Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: optimální export PREMIERE CS4

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj, potřebuji radu, jak nastavit export v premiere cs4 tak aby výsledek byl v 1280x720. nejlépe divx codek. Vstupní video mám z avchd kamery sony v rozlišení 1440x1080 a když v premiere dám export-media a pak microsoft avi a dole nastavím divx a požadovaných 1280x720 udělá mi to z 30sec. videa 4 GB černého videa pouze se zvukem.. prosím o radu!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Pro začátek zkontroluj stav svého OS (na PC), vzpomeň třeba, kolik jsi provedl instalací "kdečeho" (není čas na obnovu?), vykopni z PC všechy "megacodek pack" a po restartu to zkus znova (zkus třeba i jiné video a přepočet do jiné komprese, než je DivX).

    kamera avchd je také docela široký pojem, zkus info upřesnit, třeba někdo poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Tak používám pouze k-little codek pack. Kamera je Sony HDR CX11E.
    Nainstaloval jsem si CS4 na xp a aktualizoval, dohodil tam mainconcept 4 a pře toto to vyrendroval a jsem spokojen. Akorát že práce pod XP v cs4 je pomalá, všechno se tam strašně kouše..
    Ted to řeším ve vistách ale zas mi zde nejde odinstalovat mainconcept 3.3 z verze CS3/což vyžaduje mainconcept 4/, tak hledám registry a mažu, a mažu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Kombinace změny OS (z XP na WIN7) a "příjemně obrábětelného" formátu AVCHD je skutečně mistrovskou zkouškou trpělivosti uživatelů . (osobně radši počkám, až se tenhle prach usadí .-) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    Pave1 : Pán přešel na Vista a ne na Windows 7 ...
    cz-eilonwy : Zkus to odinstalovat programem - Total uninstal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Citace Původně odesláno od dalizije Zobrazit příspěvek
    Pave1 : Pán přešel na Vista a ne na Windows 7 ...
    cz-eilonwy : Zkus to odinstalovat programem - Total uninstal
    A brzy přejde na WIN7 .-) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    Na vistách v poho. Mám Ultimate 64 Bit, a no problemo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4,288

    Třeba tě nový systém něčím zláká .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Premiere CS4 a export bmp
    Od lajdak v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 17:35
  2. Export plugin Premiere CS4
    Od Hondiago v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-06-2009, 12:03
  3. Export na DVD-9 v premiere pro 2.0
    Od pepsa v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 19:45
  4. Adobe Premiere Pro export na DVD+R DL
    Od gremla v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 01:21
  5. Export to dvd v premiere pro
    Od riba v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 13:52