Vyhodnocení je na světe. Děkuji všem a gratuluji vítězi.![]()
Vyhodnocení je na světe. Děkuji všem a gratuluji vítězi.![]()
Beru na vědomí, stále marodím a ještě nějakou dobu budu, takže času mám víc než dost (až nechutně) ...
Tak dnes opět hádanka pro staré mazáky a najdete ji ►► ZDE ◄◄
Tak tohle může neuhodnout pouze neznaboh!
Hmm, já být atheist a je to na mě zatím trochu moc heavy metál...![]()
Já jsem taky ateist![]()
Stal se mi včera malér při manipulování se SZ, dvě odpovědi jsem omylem smazal, časy jsou však vidět ve vložených citacích v mých odpovědích hádajícím. Výsledná tabulka bude tedy rozdělena na screeny citací těchto dvou smazaných hádajících tak jak jdou časově po sobě a ostatních. Velmi se omlouvám za tuto trapnou událost, hald mám občas své dny .....![]()
Tentokrát asi "pasuju", z ukázky mi tak něco říká jen ten řev dítěte na konci a z nápověd nula (0), niente...
Stando ještě bude zítřejší nakopnutí a to už snad dášNe každý tuto klasiku "může" . ne každý má tento filmový žánr v oblibě a už vůbec ne každý má rád tento hudební styl .... ne všichni jsou rockeři ...
Už ta růžová!
Já sem moc nechodím, ale napadlo mě se mrknout na novou VFH. Ta ukázka mě dostala natolik, že jsem hned poslal odpověď , uvažuji o pokračování v hádankách. A pustím si to na noc... StD který ví vše možná neví. Kdyby tu byl píďa, o kterém nevím rok nic, uhodnul by okamžitě...
---------- Doplněno v 23:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:08 ----------
Jedna byla má, ale omlouvat se není třeba... Také jsem zde udělal chyby. Pokud nejde o život, tak ...![]()
BTW teď si zrovna tento týden koresponduji mj. s jedním dědulou/pamětníkem fotografem (ročník 1922), co bydlí právě nedaleko místa "zmizení" PídiM - Oakland, CA. San Francisco area.