Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Nahravanie HDTV z DVB-S2 +HDMI CEC

  1. #16
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jarino : nerob sa ze nerozumies o com hovorim .. proste CEC je fajn , ale dialkovym ovladacom od televizora dokazes ovladat zakladne funkcie .. ale nikdy nie do takej miery , ze mozes zahodit vsetky ostatne ovladace .. to uz je rozumnejsie nejake multi ovladanie .. trebars tie spominane Harmony .. to uz dokaze nahradit vsetky ovladace ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    jarino : nerob sa ze nerozumies o com hovorim .. proste CEC je fajn , ale dialkovym ovladacom od televizora dokazes ovladat zakladne funkcie .. ale nikdy nie do takej miery , ze mozes zahodit vsetky ostatne ovladace .. to uz je rozumnejsie nejake multi ovladanie .. trebars tie spominane Harmony .. to uz dokaze nahradit vsetky ovladace ..

    no veď to je jasné. takých bláznov, čo majú na stolíku 5 a viac D.O. je asi viacero
    aj ja medzi nich patrím, priznávam, že mám jeden ovládač komplet naprogramovaný na všetky mašiny, na každý vstup je limit maximálne 14 príkazov. programujem ho jednoducho, vedľa seba dáš obidva ovládače a programuješ prílušné tlačítka len prenesením jednotlivých príkazov. je to síce geniálne, ale aj tak mám radšej tú kopu ovládačov...večer, keď som už unavený, tak siaham po tom univerzálnom DO...
    často používam makrá, čiže v jednom tlaťítku napríklad preset : zapnúť TV, zapnúť satelit, zapnúť av receiver, nastavenie vstupu na TV.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele dunaj
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    1,033

    Je tu prva lastovicka:

    novy FW pre TechniSat HD8-S

    -podpora HDMI CEC s nazvom "Technilink"

    http://www.marcush.de/2009/09/13/fir...mi-technilink/

    rychlo to niekto vyskusajte, co ho mate doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od dunaj Zobrazit příspěvek
    Je tu prva lastovicka:

    novy FW pre TechniSat HD8-S

    -podpora HDMI CEC s nazvom "Technilink"

    http://www.marcush.de/2009/09/13/fir...mi-technilink/

    rychlo to niekto vyskusajte, co ho mate doma
    Vlastním TechniSat HD8-SX (SW 2.40.13.3) a TV Panasonic TH-42PZ80E a můžu potvrdit funkčnost "TechniLink" s "Viera Link"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele dunaj
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    1,033

    Citace Původně odesláno od jehoun Zobrazit příspěvek
    Vlastním TechniSat HD8-SX (SW 2.40.13.3) a TV Panasonic TH-42PZ80E a můžu potvrdit funkčnost "TechniLink" s "Viera Link"
    Vdaka za info. Takze ovladanie STB zvladnes s ovladacom z TV. Aj sa STB sam zapne, ked prepnes TV na prislusny HDMI vstup? Cize ziadne problemy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od dunaj Zobrazit příspěvek
    Vdaka za info. Takze ovladanie STB zvladnes s ovladacom z TV. Aj sa STB sam zapne, ked prepnes TV na prislusny HDMI vstup? Cize ziadne problemy?
    Já používám pouze ovládání od STB. Dám zapnout STB ze Stand By a pokud je v něm i TV tak se automaticky zapne (samozřejmě s příslušným vstupem HDMI) a pokud dám STB do stand by tak se do něj opět automaticky přepne i TV. Pokud TV běží a zapnu STB tak se TV automaticky přepne na příslušný vstup HDMI (zobrazí se EC/SAT). Ovládat STB DO od TV jsem ještě nezkoušel, vyzkouším a dám vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 19:37
  3. winfast DTV - nahravanie
    Od Mirco v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-07-2006, 01:28
  4. Nahrávanie so satelitu do PC
    Od Optimik v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-04-2006, 19:36
  5. nahrávanie cez TV kartu ATI.
    Od maros001 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 17:40