Ukázka je z DVD, neupravovaná, akorát převedená do MP3.
Ukázka je z DVD, neupravovaná, akorát převedená do MP3.
Hrozně pozdě a vyčerpán, přesto jsem hádal.Doufám, že se mi to nevymstí v podobě špatné odpovědi![]()
Nedělní nápověda účast nic moc, no jo, je léto.
Njn, je nás na to hádání čím dál tím víc![]()
njn, za chvíľu si tu budem zadávať aj hádať sám![]()
Já nehádal, protože tu krávu nesnáším i posmrtně. Jejího filmu bych se nedotkl ani v latexových rukavicích, abych z toho nedostal vyrážku...Ale jinak jsem sledoval.
No, náhodou měla příjemný hřejivý hlas, byla radost pod ní hrát! Stejně mám rád i Olgu Sommerovou za její názory na mužskou populaci!![]()
No som z toho volako zmätený...Už jen proto, že nadopovaný kolečkáře ignoruji a vůbec nevím, že se nějaká taková blbost jako TdF ještě pro někoho koná. Navíc debilně/mobilně pokud možno vůbec netelefonuji. Tak to halt není kolo pro mě. Nemám se jak dovtípit. Leda, že
![]()
Mno, pokud jsem to dal, tak to dnes nebylo vůbec těžké - hudba (interpreta velmi rád poslouchám) hovoří za vše a doslova vede k hádanému filmu, tedy alespoň u mne to tak bylo![]()
Ahoj. Zdravím z dovolené. Zkouším z mobilu psát pomocí nějaké aplikace Tapatalk.Hádat nebudu.
...sobotní nápověda nebude?
BTW dnes večer dávaj v DEU FreeTV premieře Miasto 44 (ZDF 22:00 hod.). Doporučuji!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Miasto_44
Naposledy upraveno uživatelem StD: 02-08-2015 v 10:30
Sice jsem nehádal, ale rozluštění hádanky nebude?
Taktéž by mě to zajímalo. Kdo jste hádal, dejte vědět co že to bylo za film?