Dnes jsem kupoval tyhle kazety v Makru. Emtec za 130 kč a Panasonic za 95 kč. s DPH Používýte je někdo na 3 CCD kamerách ? S jakými výsledky?
![]()
Dnes jsem kupoval tyhle kazety v Makru. Emtec za 130 kč a Panasonic za 95 kč. s DPH Používýte je někdo na 3 CCD kamerách ? S jakými výsledky?
![]()
Japouzivam tie DVC Panasonic, ale DVC80 = 80minut ! Inak co si tym 3CCD myslel, to jako 3CCD vyzaduje iny zaznam ???
To ne. Ale zda třeba nejsou vidět dropouty atd.
Ne e
Ja mam taky tu od Panasonicu a lidi, nejak me zlobi zvuk u my DV kamery od Canonu mvx200, pripada mi, jako by to natacelo i zvuk toceni te kazety, co s tim?
Jo a kolikrat je mozno tu kazetu pretocit?
To by mě taky zajímalo.
Přetočit nebo přemazat? Jestli přetočit, tak to sem fakt nikdy nezkoušelPůvodně odesláno od szkandi
, ale jestli přemazat, tak tady už 2 roky hobluju SONY Premium (snad 50x přepis) a furt drží, potvora...
![]()
A to hobluješ v DV Cam nebo MiniDV ?Původně odesláno od Pitomec
miniDV..., ktera kazeta je OK? Mam od Panasonicu za 100,- a zda se mi, ze jako nic moc![]()
A co se Ti na ni nezdá? Každej je chválí i na poloprofi kamerách.Původně odesláno od szkandi
ty dvc pouzivaj chlapi ze studia taky v pd170 bez problemu ja to strkam do PC350 a taky to de
Krtek: V DV rekordéru
Hej lidi jde v miniDV kamere najednou smazat celou kazetu?
v dv kamere nevim, ale v subwooferu jo)))))))))))