[SIZE="3"][COLOR="Green"]
Zde máte možnost diskutovat o aktuální filmové hádance, ale pamatujte! Předčasným vyzrazením můžete napovědět jiným...
a hlavně, správná odpověď zde se nepočítá. Platí jen zaslané soukromé zprávy (SZ)
;) ale případně se tu můžete i :-(((, pokud neuhádnete a :-!!! vás to. :p:)
[/COLOR][/SIZE]
Urá! Vítěz!
Hmm, řekl bych, že od pondělka trochu delší vedení, ne??! :D;)
BTW Z těch tří serií Airwolfa mi chybí jen díl #50 "Little Wolf" - nemáš??
BTW Z těch tří serií Airwolfa mi chybí jen díl #50 "Little Wolf" - nemáš??
To je smůla... Zrovna tenhle taky nemám.... A ty ostatní taky ne :-D
Ale ta melodie mě trkla hned, jen jsem si jí radši ověřil, abych zase něco neplácl...
Ale ta melodie mě trkla hned, jen jsem si jí radši ověřil, abych zase něco neplácl...
Hmm, tentokrát jsem za "v*la" - české filmy nejsou má parketka, tedy co se týče názvů (=asi skleroza), jinak pochopitelně viděno, ale nezapamatováno. Zimmermann-style = alles jedno brdo... :BB:
Koukám, že kolega mstejska dnes udělal řekl bych poněkud "předčasný porod" 4. kola víkendové hádanky, ovšem soudě podle její obtížnosti (=já se opět nechytám...) je to dobře, že na to bude více času...
Já mám podezření, ale nevím, nevím....
[quote=Deee-aN;237475]Já mám podezření, ale nevím, nevím....[/quote]
Mno, i kdybys' věděl, tak to hlavně nevytrubuj tady a teď - až v pondělí. Myslím, že možná bude dobře přidat více "nápovědy" - takovej autor hudby by se šikl... 9-)
Mno, i kdybys' věděl, tak to hlavně nevytrubuj tady a teď - až v pondělí. Myslím, že možná bude dobře přidat více "nápovědy" - takovej autor hudby by se šikl... 9-)
Pokud do 12:00 nikdo neuhodne, přihodím nějakou nápovědu.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.
[quote=StD;237477]Mno, i kdybys' věděl, tak to hlavně nevytrubuj tady a teď - až v pondělí. Myslím, že možná bude dobře přidat více "nápovědy" - takovej autor hudby by se šikl... 9-)[/quote]
No jasan, že to neřeknu :) Ono, jak to tak vypadá, ani není co říct... :(
No jasan, že to neřeknu :) Ono, jak to tak vypadá, ani není co říct... :(
[quote=mstejska;237478]Pokud do 12:00 nikdo neuhodne, přihodím nějakou nápovědu.
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.[/quote]
Jo, vosmej muž v davu :)
Jak dám autora hudby tak je to úplně jasné. Spíš budu přidávat herce.[/quote]
Jo, vosmej muž v davu :)
[quote=Deee-aN;237487]Jo, vosmej muž v davu :)[/quote]
Prvního dát nemůžu. Dám druhého
Prvního dát nemůžu. Dám druhého
[quote=mstejska;237488]Prvního dát nemůžu. Dám druhého[/quote]
Žádná "sexy-filmstar" by nebyla? Aby to pak nebyla nějaká sovětská epopej... 9-) I něco takového mám do budoucna nachystáno. :-E :-E :-E
Žádná "sexy-filmstar" by nebyla? Aby to pak nebyla nějaká sovětská epopej... 9-) I něco takového mám do budoucna nachystáno. :-E :-E :-E
Nic ze mě nevytáhnete. Dám druhého. Ale až ve 12:00
Už vím...
Pokud bude účast slabá, přidám i nějakou sexy
[quote=mstejska;237513]Pokud bude účast slabá, přidám i nějakou sexy[/quote]
Hmm, musel jsem na to hooodně velkou oklikou, než jsem mu přišel na jméno - zaplať pán Bůh za imdb. :p Jen doufám, že tam maj' ten rok výroby dobře a ne o rok později (podle premiery), jak je u nich občas zlozvykem... :rolleyes:
Hmm, musel jsem na to hooodně velkou oklikou, než jsem mu přišel na jméno - zaplať pán Bůh za imdb. :p Jen doufám, že tam maj' ten rok výroby dobře a ne o rok později (podle premiery), jak je u nich občas zlozvykem... :rolleyes:
[quote=StD;237490]Žádná "sexy-filmstar" by nebyla? Aby to pak nebyla nějaká sovětská epopej... 9-) I něco
takového mám do budoucna nachystáno
. :-E :-E :-E[/quote]
... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........
... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........
[quote=Ivo Mašek;237529]... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........[/quote]
Tooo zase neee, ale něco z "filmové klasiky" na co se chodilo povinně do kina... ;)
Tooo zase neee, ale něco z "filmové klasiky" na co se chodilo povinně do kina... ;)
[quote=Ivo Mašek;237529]... tě asi praštím. :-D ještě sem dejte znělku od "Ženy za pultem" .........[/quote]
Přidal jsem vám tu ženu za pultem
https://www.tvfreak.cz/forum/showpost.php?p=237532&postcount=9
Přidal jsem vám tu ženu za pultem
https://www.tvfreak.cz/forum/showpost.php?p=237532&postcount=9
[quote=mstejska;237534]Přidal jsem vám tu ženu za pultem
https://www.tvfreak.cz/forum/showpost.php?p=237532&postcount=9[/quote]
...spíše "před pultem" a řádně vyzbrojenou... ale je to jasný - trefil jsem, ovšem jak znám Deee-aNa, tak jsem stejně "druhej". :-(((
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.
https://www.tvfreak.cz/forum/showpost.php?p=237532&postcount=9[/quote]
...spíše "před pultem" a řádně vyzbrojenou... ale je to jasný - trefil jsem, ovšem jak znám Deee-aNa, tak jsem stejně "druhej". :-(((
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.
[quote=StD;237535]...spíše "před pultem" a řádně vyzbrojenou... ale je to jasný - trefil jsem, ovšem jak znám Deee-aNa, tak jsem stejně "druhej". :-(((
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.[/quote]
Žen za pultem tam bylo dost. Ještě můžu přidat. Třeba každý den jednu.
BTW: Mohl jsi s tím tak den počkat, aby napětí gradovalo.[/quote]
Žen za pultem tam bylo dost. Ještě můžu přidat. Třeba každý den jednu.
[quote=mstejska;237536]...[/quote]
Pls ještě tam do výsledku doplň statistiku počtu shlédnutí 79 za víkend (=slušné!).
Pls ještě tam do výsledku doplň statistiku počtu shlédnutí 79 za víkend (=slušné!).
To je náhodička - zrovna včera někdo upnul DVDcover australského vydání Conana...
Dlužno podotknout, že jsem Letce neviděl a to ani v televizi. O kině ani nemluvím, tam jsem byl naposledy tři roky zpátky :(.
[quote=Deee-aN;238820]Dlužno podotknout, že jsem Letce neviděl a to ani v televizi. O kině ani nemluvím, tam jsem byl naposledy tři roky zpátky :(.[/quote]
...o moc jsi nepřišel. Scorcese sice spáchal líbivé scény, ale di Caprio se tam jen "hezky tvářil" do kamery... Jen trocha těch letadel to pro mne zachraňovala. To ten starší film s Tommy Lee Jonesem je mnohem lepší, a to i v té evropské osekané dvouhodinové verzi (americká originál má 216 minut celkem ve dvou dílech). Bohužel se zánikem fy EMI se z něho zřejmě stal trezorový film.
...o moc jsi nepřišel. Scorcese sice spáchal líbivé scény, ale di Caprio se tam jen "hezky tvářil" do kamery... Jen trocha těch letadel to pro mne zachraňovala. To ten starší film s Tommy Lee Jonesem je mnohem lepší, a to i v té evropské osekané dvouhodinové verzi (americká originál má 216 minut celkem ve dvou dílech). Bohužel se zánikem fy EMI se z něho zřejmě stal trezorový film.
[quote=StD;238822] Bohužel se zánikem fy EMI se z něho zřejmě stal trezorový film.[/quote]
To je škoda. On Howie musel bejt zajímavej řízek, co jsem o něm slyšel. Sice asi trošku magor, ale to už tihle lidé bývají...
To je škoda. On Howie musel bejt zajímavej řízek, co jsem o něm slyšel. Sice asi trošku magor, ale to už tihle lidé bývají...
No právě. A to v tom starém bylo všechno a nepřikrášlené (včetně jeho politických a antikomunistických názorů - zřejmě proto to nevysílají). Já si to naštěstí tehdy nahrál na SVHS z RTL2, takže to mám.
Koukám, že se nám kolega Deee-aN nějak zasnil (nad novou grafickou kartou) a zřejmě "zaspal" 1400 hod. a dnešní hádanku... :-(( Omluvte prosím zpoždění!! :-)
[quote=StD;239442]Koukám, že se nám kolega Deee-aN nějak zasnil (nad novou grafickou kartou) a zřejmě "zaspal" 1400 hod. a dnešní hádanku... :-(( Omluvte prosím zpoždění!! :-)[/quote]
Už to bude! Omlouvám se....
Už to bude! Omlouvám se....
...Příště tam vyvěsím ceduli
[COLOR="DarkRed"][SIZE="4"]"Porucha není na vašem přijímači..." [/SIZE][/COLOR]
:-D:D:-E
Jj, já psal mail a pořád bylo dost času. A o půl hodiny už bylo najednou nějak pozdě... :(. A ještě mi do toho vlezl problém s formátem....
...a teď koukám, že se ještě snad porouchal sčot zobrazení a zasekl se na stavu ve 14 hodin! To je zase dneska den. 9-)
Teď jsem koukal, že u ukázky je taky nula zobrazení....
...no já cestou domů "potkal" jedno ukradené auto, co znám z rychlého popisu na jiném foru, tak mám teď odlišné (skorofilmové detektivní) starosti... :BB:
...hmm, dal jsi to mooc lehký. Jsem na vás zvědavý příští pátek... ;)
[SIZE="4"]
Kruzifix, já dnes zapomněl víkendovou hádanku doma, takže předem varuji, že dnes se další kolo opozdí až na večer, nebo jestli má někdo něco připravené a po ruce, může dát hádanku místo mne, pískněte mi ale předem přes SZ.
[/SIZE]
9-):-(((:-!!!
9-):-(((:-!!!
[quote=StD;240203]...dnes se další kolo opozdí až na večer...[/quote]
Napiš aspoň přesný čas kdy to tam budeš dávat, ať jsme připraveni. (20:00?)
Napiš aspoň přesný čas kdy to tam budeš dávat, ať jsme připraveni. (20:00?)
...vyřeším to tak, že ve 1400 postnu písemnou formulaci otázky a po 1700 k tomu připojím hudební ukázku v mp3, až dojedu k webu. Upozornění na vás písknu na patřičných místech s "pokecem"...
Taaák Tévéfríci (přesněji dnes lépe "Té-fau-Fritzi"),
[SIZE="3"]KDE JSTE?[/SIZE]
Squadra Skládky SHW vede na celé čáře... To se necháte zahanbit? Není důležité vítězit, ale zúčastnit se...! :BB:
Telefon z Frankreichu?:D
[quote=Deee-aN;240352]Telefon z Frankreichu?:D[/quote]
Define? Jak jsi uhádl, že jdu právě dělat "The French Connection" 9-):OO
Define? Jak jsi uhádl, že jdu právě dělat "The French Connection" 9-):OO
Já měl spíš na mysli jistého barona (in memoriam):)
[quote=Deee-aN;240406]Já měl spíš na mysli jistého barona (in memoriam):)[/quote]
Pořád nechápu, nech to na PO. :-?
Pořád nechápu, nech to na PO. :-?
Vzhledem k tomu, že jsem to právě já, kdo má zítra uvést novou filmovou hádanku na tento víkend a bohužel nevím kdy se dostanu domů, oznamuji, že filmová hádanka nezačně v tradičních 14:00, ale někdy během pátečního odpoledne. :)
...dnes to 8. kolo vidim bez nápovědy hooodně černě... :OO:eek: :mad:
Jestli se nikdo nechytne, dám nápovědu :) Takže zůstaňte naladěni ;)
Tak jsem "furt naladěn" a nápověda nikde... :-(( Saturday Night Fever?
Nápověda přidána. :-R
Bez té nápovědy to bylo těžké, ale tu melodii jsem už slyšel. Že bych se náhodou díval na nějaký díl a zapoměl na to.
Já tu melodii nikdy neslyšel. Ten seriál mě bavil asi tak první tři díly, pak \\/. Naštěstí máme strejdu G a tetu W ;).
Na zítřek jsem připraven. Tak našpicujte uši a čekejte na 14:00.
Bude to bez nápovědy.
Bude to bez nápovědy.
JJ, OK, ale bacha, v pondělí je svátek, neprodloužíme vyluštění až na úterý?
[quote=StD;241882]JJ, OK, ale bacha, v pondělí je svátek, neprodloužíme vyluštění až na úterý?[/quote]
Já bych byl pro
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp]
Já bych byl pro
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp]
[quote=Jiri@tncm;241912]Já bych byl pro
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp][/quote]
Jj " SQUADRA SKLÁDKA ". V pondělí budem' zpívat " Václava mám nejradši, protože je kus... " (vola).
[ryp]Vypadá to, ze s tv fríky není žádná sranda :D Zatím se zúčatňují pouze SHWáci...[/ryp][/quote]
Jj " SQUADRA SKLÁDKA ". V pondělí budem' zpívat " Václava mám nejradši, protože je kus... " (vola).
[quote=StD;241882]JJ, OK, ale bacha, v pondělí je svátek, neprodloužíme vyluštění až na úterý?[/quote]
Souhlasím. Ale bude to bez nápovědy. Úplně.
Tak za hodinu.
Souhlasím. Ale bude to bez nápovědy. Úplně.
Tak za hodinu.
[quote=mstejska;241921]Souhlasím. Ale bude to bez nápovědy. Úplně.
Tak za hodinu.[/quote]
To teda musí být hoodně lehký, když bez nápovědy. 9-)
Tak za hodinu.[/quote]
To teda musí být hoodně lehký, když bez nápovědy. 9-)
[quote=StD;241922]To teda musí být hoodně lehký, když bez nápovědy. 9-)[/quote]
Ještě jsem byl na houbách.
Ještě jsem byl na houbách.
Dobrý v první chvíli jsem byl jak ... ale pak jsem se šel raději po zadání klíčových slov
jméno skladatele + jméno filmu + soundtrack
podívat na YouTube, abych se ujistil...
Grats StD!
Tohle je nádhera!
Tohle je nádhera!
= Spaghetti klasika... I z toho YT je vidět, jak jsou tam šíleně dlouhý záběry. Na pátek už mám něco novodobějšího, aby to bylo i pro "mladší ročníky" a šiklo se to do mp3-playeru... :p
[quote=StD;242218]= Spaghetti klasika... I z toho YT je vidět, jak jsou tam šíleně dlouhý záběry.[/quote]
Ale jsou dívatelné i dnes. Asi si projdu i ostatní "spaghetti". Týden před hádankou jsem se díval na hodný, zlý a ošklivý", teď mám připraveno "My name is Nobody". Uvidím co dám dále. For a Few Dollars More?
Ale jsou dívatelné i dnes. Asi si projdu i ostatní "spaghetti". Týden před hádankou jsem se díval na hodný, zlý a ošklivý", teď mám připraveno "My name is Nobody". Uvidím co dám dále. For a Few Dollars More?
[quote=mstejska;242230]Ale jsou dívatelné i dnes. Asi si projdu i ostatní "spaghetti". Týden před hádankou jsem se díval na hodný, zlý a ošklivý", teď mám připraveno "My name is Nobody". Uvidím co dám dále. For a Few Dollars More?[/quote]
Jj, [COLOR="DarkRed"][SIZE="4"] Per qualche dollaro in più [/SIZE][/COLOR], Eastwood mne napadl hned jako první...
http://www.imdb.com/title/tt0059578/
Jj, [COLOR="DarkRed"][SIZE="4"] Per qualche dollaro in più [/SIZE][/COLOR], Eastwood mne napadl hned jako první...
http://www.imdb.com/title/tt0059578/
Napověda k Johnny Englishovi byla moc velká. Pak se hádanka dala uhádnout i bez poslechu.
No vidíš, to tvrdil i Deee-aN a pak byl asi líný... :-D
[quote=StD;243047]No vidíš, to tvrdil i Deee-aN a pak byl asi líný... :-D[/quote]
Spíš toho měl tolik, že zapomněl...:-((
Spíš toho měl tolik, že zapomněl...:-((
Mno, v první chvíli jsem na to zíral jak...
@mstejska: Taky jsi v zájmu "zachování štábní kultury" mohl ten soubor pojmenovat Q_A_11.mp3... 8-)
@mstejska: Taky jsi v zájmu "zachování štábní kultury" mohl ten soubor pojmenovat Q_A_11.mp3... 8-)
No mohl bych.
Třeba příště. :)
Třeba příště. :)
Lze snad i napravit, ne?! Edit a znovu upnout přejmenovaný, starý odstranit... :BB:
že jsi to ty.
...Tady je dnes tedy živo... přitom přes 50 shlédnutí hádanky... ;)
Zatím pouze 5 stažení.
[quote=mstejska;243716]Zatím pouze 5 stažení.[/quote]
To počítadlo kecá, já si to stáhl a byla tam furt 0. Podle mne počítá jen přímé otevření, nikoli SaveAs...
To počítadlo kecá, já si to stáhl a byla tam furt 0. Podle mne počítá jen přímé otevření, nikoli SaveAs...
Jé, teď koukám, že v hádance byla moje srdeční záležitost... a já na to úplně zapomněl...:-(((
[quote=Deee-aN;243843]Jé, teď koukám, že v hádance byla moje srdeční záležitost... a já na to úplně zapomněl...:-((([/quote]
že se nestydíš. Za to bys šel na frontě ke zdi.
Minulý týden jsem nechal manželku vybírat film. Vybrala si podle jména: "And Now for Something Completely Different". :) Ptala se mě: "Co to je?"
že se nestydíš. Za to bys šel na frontě ke zdi.
Minulý týden jsem nechal manželku vybírat film. Vybrala si podle jména: "And Now for Something Completely Different". :) Ptala se mě: "Co to je?"
Tak dej příště tohle: ;)
BTW: ČT2 teď :D
BTW: ČT2 teď :D
[quote=Deee-aN;243843]Jé, teď koukám, že v hádance byla moje srdeční záležitost... a já na to úplně zapomněl...:-((([/quote]
...a hlavně, že jsem ti to ještě v NE na Skládce připomínal... \\/ Už to NEB-) :D:p
BTW: Včera jsem zalovil ve 30. letech, ale to si nechám až na jindy. Už mám nachystáno...
...a hlavně, že jsem ti to ještě v NE na Skládce připomínal... \\/ Už to NEB-) :D:p
BTW: Včera jsem zalovil ve 30. letech, ale to si nechám až na jindy. Už mám nachystáno...
Tedy, testoval jsem to dnes předem na sobě a jen podle titulu jsem to měl do 3 minut... :D Ale jestli "don't speak English", tak vám zítra přihodím Extended-nápověda = interpret...
Tedy, tolik XX stažení a tak málo (y) odpovědí... Je vidět, že ty naše daňové prachy, co plynou do Bruselu, vyhodili v případě podpory této tvorby naprosto do Luftu...
[quote=StD;244548]Tedy, tolik XX stažení a tak málo (y) odpovědí... Je vidět, že ty naše daňové prachy, co plynou do Bruselu, vyhodili v případě podpory této tvorby naprosto do Luftu...[/quote]
Jako všechno co plyne do Bruselu se z bruselu vrací jako sra*ky.
Jako všechno co plyne do Bruselu se z bruselu vrací jako sra*ky.
No ony ty dva filmy nejsou špatné, ale nejsou halt pro každého... Já třeba Manderlay začal chápat až při druhém zkouknutí...
Že se nestydíte 8-) StD tolik napověděl a vy nic... :-)-
[quote=Jiri@tncm;244823]...a vy nic... :-)-[/quote]
...a teď musí Jiří chystat další hádanku... 8-)
BTW: [Quote z Hlavy XXII hodnotícího systemu]: [SIZE="1"]Musíte ohodnotit reputačními body více uživatelů, než budete moci znovu ohodnotit uživatele Jiri@tncm...[/SIZE]
tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...
...a teď musí Jiří chystat další hádanku... 8-)
BTW: [Quote z Hlavy XXII hodnotícího systemu]: [SIZE="1"]Musíte ohodnotit reputačními body více uživatelů, než budete moci znovu ohodnotit uživatele Jiri@tncm...[/SIZE]
tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...
[quote=StD;244863].tak ještě musím najít někoho, kdo ti ten Punkt přidělí...[/quote]
Na punkt se vykašli.. 11 nebo 12, na tom nesejde 8-) Stejně jsem aktivní pouze na SHW ;)
Na punkt se vykašli.. 11 nebo 12, na tom nesejde 8-) Stejně jsem aktivní pouze na SHW ;)
Jiri@tncm je koukám dnes od rána nějak nezvěstný, tož dnešní kolo filmové hádanky bude zřejmě opozděno... [SIZE="5"][COLOR="Red"]"Stay Tuned!"[/COLOR][/SIZE]
Jsem připraven. Snad to bude lehčí než minule
Koukám, že "ve startovních blocích" je nás tu dnes víc. Dokonce i Richmond číhá za bukem... :-D:BB:
Dnes to tedy byla přímo "
občanská povinnost
"... :BB:
[quote=StD;245355]Dnes to tedy byla přímo "
občanská povinnost
"... :BB:[/quote]
To ano, lenze som prisiel domov az vecer, takze zas som nestihol. Pokial to bude stale o prvej SZ, tak je to :-( .... si tu budete pinkat spravne odpovede vy dvaja s Jirim. Nejde nejak zmenit pravidla? Nieco na sposob laborky?
To ano, lenze som prisiel domov az vecer, takze zas som nestihol. Pokial to bude stale o prvej SZ, tak je to :-( .... si tu budete pinkat spravne odpovede vy dvaja s Jirim. Nejde nejak zmenit pravidla? Nieco na sposob laborky?
[quote=EditorPO;245406]To ano, lenze som prisiel domov az vecer, takze zas som nestihol. Pokial to bude stale o prvej SZ, tak je to :-( .... si tu budete pinkat spravne odpovede vy dvaja s Jirim. Nejde nejak zmenit pravidla? Nieco na sposob laborky?[/quote]
Počítají se všechny správné odpovědi, nemám nic proti změnám pravidel či vzhledu/způsobu odpovídání á la Laborka, ale jak z nich pak vybrat toho, kdo bude dávat další hádanku? První nebo poslední? Případně to střídat?
;) Nebo jiná možnost: První správná odpověď dostává bod do tabulky prvních správných řešitelů (kterou budu muset sestavit...) a poslední (za trest) dává další hádanku?! :p
Počítají se všechny správné odpovědi, nemám nic proti změnám pravidel či vzhledu/způsobu odpovídání á la Laborka, ale jak z nich pak vybrat toho, kdo bude dávat další hádanku? První nebo poslední? Případně to střídat?
;) Nebo jiná možnost: První správná odpověď dostává bod do tabulky prvních správných řešitelů (kterou budu muset sestavit...) a poslední (za trest) dává další hádanku?! :p
Do pr..., taková klasika, viděl jsem ten film nejměně 10.
Já se teda stydím, ale ta hudba mi vůbec nic neříkala.
Já se teda stydím, ale ta hudba mi vůbec nic neříkala.
No mě taky absolutně nic, ale podle té nápovědy... Jinak v PÁ si dejte bacha, trochu poupravím ta pravidla, jak děl přede mnou EditorPO.
P.S. Jiří, do nápovědy jsi měl dát tuto "okřídlenou" slavnou větu:
[SIZE="5"] Admiral Benson: My eyes are ceramic. Caught a bazooka round at Little Big Horn. Or was it Okinawa? The one without the Indians.[/SIZE]
a další zde:
http://www.imdb.com/title/tt0102059/quotes
P.S. Jiří, do nápovědy jsi měl dát tuto "okřídlenou" slavnou větu:
[SIZE="5"] Admiral Benson: My eyes are ceramic. Caught a bazooka round at Little Big Horn. Or was it Okinawa? The one without the Indians.[/SIZE]
a další zde:
http://www.imdb.com/title/tt0102059/quotes
Tedy to vám to dneska trvá... já už balim fidlátka a budu OFF, takže nápovědy nebudou. Nebo každý chce být předposlední??? 9-):-!!!
Co použít www.random.org k náhodnému vylosování výherce z došlých odpovědí? ;)
Tak tohle bylo úplně mimo můj záběr.
[quote=mstejska;246603]Tak tohle bylo úplně mimo můj záběr.[/quote]
Alespoň jsi si "rozšířil obzory"... :-D
Alespoň jsi si "rozšířil obzory"... :-D
StD, mám mensiu reklamaciu k vysledkovej listine. Chybaju mi tam spravne odpovede v 3. a 6. kole. Zadavatel otazky bol Deee-aN. Obidve otazky som zodpovedal spravne (Q_A_3 - 14.8 14:44, Q_A_6 - 4.9. 22:06), aj ked som nebol medzi prvymi tromi. Mozes sa na to mrknut? Dik
[quote=EditorPO;246616]StD, mám mensiu reklamaciu k vysledkovej listine. Chybaju mi tam spravne odpovede v 3. a 6. kole. Zadavatel otazky bol Deee-aN. Obidve otazky som zodpovedal spravne (Q_A_3 - 14.8 14:44, Q_A_6 - 4.9. 22:06), aj ked som nebol medzi prvymi tromi. Mozes sa na to mrknut? Dik[/quote]
Nj, máš pravdu - už ten renonc vidím. Je to proto, že si Deee-aN usnadnil práci a napsal tam vždy jen jména prvních tří - to znamená u 6. kola mi mimo tebe chybí ještě tři další jména... Musím mu napsat, aby mi to doplnil - já to opisoval růčo jmenovitě podle toho threadu. U tebe je už opraveno/doplněno.
Edit: U mstejsky mi taky chyběla jedna správná odpověď za 7. kolo /opraveno. Nic není dokonalé...
Nj, máš pravdu - už ten renonc vidím. Je to proto, že si Deee-aN usnadnil práci a napsal tam vždy jen jména prvních tří - to znamená u 6. kola mi mimo tebe chybí ještě tři další jména... Musím mu napsat, aby mi to doplnil - já to opisoval růčo jmenovitě podle toho threadu. U tebe je už opraveno/doplněno.
Edit: U mstejsky mi taky chyběla jedna správná odpověď za 7. kolo /opraveno. Nic není dokonalé...
Není to bodování nějaké podivné? :-? Ten kdo uhádne jako první, dostane 60 a ten kdo úplnou náhodou uhádne zrovna jako předposlední má 50+20. Neměl by ten první mít víc než ten "štastlivec" který se trefil do předposlední odpovědi?
[quote=Jiri@tncm;246671]Není to bodování nějaké podivné? :-? Ten kdo uhádne jako první, dostane 60 a ten kdo úplnou náhodou uhádne zrovna jako předposlední má 50+20. Neměl by ten první mít víc než ten "štastlivec" který se trefil do předposlední odpovědi?[/quote]
Nee, to jsem právě udělal schválně jako "feature" - tj. máš dvě možnosti: buďto hrát na "jistých" 60 za prvenství, nebo taktizovat a sázet na umístění, mít svých 50 jistých a v případě osudové trefy vyhrát víc... (Na koníčky jsi nikdy nesázel?) :D
Navíc příště už to nemusí být předposlední, ale třeba druhý, čtvrtý, poslední - prostě jak si zadavatel podle svého gusta umane. :BB:
Nee, to jsem právě udělal schválně jako "feature" - tj. máš dvě možnosti: buďto hrát na "jistých" 60 za prvenství, nebo taktizovat a sázet na umístění, mít svých 50 jistých a v případě osudové trefy vyhrát víc... (Na koníčky jsi nikdy nesázel?) :D
Navíc příště už to nemusí být předposlední, ale třeba druhý, čtvrtý, poslední - prostě jak si zadavatel podle svého gusta umane. :BB: