Jo, to už budu pár dnů začínat novou šedesátku, to bude sranda!
Jo, to už budu pár dnů začínat novou šedesátku, to bude sranda!
No tak tě vítám v "klubu" těch, co si důchod neužijou, ale zaplatili druhým...
mirekv: tak ked ti prve odpovede pridu az v nedelu a aj to len od dvoch ludi tak to nemusi byt clovek Sherlock Holmes, aby mu docvaklo, ze ta hudobna ukazka a zatial dodane napovedy velmi nepomohli. ja tvoje hadanky neignorujem len proste tvoj styl zadavania je dost tazky o com si sa uz neraz presvedcil nizkou ucastou a ked pomocov danej napovedy v dany den (samozrejme chceckujem PIA-NE) nevylustim film do 15 min tak davam odval...
Tak na zítra už mám na vás holenkové nachystáno - musel jsem to rozložit do 3 souborů, aby se ta qualitka nahraná v Abbey Road Studios sem vůbec vlezla, ovšem zadání čekejte až někdy v průběhu odpoledne mezi 1400 až 1800 hod., až dorazím z práce a stihnu to ručně-stručně sepsat... Odcházím na![]()
Máte to tam!
P.S. Kdyby někdo netušil, co má za spojitost ta připojená píseň, tak její název je o tom, že "už zas' dupou králíci"...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 01-04-2016 v 17:27
Tak to tam máš, jinak pěkný song![]()
Který myslíš, ty Pixies nebo ten rapperovskej song uprostřed? Mě se osobně nejvíc líbí ta poslední věta v ukázce c).
Ukázka a)
Jak tak tady hledím na ty nulové reakce, tak jste dnes měli poslední možnost se tu projevit a říci otevřeně, co se komu líbí/nelíbí. Křiváky volící prd*lí nemám rád. Proto to tu vše k dnešnímu dnu zamknu a Schluß! A to jsem si o některých myslel, že to jsou přátelé.
klud, toto bolo EASY len skleroza trochu zapracovala a neskoro som sa spamatal, ze to je uz nedela a ja som este ani nepozrel zadanie hadanky...
Nenápadná páteční podvečerní sešlost se změnila v dvoudenní tah, takže na internet, natož hádanku nebylo ani pomyšlení. Jo kulatiny je třeba prožít, člověk v tomto věku je rád, že se druhý den vůbec probudí!
Kecy, kecy, kecičky - v PÁ v době zadání jsi tu byl zalogovaný a vyhledání čtyř slov refrenu první ukázky by tě jistě v Gúglu zavedlo na správnou adresu i s ilustrací traileru na YT, stejně jako jsem si to ověřoval sám během 20 vteřin...
K ostatnímu NO COMMENT. Jestli to takto zopakujete i příště, tak to už to tu opravdu nemilosrdně zamknu, nechám smazat a čumilové mají po p**i. Nevadí mi, když mě někdo pošle do Pr**** za zadání naprosté ptákoviny (navíc to dělám schválně), diskuse tříbí názory, ale ignoranci opravdu nesnáším. Navíc když vládne v celé této republice (a nejen v ní), tak proč si s ní ještě kazit vlastní soukromou zábavu??!! To ať mi někdo rozumně vysvětlí.![]()
Beru na vědomí páteční zadávání hádanky, bude však až v podvečerních hodinách - cca v 18.00 hod.![]()
Tak tuto p*čovinu bych neuhodl ani náhodou! Oznamuji, že s hádankami končím a přeji zbylým šťastné pokračování!
Děkuji za "rozumné" vysvětlení neschopnosti opsat čtyři slova... S Bohem a šáteček.