Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Pinnacle Studio 14

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Tak bude nové studio. Akorát mi nějak utekla informace o 13ce ?

    http://exac.cz/Pinnacle/product5.php...rid=8219866597
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...jj lákaj pěkně upgrady za nějakých 1500... a 13 zřejmě vynechali z pověrčivosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    I 14 je zbytečné .............(co se týče Pinnacl).
    Možná jsem zaujatej ............................
    Naposledy upraveno uživatelem dalizije: 19-09-2009 v 15:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    129

    PS mi už nesmí do PC, ale v každým případě jsou zajímavý všechny ty pluginy od Red Giant schovaný v celkový ceně cca 2 tis. Kč. Nechápu jak se jim daří získat takový licence.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    96

    Já teda trial zkusím, jestli bude. Třeba mile překvapí ;-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    čus všem, mám skromný dostaz, zda mi tady někdo poradí, jak v Pinnacle studiu 9 nebo 14 provést zamazání obličeje postav, které se pohybují....rozmazání vím jak udělat, ale rozpohybovat to tak, aby se rozmazání pohybovalo spolu s postavou v Pinnacle neumím. Např. v Adobe Prepiere Pro to jde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele keto
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    139

    Citace Původně odesláno od Akim Zobrazit příspěvek
    PS mi už nesmí do PC, ale v každým případě jsou zajímavý všechny ty pluginy od Red Giant schovaný v celkový ceně cca 2 tis. Kč. Nechápu jak se jim daří získat takový licence.
    To je fakt, např. v PS 12 jsou efekty Vitascene od ProDAD a když jsem koukal kolik ten balík stojí samostatně, tak jářku skoro 9.000 bez DPH. Takže to zas není zas tak špatná koupě to PS 12. No a v PS 14 jsou taky nějaký efekty, od Red Giant tuším a ty jsou taky mastný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele keto
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    139

    Citace Původně odesláno od ucetni.Ugo Zobrazit příspěvek
    čus všem, mám skromný dostaz, zda mi tady někdo poradí, jak v Pinnacle studiu 9 nebo 14 provést zamazání obličeje postav, které se pohybují....rozmazání vím jak udělat, ale rozpohybovat to tak, aby se rozmazání pohybovalo spolu s postavou v Pinnacle neumím. Např. v Adobe Prepiere Pro to jde...
    nemám ho ted před sebou, ale když sem procházel ty efekty, něco jako rozmaz tam tuším byl, ale mám pocit že jako demo, takže je nutné zaplatit a aktivovat.Ale jak píšu, nemám ho ted před sebou, abych se podíval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    9

    zdravičko mam dotaz...chci koupit Pinnacle STUDIO 14 Ultimate Collection kde se cena pohybuje cca kolem 2000kč...jedna se mi ale o to zdali tento software poběži naprosto bez problemu a budu moci upravovat veškere video ze starší kamery canon s rozlišenim 1.3mpx(mam doma verzi 11 ale ne original...vypada to že vše jede jako ma tak mě jen zajima zdali tato novější verze take bude upravovat video v teto kvalitě...systemove požadavky na verzi 14 jsou Intel Pentium nebo AMD Athlon 1.8GHz a vyšší (2.4GHz doporučeno), pro formát AVCHD je vyžadován procesor Intel Core™2 Duo 2.4 GHz a vyšší, pro formát AVCHD1920 je vyžadován procesor Intel Core™2 QUAD 2.66 GHz nebo procesor Intel Core i7........nevim co jsou ty ostatní ale myslim a doufam že na mem starším pc což je intel P4 2.4ghz s HT technologii a 1gb ram ,win XP HOME SP3 ...bude tento programek šlapat stejně jako verze 11...děkuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    @zilda : tá kamera je AVCHD ??? Ak nie, myslím nemá zmysel ísť do v.14. Ináč je to stále ten známy systémo žrút, kľudne ti možno bude stačiť tá 11 alebo možno 12. V.14 ma ničím nenadchla... Vlastne ju testnem vždy len tak zo zvedavosti, robiť by som v tom teda nechcel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    9

    instalační DVD Pinnacle Studio verze 12 obsahuje: Pinnacle Studio 12, Pinnacle InstantDVD Recorder, SureThing® Express Labeler, Pinnacle Studio Bonus DVD, Pinnacle Studio/Studio Plus uživatelská příručka (anglicky)
    a verze 14
    software pro editaci videa; novinky:, Vista komp., generátor hudby ScoreFitter®, nové uživatel. rozhraní, podpory formátu pro přenosná zařízení Sony® PSP™ či Apple® iPod®, WXP SP3, Vista, Windows 7, podpora AVCHD, zelené klíčovací plátno

    kamera je canom mvx100 ...jde mi o to že do boudoucna pujde 14 i na win7 ale i ten cenovy rozdíl...verze 12 stoji 900 a 14 ultimate collection 1900 ostatně neni to ani pro mě jako spiš pro otce kdery si občas něco natoči a upravuje si tam přechody a sem tam něco dořekne a tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    96

    Tak jsem vyzkoušel a celkem funguje - spíš bych řekl, že se chová jako dřív. Čím více videa sestřihaného videa, tím pomalejší. Při střihání formátu DV AVI to šlo vyřešit sestřiháním 20 minut a pak vyexportovat do DV AVI (beze ztráty kvality).

    Co ale teď s AVCHD videem??? Při pohledu na exportní možnosti MPEG2-TS (HDD) jsem se trochu lekl, když zvuk byl zašedlý "stereo" (z kamery mám 5.1). Zkusil jsem pana Googla a našel jsem tohle: http://editace-videa.heureka.cz/pinnacle-studio-14-hd/recenze/

    Proti:
    ...
    * Export do souborů AVCHD .m2ts nepodporuje Dolby Digital 5.1,
    * Export do disku AVCHD má silně sníženou hlasitost a nízkou kvalitu u zvuku DD 5.1.

    Dotazy:
    1. Je to pravda?
    2. Jak dostat z Pinnacle 14 sestřihané AVCHD video s 5.1 DD zvukem v co nejlepší kvalitě (ideálně zcela bez ztráty kvality pro další zpracování)?

    Díky
    Karl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Proti:
    ...
    * Export do souborů AVCHD .m2ts nepodporuje Dolby Digital 5.1,
    * Export do disku AVCHD má silně sníženou hlasitost a nízkou kvalitu u zvuku DD 5.1.

    Dotazy:
    1. Je to pravda?
    2. Jak dostat z Pinnacle 14 sestřihané AVCHD video s 5.1 DD zvukem v co nejlepší kvalitě (ideálně zcela bez ztráty kvality pro další zpracování)?

    Díky
    Karl

    1.Do souboru to takhle nevyexportuješ.Přímo na disk to jde.Dá se to obejít volbou:Vypočítat obraz,ale nevypalovat.Výsledný soubor BDMV má parametry AVCHD 5.1 DD
    2.Co myslíš dalším zpracováním?Pokud byto takhle šlo,byl by to nejlevnější konvertor AVCHD
    Naposledy upraveno uživatelem steviezah: 16-03-2010 v 00:48 Důvod: Oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od steviezah Zobrazit příspěvek
    1.Do souboru to takhle nevyexportuješ.Přímo na disk to jde.Dá se to obejít volbou:Vypočítat obraz,ale nevypalovat.Výsledný soubor BDMV má parametry AVCHD 5.1 DD
    2.Co myslíš dalším zpracováním?Pokud byto takhle šlo,byl by to nejlevnější konvertor AVCHD
    Vytvoření BD na disk, ale asi znamená vyrendrování, tzn. zapojení ztrátových přepočtů, tudíž ztrátu kvality originálu. Nevím jak je v tomto případě velká, nezkoušel jsem. Co tak čtu, tak hledám vlastnost "smart render" - s DV AVI to nebyla žádná věda, s AVCHD je to veliká věda. Inu pokrok...

    Dalším zpracováním myslím např. vytvoření BD či DVD v jiném software. Nebo spojení více dříve sestřihaných částí (těch 20ti minutovek) do jednoho filmu již bez sestřihávání, ale jen třeba s přidáním menu a vytvořením BD či DVD.

    ad můj původní dotaz 1, je to zjevně pravda - export do m2ts nepodporuje DD 5.1 (naprosto nechápu proč, ale budiž)

    Ještě co ta kvalita zvuku v BDMV? Tedy AVCHD s DD 5.1 Případně i videa. Testoval někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od karl2 Zobrazit příspěvek
    Ještě co ta kvalita zvuku v BDMV? Tedy AVCHD s DD 5.1 Případně i videa. Testoval někdo?
    Tak jsem si otestoval sám. Podle mě je výsledná kvalita dobrá, nevšiml jsem si ani, že by došlo k nějakému drastickému poklesu hlasitosti apod. Nicméně při střihání 1h videa jsem zaznamenal neustálé zhoršování odezvy aplikace až do nervy drásajícího stavu... Jelikož problém už nelze obejít přes beztrátový export jako u DV, nevychází mi PS14 pro střih AVCHD vůbec dobře...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-12-2014, 11:57
  2. Avid prodal Pinnacle Studio HD a Avid Studio Corelu
    Od KamilZ v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-07-2012, 19:11
  3. Pinnacle Studio Plus 10
    Od allek v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 10:18