Zadávání příští hádanky beru na vědomí a zapisuji si do úkolovníku![]()
Hádanka bude zcela vyjímečně v obvyklou dobu čtrnácté hodiny, jsem totiž stále ve stavu nemocných a času je tím pádem více než dost (až moc)![]()
Zadávání příští hádanky beru na vědomí a zapisuji si do úkolovníku![]()
Hádanka bude zcela vyjímečně v obvyklou dobu čtrnácté hodiny, jsem totiž stále ve stavu nemocných a času je tím pádem více než dost (až moc)![]()
Tak přemýšlím co dát k hádání a už to asi mám, nebude se jednat o sci-fi (ač můj píseček), válku či horor. Tuším, že můj výběr budete proklínat a brblat nad žánrem či samotným snímkem, na druhou stranu i tuto "odrůdu" filmů je dobré občas připomenout.
Již dopředu jsem připraven na Váš negativní ohlas, tak při hádání hurá do mně ....... já to s pomocí antibiotik určitě snesu
Edit: máme tu 500 stránku s diskuzí k VHF
A abych nezapomněl, bude to opravdu těžké![]()
Naposledy upraveno uživatelem RossiD: 06-10-2015 v 11:50
Hudební ukázka bude tentokrát krutě vypovídající o celém filmu a bude tudíž stran hádání na prvním místě, věřím, že kdo ji pozná nemusí číst žádnou nápovědu, popis atd. ani pro kontrolu!!!!
Jak ale píši výše, bude to těžké ......
Nepřejte si mou výhru, sci-fi jak hrom! Pro radost Standy! Marťan zatím ne!
...si ho nech! Jo a mimochodem připomínám - příští týden v PO dává dvojka (ZDF) oceněný snímek "Argo"... Kdo ví o co go, nenechá si ujít.
http://www.imdb.com/title/tt1024648/
Tak chlapci máte to ►► ZDE ◄◄
a prosím bez invektiv vůči mé osobě![]()
Písničku samozřejmě znám, ale nalepit ji na správný film! Já v té době poslouchal tvrdý rock, Sabaty a tak.
Což to já poslouchal také (z Hlasu Ameriky), ale tohle na chvilku ovlivnilo mé hormony![]()
Domácí úkoly splněny... Stačí si napsat: ...this is the place the time for motion... (a vystačí si i Mirek Dušín s berličkamia bez nápověd)
![]()
Já to říkal, že nebude třeba jakéhokoliv komentáře![]()
A je to! Překvapivé je, že se herec z těchto totálních srágor (které jsem nesnášel) propracoval do dobrých akčních filmů.
Jsem rád, že ač je hádanka trnem v oku, zdržujete se jakéhokoliv násilí proti mně![]()
Myslím, že dalších víkendových nakopnutí netřeba - bonusem budiž Standova naprosto dostačující nápověda v jeho příspěvku nahořePokud není mezi námi vyložený negramot a antigoogle človíček (pokud ano ať se ozve), dají to všichni co mají zájem soutěžit ....
Ono zopakování toho, co slyší v ukázce každý, je nápověda...??![]()