ..... díky za snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. UPC - zruseni nebo prevod smlouvy
    Od butcherson v sekci DVB-C
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 21-09-2011, 18:03
  2. převod z MPEG2-TS H.264 do avi nebo mkv
    Od Iro v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2011, 17:49
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 23:20
  4. převod .ogg do wav nebo mp3
    Od tzdenek v sekci Editace audia
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-02-2006, 14:09
  5. Převod z WMA do MP3 nebo aspoň do WAV
    Od computerboy v sekci Editace audia
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-07-2004, 10:35