Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jak dostat nahraný TV signál z DVD rekordéru do PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    3

    mám DVD rekordér PHILIPS 5520 H - pokud si nahraju na harddisk nějaký program z TV tuneru, tak nevím jak tento záznam dostat ven z rekordéru do PC, abych ho zde mohl dál upravit - jediná možnost je záznam z HDD vypálit v rekordéru na CD/DVD - což samozřejmě jde - moje PC toto CD/DVD ale nenačte - zkoušel jsem různé typy CD/DVD

    jak na to

    díky

    Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    A nezapomínáš to po vypálení finalizovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    A nezapomínáš to po vypálení finalizovat?

    DVD rekordér mi nedává šanci médium finalizovat ( vypaluje to DVD rekordér - ne PC)

    Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no v menu DVD rekordera musis mat finalizaciu .. tym uzavres DVD aby bolo aj vsade inde citatelne .. na medium mozes predsa prihravat az kym ho nezaplnis.. az potom ho finalizujes .. mna ked dam EJECT , tak sa ma dvd recorder spyta , ci ma medium finalizovat ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    no v menu DVD rekordera musis mat finalizaciu .. tym uzavres DVD aby bolo aj vsade inde citatelne .. na medium mozes predsa prihravat az kym ho nezaplnis.. az potom ho finalizujes .. mna ked dam EJECT , tak sa ma dvd recorder spyta , ci ma medium finalizovat ..
    jo dík funguje to - su dylina

    Mara
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    13

    A nějaký jiný způsob na dostání nahráné věci z tohohle zařízení neznáte? Přemýšlel jsem že bych recordér použil k záloze z VHS ale všechno vypalovat a ukládat .. ten proces bych chtěl nějak zjednodušit .. ale když sem se ptal v prodejně tak prý jedině vypalovat:/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nekvalitní signál ze set-top boxu do rekordéru
    Od t_burger v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-07-2012, 07:53
  2. Jak dostat video z HDD stolniho DVD rekorderu do PC
    Od radka73 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 15:17
  3. Jak dostat signal ze SCART do S-VHS in ?
    Od marmen v sekci Bastlení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 09:02
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-05-2004, 18:48