No dnes by to mal hudobny fanusik uhadnut do 3 minut .... tak uvidime![]()
No dnes by to mal hudobny fanusik uhadnut do 3 minut .... tak uvidime![]()
Já také nemám nic proti Lexxxíkově návrhu - mě to práci "výpočetního střediska" nepřidá ani neubere...
Tak už možno zadávat, odbyla 1400...
...no tedy?! Na jaké stránky jsem se to s tím "188" z dnešní hádanky dostal? Shocking, terrific!
Edito: Nemá to být náhodou správně (podle kódu LAPD) "187"??? Nějaká chybička v překladu?
Naposledy upraveno uživatelem StD: 08-01-2011 v 18:11
188 je pocet (niecoho).
Staci pridat spravne slovka do googlu a vysledok mas dokonca na prvej strane vysledokov. Ale viac neprezradim.
No já vsadil na "Code 187" a něco mi to i se žábama vyhodilo, ale jistý si nejsem. YT dnes nějak stávkuje.
Ne ne, otevřeně jako chlap přiznávám, že některým babám prostě nerozumím... A to nerozumím ani dcéři, když spustí na služebnictvo English s kadencí kulometu Maxim 08/15...
Edito: mimochodem mám už odhádáno, tak mohu žvanit a jsem zvědav, jak budu odmocněn na dvacátou... Mám už na vás nachystán takový pěkný etnický hudební rébus od Scotta.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 08-01-2011 v 19:24
Vítejte v novem rocniku VFH
dneska dobry start do sezony,asi za 15 vterin jsem to mel,takze very íííííííííííííííííííííííííííííízy![]()
no popravde r34ktor hadal cca 12x z 52 kol,IMHO by se o pravidlech treba mohlo hlasovat,ale predevsim bych uprednostnil nazor tech co se venuji soutezi na 100%- Editor,robky,StD,vivid.sk,NHKG,ja
bez urazky a z respektem,to by taky mohli vymejslet pravidla i ti co jednou nahodne hadali,coz si nemyslim ze by bylo to prave,nic proti r34aktorovi,jen ze by nebylo dvakrat spravedlive si do toho moc nechat mluvit,a osobne si myslim,a za tim si stojim,ze ty jsi soutez vymyslel-tudiz pravo VETA je na tobe,takze at se ti to libi nebo ne,udelej jasnej zaver a zverejni jasnou a strucnou bodovou tabulku-navrhu mas vic nez dost,ale vyber si co se ti zda nejlepsi-proste to tak vidim ja![]()
ja sa prispôsobím
// Stando, díky
NZ. @Vivid, tak jak? Už je ta dvacítka překonána?![]()