A je to tam![]()
A je to tam![]()
Tedy, na music se absolutně nechytám - navíc hraje jen levý kanál monoproč pak to?
Ukázka opravena. Jde o notoricky známý film, myslel jsem, že hádání bude rychlejší!
Přidána sobotní nápověda. Od teďka do zítřejšího rána budu mimo internet, proto nebudu reagovat na případné odpovědi.
Ty nápovědy jsou na 2 věci: na H. a ještě h. Máš v tom guláš a mateš obecenstvo, navíc s takovým zcela bezcenným snímkem.![]()
Vyhodnocení je tady Účast mě nepotěšila, ale co mě vážně hnulo žlučí, byly opět blbé pindy od StD na úroveň nápovědy, jediné nepodstatné pochybení byly "hambáče a čaj o páté" ty jsem přisoudil tvůrcům, nikoli producentovi či místu natáčení. Ostatní nápověda byla správná a dost podrobná. Jesli se to ještě bude opakovat, tak s hádankami KONČÍM !!
To také bylo účelem, když mi takovými školáckými chybami dáš k tomu příležitost. Točilo se to v Itálii evropskou produkční firmou (Cadre Films), tudíž žádný čajíček a hambáče, ale vínko a pizza, a dveře do Hollywoodu mu to (R.P.) teprve otevřelo pro natočení tamní prvotiny, což byl až následující film Rosemary's Baby natočený 1968, co jsem úmyslně nesprávně hádal jako první. Nesmíš taky věřit každému plku, co kde nějaký Neználek napíše.
No a co se účasti týče, to se zeptej těch, co nehádali, zda tím byli zmateni jako já...
Beru na vědomí![]()
Chlapci dnes musím mimořádně odjet dříve, nahazuji tedy hádanku již nyní, omlouvám se za způsobené komplikaceVím, že všichni netrpělivě kontrolujete Tapatalky v mobilních zařízeních či jiným způsobem čekáte na upozornění z fóra až se ve 14.00 objeví zadání, ale opravdu se nedá nic dělat
Tedy k věci, hádaka je ►► ZDE ◄◄
Tak jsem si myslel, že to nestihnu, leč myslet znamená h...o vědět, tak hurá hádejte hadači![]()
Tedy nevím, fidly fidly mi zatím nic neřeklo, je to "na pokračování (nápovědy), tak si počkám, až mě něco nakopne...![]()
Jj, v tom směru už mě taky cosi napadlo, ale není on už na starý kolena ženáč?![]()
No, ve filmu asi jo, pokud happyend nějakou chvíli vydržel!![]()