Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Philips 37PFL5604H - zkušenosti......

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    9

    Budu kupovat tuto televizi, líbí se mi její obraz a o to jde. Jen se chci zeptat na zkušenosti majitelů téhle televize.

    Z parametrů vyplývá a na prodejně jsem si ověřil, že televize nejde uživatelsky nastavit na obrazový formát 4:3 a má pouze automatické nastavení, že obraz roztáhne na celou plochu obrazovky. Tak nevím, jak to vadí při běžném provozu se signálem DBV-T (později sat..), kdy je občas program v tomto formátu vysílán ?

    Televize má rovněž dost lesklý rámeček a nevím zda to nepůsobí v provozu rušivě?

    Díky za odpovědi, případné postřehy a hodnocení majitelů.....
    Naposledy upraveno uživatelem luty2: 07-10-2009 v 14:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    Ahoj, take uvazuji o koupi teto TV. Vim, ze za podobne penize mohu sehnat napr. LG 37LH4000, ktera ma 100Hz, rychlejsi panel a vetsi kontrast, ale proste nemohu se ubranit dojmu, ze Philips ma zkratka hezci a ostrejsi barevne podani. Mohl bych se Te zeptat, jestli jsi TV koupil a pokud ano, jak jsi spokojeny? Budu se take divat na pozemni DVB-T ze vzdalenosti cca 2,5m, snad to bude koukatelny, v prodejne jsem si nechal DVB-T pripojit a obraz byl na tuto vzdalenost prekvapive dobry. Rad bych se Te jeste zeptal, jestli se u TV neprojevuje absence 100Hz, napr. v rychlych akcnich scenach, pri sportu? Jaky obraz v techto situacich podava - mazly, prerusovany nebo slusny? Jake jsou pozorovaci uhly? Jde nejak nastavit, aby se obraz 4:3 na TV zobrazoval skutecne v pomeru 4:3 nebo se vzdy roztahne? Jak to roztazeni vypada, da se na to zvyknout? Dekuji Ti za pripadnou odpoved a za jakekoliv postrehy ohledne teto TV. Velmi by mi to pomohlo v mem rozhodovani. S pozdravem Standa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    9

    V automatickém formátu se zobrazí vysílání 4:3 jako obraz 4:3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    9

    Já jsem si ji nakonec koupil, taky jsem přemýšlel nad LG , ale z důvodu, že jsem po fórech četl nějaké špatné zkušenosti nebo spíš tu věc, že mají nevyrovnanou kvalitu. Buď chytneš bezchybný televizor nebo máš smůlu a máš s televizí problémy, tak jsem radši koupil Philips.

    Jinak zkušenosti zatím pozitivní, obraz, který je vysílán 4:3 si můžeš nastavit, zda se Ti má roztahovat nebo zda mají zůstat pruhy na bocích. Já osobně to mám nastavené na celou plochu a vůbec mi nepřijde, že by obraz byl roztažený maj to docela promakané. Ani jsem si toho po koupi televize nevšimnul... Jinak ta absence 100Hz mě při výběru mrzela, ale teď mi nijak nechybí. Koukám docela dost na hokej a fotbal na ČT4 z DVB-T a obraz se mi líbí a není to podle mě nijak rozmazaný, ani za míčem nevidím neostrost. Určitě to není mázlé ani přerušované.Teď jsem byl u kamaráda, který má 100Hz televizi a měl tuto funkci zaplou a film byl takový divný, jak tady někdo už psal , jako by člověk koukal na německou telenovelu. Koukám průměrně z 2,5 m a velikost je tak akorát, ale možná bych zkusil i 42", protože plánuju koupit HD SAT. Signál mám část DVB-T a část analog. To DVB-T je znatelně lepší.

    Pozorovací úhly jsou myslím docela v pohodě, koukám na to občas od kompu a úhel mám určitě tak 120 stupňů, možná i víc a obraz i z úhlu dobrý. Televize má i otočný podstavec takže se dá i natočit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    Mockrat vam obema dekuju za nazory. Velmi mi to pomohlo. Jinak pro Lutyho2, takze rikas, ze absence 100Hz se nijak neprojevuje ani ve sportovnich prenosech, ani v rychlych akcnich scenach, takze myslis, ze by me to od koupe odrazovat nemelo? Jinak ten uhel, bohuzel si TV musim umistit na zed kvuli domacim zviratum, z uhlu budu koukat spise minimalne, pokud uz, tak zruba max. 135°, tak snad to bude v pohode divatelny. Prekvapila me i moznost, ze obraz 4:3 se v TV prijimany pres DVB-T da produkovat nezkresleny v original pomeru 4:3, mela by to byt sice samozrejmost, ale vsude se uvadi, ze to TV neumi. Je teda fakt, ze pokud se mi obraz bude alespon trochu zdat solidni, tak to stejne necham pres celou obrazovku. Jinak teda rikas, ze na 2,5 m se da DVB-T sledovat velmi slusne, jo? Jeste jsem se chtel zeptat, zkousel jsi pres USB poustet nejaka HD videa, napr. matrosku apod.? Jakou jsi mel pripadne uspesnost v prehranych titulech? Jeste jednou Ti moc dekuju za perfektni informace, moc mi pomohly!!! Cau Standa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    9

    Tak nastavit 4:3 fakt jde, a obraz DVB-T je taky hodně slušný. Jinak videa jsem zkoušel z flešky - avi, mpg mě šlo úplně v pohodě, fungujde i mp4 v HD, ale matrosku jsem nezkoušel, nemám žádné video..... a nejde wmv....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    Mam tuto TV doma a nefunguje zadny HDMI vstup, mam neco spatne, nebo je to zmetek?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Citace Původně odesláno od axicom Zobrazit příspěvek
    Mam tuto TV doma a nefunguje zadny HDMI vstup, mam neco spatne, nebo je to zmetek?
    no bud mas neco spatne, nebo je to zmetek , iné ma tiež nenapadá
    skúšal si iný vstup?, iné zariadenie?, prepol si na ten správny?
    nestrcil si tam náhodou Popcorn C200, ktorý mal predtým nadefinovaný iný výstup? s tým viem že boli problémy, ale nebudem rozvádzať, ked neviem o čo sa jedná
    pozeraj to na P50G20E a bude to lepšie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    P50G20 odesla a cekam na novou.
    Tohle je jen docasne, mam v HDMI 1 sat a v HDMI 2 C200, mam obe zarizeni zapnuta a ani na jednom vstupu nic neni. TV je nova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    tak to je bud zmetek alebo nejaka fičurina Philipsu
    tu som mimo ,to chce radu od nakeho philipsaka a pod., [COLOR=#333333]Ryan Giggs[/COLOR] a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    Tak jsem na C200 dal nastaveni videa na auto, asi tam nedelalo dobre 24p z G20, jede to, ale divne, obraz hnus. Sat ale nejde.
    V manualu je
    Formáty videa
    • Rozlišení - Frekvence obnovení:
    • 480i – 60 Hz
    • 480p – 60 Hz
    • 576i – 50 Hz
    • 576p – 50 Hz
    • 720p – 50 Hz, 60 Hz
    • 1 080i – 50 Hz, 60 Hz
    • 1 080p – 24 Hz, 25 Hz, 30 Hz,
    50 Hz, 60 Hz.

    Ale C200 jede pouze na auto a to je 480i, to je pekny kram!
    Naposledy upraveno uživatelem axicom: 19-07-2010 v 19:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    no tak asi Philips 37PFL5604H je pekny kram, vrat to, taketo problemy novy tv nemoze predsa robit, ked vravis ze je novy tak to vratenie nemusi byt problem, ja by som s tym cas nestracal
    ale opakujem, philips lcd nepoznam a videl som ho iba z ponorky ale aj to mi žaba šťala na periskop
    chápem to ale tak , že predtým na G20 išlo všetko v poriadku
    Naposledy upraveno uživatelem SlavoF: 20-07-2010 v 07:40
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    212

    Ale no tak hoši, shodou okolností tu mám ještě jeden 32PFL5604H, připojený na Xtreamer a detekuje správně všechny jeho formáty. Bez problémů je i spojení s BDP9500 a 7500 Mk2.
    A pochybuju o vadě kusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    641

    Sat a C200 je pouze odpojena od G20 a pripojena na Philipse, nic se nezmenilo. Ted koukam ze detekce formatu obrazu u Novy v DVB-T je take problem. Podsviceni TV je hodne nehomogeni, asi jsem rozmlsany z G20, ale tohle opravdu neee. Pokud nekdo uvazuje o tomto modelu, tak nebrat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    688

    Citace Původně odesláno od SlavoF Zobrazit příspěvek
    to chce radu od nakeho philipsaka a pod., [COLOR=#333333]Ryan Giggs[/COLOR] a pod.
    A to si nabral odkiaľ? Od Philipsu mam akurat 37 cm prenosny CRT a strojček na vlasy.

    Tento model je už z minuleho roku, takže veľa ľudi si ho už nekupi, nemusiš ich odradzať.
    Mimochodom, neviem čo si čakal, kedže si prešiel z drahej plazmy na LCD za "par" korun.

    Napada mi viac veci len neviem, či nebudu mimo misu. Ale za pokus človek nič neda. V prvom rade by som skusil pripojiť ešte nejake ine zariadenie prip. aj iny kabel, či sa bude spravať rovnako. A tiež by možno nebolo odveci skočiť do servisneho menu, či to tam nebude nejak divne nastavene. A možno by bolo dobre hodiť tam novši firmware (ak nemaš najnovši).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Philips 37PFL5604H
    Od zilda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-03-2011, 05:43
  2. LCD: PHILIPS 37PFL5604H/12 kontejner kodek
    Od piego v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2010, 19:36
  3. LCD: Lcd Philips 37PFL5604H
    Od cifelin v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2009, 20:49
  4. LCD: Philips 37PFL5604H
    Od dunham v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 14:49
  5. Seženu Philips 37pfl5604h ???
    Od OndraC v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 16:14