Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 85

Téma: Lg bd390

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    5

    Jak se da u obycejneho textoveho dokumentu (*.srt) zmenit kodovani? Vzdyt zadne informace o kodovani ani neobsahuje.

    Dejte prosim nekdo z majitelu vedet, jestli BD390 umi u MKV bezchybne zobrazovat ceske titulky s diakritikou. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Bunuel Zobrazit příspěvek
    A mas nainstalovany nejnovejsi firmware? Trebo to jiz bylo opraveno v nektere aktualizaci.
    Kde ho mám sehnat? Musím stáhnout na netu a vložit do BD a nebo připojit BD k internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od HenryS Zobrazit příspěvek
    Kde ho mám sehnat? Musím stáhnout na netu a vložit do BD a nebo připojit BD k internetu?
    Na tomhle odkazu pribyvaji nove verze firmware i s navodem v pdf, nejnovejsi firmware je vzdy nejnize:

    http://www.lge.com/us/support/produc...ialTab=drivers
    Naposledy upraveno uživatelem Bunuel: 10-11-2009 v 10:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    děkuji mockrát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    A ještě dotaz, měl bych si stáhnout všechny tři updaty a nebo stačí jen ten poslední?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od HenryS Zobrazit příspěvek
    A ještě dotaz, měl bych si stáhnout všechny tři updaty a nebo stačí jen ten poslední?
    Stahni ten posledni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček Avatar uživatele krem
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Bunuel Zobrazit příspěvek
    Stahni ten posledni.
    Nejjednosušší je připojit DB390 na internet a pak přes menu zadat vyhledání aktualizace. Pokud je něco nového, tak to po odsouhlasení samo stáhne a nainstaluje poslední verzi. Trvá to celé pár minutek a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček Avatar uživatele krem
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Bunuel Zobrazit příspěvek
    Jak se da u obycejneho textoveho dokumentu (*.srt) zmenit kodovani? Vzdyt zadne informace o kodovani ani neobsahuje.

    Dejte prosim nekdo z majitelu vedet, jestli BD390 umi u MKV bezchybne zobrazovat ceske titulky s diakritikou. Diky.
    Jak už jsem psal. Pokud je kodovani windows (tedy asi kodovani 1250), tak je čeština v pořádku vč.háčků a čárek. Jenom neumí formátovací znaky - ty zobrazí jako normální znaky.
    Zobraz si na počítači příslušný *.srt soubor třeba v "poznámkovém bloku" a uvidíš, zda je to česky nebo [esky. Kodovani se týká použité znakové sady pro vytvoření souboru s titulky. Žádné informace o kodu tam samozřejmě nejsou. Buď se to zobrazí korektně nebo nikoliv.
    Programů pro převod kodování znakových sad je na netu spousty. Zkus "stahuj" nebo "slunecnici" ap. servery. Pokud netušíš o čem to tu píšu, tak se tím nezabývej a zkus raději na netu pohledat soubor s titulky, které se zobrazí korektně.

    Jo, ještě mě napadá, jestli máš správně nastavený kod jazyka na BD390 na češtinu.
    z manuálu:
    Zobrazování titulků v DivX
    Pokud se titulky správně nezobrazí, stiskněte a podržte během přehrávání
    na 3 sekundy SUBTITLE. Zobrazí se jazykový kód. Tiskněte opakovaně
    SUBTITLE pro volbu jiného jazyka, dokud nejsou titulky zobrazeny
    správně, a pak stiskněte ENTER.
    konec manuálu

    Předpokládám, že to platí i pro ostatní titulky a nejen v DivX. Pro češtinu by měl být nastavený kod 6783.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu občas Avatar uživatele lusy
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    184

    Nazil jem na zajimavy problem. Doposud jsem ceske titulky vzdy uz na PC mergoval (MKVmerge) s filmem v MKV do jednoho kontejneru MKV a potom prehraval z HDD na BD390 bez problemu. Nyni jsem ale toto neudelal (se stejnym filmem) a mam zvlast na HDD film v MKV a zvlast titulky (SRT). BD390 zobrazi oba soubory, zaskrtnu soubor s titulkama a spustim MKV. ale BD390 titulky neumi prehrat, ani tlacitko na dalkaci titulky nezobrazi jako volbu. Nenapada vas neco, kde muze byt chybka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    Já mám titulky vždy zvlášt vedle mkv a BD je přehraje. Musíš je mit zapnuty, na ovladači je nto talčítko. To ale asi máš, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od krem Zobrazit příspěvek

    Jo, ještě mě napadá, jestli máš správně nastavený kod jazyka na BD390 na češtinu.
    z manuálu:
    Zobrazování titulků v DivX
    Pokud se titulky správně nezobrazí, stiskněte a podržte během přehrávání
    na 3 sekundy SUBTITLE. Zobrazí se jazykový kód. Tiskněte opakovaně
    SUBTITLE pro volbu jiného jazyka, dokud nejsou titulky zobrazeny
    správně, a pak stiskněte ENTER.
    konec manuálu

    Předpokládám, že to platí i pro ostatní titulky a nejen v DivX. Pro češtinu by měl být nastavený kod 6783.
    Poté co jsem tohle udělal, se mi již titulky zobrzují dobře, takže děkuji mockrát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas Avatar uživatele lusy
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od HenryS Zobrazit příspěvek
    Já mám titulky vždy zvlášt vedle mkv a BD je přehraje. Musíš je mit zapnuty, na ovladači je nto talčítko. To ale asi máš, že?
    Jasne to mam. Zatim jsem na chybu neprisel a porad nic. Mel jsem podezreni na rozdilne jmeno souboru. Oba jsem ale nekolikrat prejmenoval na naprosto stejne jmeno a porad nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu občas Avatar uživatele lusy
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od lusy Zobrazit příspěvek
    Jasne to mam. Zatim jsem na chybu neprisel a porad nic. Mel jsem podezreni na rozdilne jmeno souboru. Oba jsem ale nekolikrat prejmenoval na naprosto stejne jmeno a porad nic.
    Tak uz jsem to asi objevil. Kdyz je jmeno MKV souboru a Souboru titulku SRT naprosto identicke a jsou samozrejme ve stejnem adresari, tak se (nelogicky) tento soubor titulku pred spustenim filmu neoznacuje (zatrzenim na ikone) a jenom se spusti film z MKV. Na dalkaci se potom na tlacitku titulku uz objevi volba na tyto titulky.
    Zda se mi to trochu nelogicke, proc tam ta volba oznaceni/zatrzeni potom je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu občas Avatar uživatele lusy
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    184

    Tak jsem bohuzel narazil na dalsi brobnou neprijemnost. Pokud je soubor na HDD ve formatu M2TS, tak nejde pri prehravani zrychleny posun dopredu/dozadu (u MKV jde). Ceske titulky s M2TS funguji normalne. Konverze na PC z M2TS na MKV trva cca. 20 hodin, takze casove dost narocne.....
    Naposledy upraveno uživatelem lusy: 22-11-2009 v 07:21 Důvod: oprava preklepu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LG BD390 nečte BD-R ale BD-RE ano.
    Od petruskin v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 13:09
  2. LG BD390-problem
    Od perdoch v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-11-2011, 09:46
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-09-2010, 20:33