Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: nastavení winfast tv2000XP

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Feeder
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    mam tuhletu tvkartu a nedokaážu z ní dostat video který by nebylo trhaný - mam počítač 2500+, 512RAM - poradte mi prosím jakej pogram na to mam použít a jak PŘESNĚ ho nastavit - vůbec tomu nerozumim, takže takovýto:"a zbytek už nějak doladíš" mi moc nepomůže - díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Pro upřesnění: Nahráváš na tv-kartě tv program a výsledek je trhaný ? Říkám to dobře ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Feeder
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    nahrávam na tv kartě winfast2000XP televizní vysílání programem, kterej je sem dostal ke kartě - no a nahrávka je trhaná at nastavuju jak umim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Nastav data na této záložce:


    Hlavně zkoušej:
    - Video Quality
    - Target data rate
    A doporučuji navštívit mé webové stránky. Je tam vše. Adresa je pod čarou tohoto příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Feeder
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    nastavil sem to přesně podle vašich rad a video je pořád trhaný po hcvilce ho dokonce začne předbhat zvuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ta data "Video Qualit" a "Target..." si musíš upravit dle tvé konfigurace PC. To má každý jinak.
    Zkoušej to nejdříve na krátkých scénách.
    Sledování (ne nahrávání) je bez chyby ?
    Nahráváš to do čeho: mpeg_1, mpeg_2, mpeg_4...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    Feeder
    Ja som to odkopcil od Iva a slape to jak hodinky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Joe-Joe:
    Ty máš štěstí, přímo shůry . Ono to je pro každé PC jinak - dle konfigurace.
    Feeder to štěstí nemá
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Feeder
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    nastavil sem to přesně podle obrázku tzn - mpeg2 - no a sleování mi jde uplně v pohodě - počítač ám 2500+ athlon, 512 ram a hdd 7200ot. - tak mi zkuste poradit jak bych to měl nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Feeder:
    Pokud máš v PC nějaké kodeky typu "jsem jeden a umím všechno" - nemilosrdně odstranit. Pokud máš grafárnu typu ViVo - odinstalovat ovladače pro ViVo.
    Pro jistotu potom regulérně odinstalovat ovladače a software pro tv kartu. Po restartu si OS řekne o ovladače pro "nový" hardware (tv-karta), tam mu je dej z přiloženého CD, které bylo součástí dodávky.
    Snaž se dodržet "pravidlo", aby tv-karta byla nainstalována jako poslední v řadě všech instalací OS.
    Pokud máš na základní desce čipovou sadu VIA, zkus se poohlédnout po nových ovladačích.
    Kdyby ani to nepomohlo, tak by musela přijít varianta s reinstalem OS. Nevím, co všechno máš za "balast" v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Reserved
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    79

    Prosím tě Ivo, co máš za konfiguraci, že zachytáváš do MPEG2 v plnym PAL a s takovou kvalitou? ja jsem rád, že mi to zvladne 640*480 při video qvality 600 a data rate 6000
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Deska Soltek / speciál pro overcloky - sehnaná na zakázku
    čipset:
    Intel 82_815 EP
    Intel 82_801 BA / Controller Hub
    ITE 8712 I/O chip
    CPU:
    Intel 1,4GHz (slabý článek - nelze mpeg_4)
    paměť:
    "boxovaná" - celkem 384 MB / Kingmax / MPGA836-68KX3-PC133
    grafika:
    GF4_Ti-4600_128b_x4
    zdroj PC:
    Nexus NX4000 / 400Watt
    HDD:
    výlučně Western. 1x40G, 2x20G
    Na přehrávání používám plnou verzi (ne tu, co dodávají jako bonus) PowerDVD_5, pro mp3 je to WinAmp
    ........... nemám v PC žádné zbytečnosti, žádný balast a osobně jsem si ho vyladil. Já jsem si ho stavěl sám a než jsem sehnal potřebné součásti, které by bez problémů spolu komunikovaly, tak to trvalo skoro tři čtvrtě roku. To ladění už byla hračka.
    Musí se dodržet dvě podmínky: Motherboard pro overlocking, a slučitelné součásti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Reserved
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    79

    Tak to mi hlava nebere....ja mam 1.7 GHz Intela P4, 768 MB RAM, Barracudu jako disk pro zachytavani, Solteka SL75DRV3 (Via 266) a vic nez 640x480 bez vypadavani nezachytim....ach jo.....naplnuje me to zavisti..... no....az dores problemy s ovladaci tak budu muset asi drobet poladit .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Tam je problém v tom, že máš VIA. Oni to majitelé VIA sad neradi slyší, proto se zdržuji určitých poznámek.
    Procesor není vše. Jinak, já když přetaktuji (musel jsem si to vyzkoušet , ale jedu na "výrobní data"), tak mám v pohodě 1,8 GHz. Funguje i na 2,0GHz, ale bez zvuku - nesrovnané frekvence sběrnic. K tomuto provozování bych samozřejmě potřeboval jiný chladící systém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Feeder
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    10

    uuuuuf - tak už to konečně funguje - kdy sem se snažil odinstalovat ViVo tak sem našel zbytky po spštně odinstalované minulé tv kartě - takže už je všechno v pohodě - díky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WINFAST TV2000XP ve Vistach
    Od tomas.f1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 20:28
  2. Winfast tv2000xp expert
    Od agregatos v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 19:05
  3. Leadtek WinFast TV2000XP
    Od interfernet v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 15-04-2005, 17:23
  4. WinFast TV2000XP Deluxe a Win XP SP2
    Od Ges14 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-10-2004, 14:46
  5. WinFast TV2000XP Expert
    Od belzebub v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 09:03