He he he, nepřesná nápověda!![]()
He he he, nepřesná nápověda!![]()
Kecy kecičky: po zvolení vyhledávání jakéhokoli z bodů nápovědy ti vyskočily ihned tytéž linky jako jsou uvedeny v rozluštění, tedy Looney Tunes - kdyby to někdo náhodou nepoznal hned na první poslech. Zřejmě jen ty jsi ten pomýlený.
Uff, už jsem zpět v té naší zemičce zaslíbené .... Kua nějak se tu spolu při tom hádání perete - hlavně klííííd ...Na páteční hádání jsem dovolenkově příjemně unaven a připraven
![]()
Že to je Loonely Tunes, jsem věděl hned, měl jsem za to, že se ptáš konkrétně na tento seriál.
A už zase demagogicky mateš obecenstvo polopravdou a lží podle svého vzoru blba Klause a Rudého Práva: Za A) je v tvém názvu "seriálu" chyba a B) jsem se jasně a výslovně ptal na "sérii" seriálů uváděných pod jednou obchodní značkou a znělkou v ukázce; a nakonec C) seriál RoadRunner Show jsi uhodl správně, ale neuvedl jsi název "serie", na kterou jsem se ptal. Punkt! Navíc nebylo co řešit, když jsi byl pro toto kolo vyloučen červenou kartou za odmítnutí zadání. Ovšem neustále plkat, to by ti šlo.
Tak jsem ňák pozapomněl na zadání. Copak by jste si (žánrově) přáli?![]()
Tedy tady je "živo"... Sedm stažení a tady ani jedna uštěpačná poznámka na téma.![]()
Pátek revize, včera Dny NATO (doporučuji) takže snad dnes.
Máte tam rozluštění. Doufám, že zase nebude "červená karta"...
P.S. ...a stále žádné poznámky k šatečkům MM a poprsí ve scéně, co zpívala ukázku???
Ono nebýt M.M., tak je film totální americká blbina.
Hádanku už mám nachystanou.
Nedávno jsem shlédnul filmeček "My Week with Marilyn" (2011) a byl jsem příjemně překvapen, jak se tvůrcům zadařilo...
P.S. A co se týče té "americké blbiny", tak z čeho si myslíš braly vzor celá 60. a 70. léta české komedie? Akorát ty tzv. sexbomby byly trochu jiné. Jó třeba Olinka Bérová, z té ta inteligence taky přímo stříkala...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 21-09-2015 v 23:47
Máš to tam, snad správně ......![]()
As usual mi to s tou chabou nápovědou nic neříká. Něco bych si tipnul z roku 1997, ale tam to (ukázka) v úvodu rozhodně není.