AVER 771
Dobrý den.
Už jsem to jsem psal, ale nikdo se neozval.
Jak nastavit Aver kartu 771 (DVB-T), aby probudila počítač a potom ho zase uspala ? Scheduler z tohoto programu fakt neumím nastavit.
Nebo existuje jiný alternativní software ?
Diky za rady
Jak nastavit Aver kartu 771 (DVB-T), aby probudila počítač a potom ho zase uspala ? Scheduler z tohoto programu fakt neumím nastavit.
Diky za rady
Tuším, že ATV_2000. A zde na freaku máš pro něj i podporu.
Asi vás tu, majitelů této karty, moc není.
Tuším, že ATV_2000. A zde na freaku máš pro něj i podporu.
Asi vás tu, majitelů této karty, moc není.
No to je pravda, asi jsem trošku vic prohloupil při nákupu. No ale co nadělám.
A ta ATV2000 není jen pro analog vysílání ? bude to makat i na té digi kartě abych mohl nahrávat třeba večerníček ve stanovený čas ?
Jsem v práci tak to nemohu vyzkoušet. No zkusím to večer doma
Díky
A ta ATV2000 není jen pro analog vysílání ? bude to makat i na té digi kartě abych mohl nahrávat třeba večerníček ve stanovený čas ?
Jsem v práci tak to nemohu vyzkoušet. No zkusím to večer doma
Díky
A ta ATV2000 není jen pro analog vysílání ?
Ještě že ses ozval. Já jsem si neuvědomil, že máš digi kartu. Joj, to bys mi spílal.
Na digi kartu bude problém. Software existuje, ale je placený. Myslím, že mám nějaký odkazy na mých stránkách.
Víš co ještě udělej ? Napiš tvůj odkaz do sekce DVB-T. Já ti to nechci přesouvat, protože tady by potom byla pouze kopie bez možnosti příspěvků.
Ještě že ses ozval. Já jsem si neuvědomil, že máš digi kartu. Joj, to bys mi spílal.
Na digi kartu bude problém. Software existuje, ale je placený. Myslím, že mám nějaký odkazy na mých stránkách.
Víš co ještě udělej ? Napiš tvůj odkaz do sekce DVB-T. Já ti to nechci přesouvat, protože tady by potom byla pouze kopie bez možnosti příspěvků.